Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Ovaj pes je cisto sranje, i konami nam J**+ sve iz godine u godinU! Pa de mi recite ljudi, ko ovo sranje mzoe igrati pored Fife ?
Evo ja, koji sam 10 godina igrao PES ne mogu ocima da gledam sta su uradilI!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja mogu.Ne znam,jednostavno je meni pes - pes..Pa kakav god on bio.neo je napisao/la:Ovaj pes je cisto sranje, i konami nam **** sve iz godine u godinU! Pa de mi recite ljudi, ko ovo sranje mzoe igrati pored Fife ?
A i ne radi mi fifa,ne znam zasto,ali ne radi mi.
Pes je pes do 6tice koju i dalje imam na racuanru! Pa brate odigrati fifu i PES nebo i zemlja. Jes da mi Fifa J**+ zivce sa kontrolama

Danas u igraonici igrali PES-a, a pored neki likovi Fifu igrali. Znaci na fifi igraci ko da po iglama trce, nesto skakucu, okreti su cudni.
Za PES nemam nista posebno reci, nije me nesto posebno odusevio za razliku od 12ke. Previse je lagano postic go na 13ci, a cini mi se da su i golmane poboljsali, nisu vise bagavi ko prije..
Za PES nemam nista posebno reci, nije me nesto posebno odusevio za razliku od 12ke. Previse je lagano postic go na 13ci, a cini mi se da su i golmane poboljsali, nisu vise bagavi ko prije..
Meni nije tesko gol dati,ali mi je tesko priliku stvoriti.Ja sve sto uradim,uglavnom udje u gol..Ali nema vise prilika kao prije..Edin.- je napisao/la:Danas u igraonici igrali PES-a, a pored neki likovi Fifu igrali. Znaci na fifi igraci ko da po iglama trce, nesto skakucu, okreti su cudni.
Nego ima li neko GP editor il money editor za BL,da se igram malo sa statsima.
@Narin, posl'o bih ti ja, ali sam trenutno na mobu, pa je to malo teze izvesti. 
Idi na stranicu pes-patch.com, nadji i skini.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sto neko napisa, i ove finte sa pasom u for, prolaze bas cesto.
Jel ko primjetio kad se drzi L2, ona strelica kod igraca sto se pojavi? Za sta je ono? Manual pass, shot ?
Jel ko primjetio kad se drzi L2, ona strelica kod igraca sto se pojavi? Za sta je ono? Manual pass, shot ?
Jel to od ovog Ahmada Omara nekog?messilla je napisao/la:@Narin, posl'o bih ti ja, ali sam trenutno na mobu, pa je to malo teze izvesti.
Ili od ovog Sonica? :p
Od Sonica koristim i za money i za GP poene .Narin je napisao/la:Jel to od ovog Ahmada Omara nekog?messilla je napisao/la:@Narin, posl'o bih ti ja, ali sam trenutno na mobu, pa je to malo teze izvesti.
Idi na stranicu pes-patch.com, nadji i skini.![]()
Ili od ovog Sonica? :p
Nisam koristio ovo od ovog Ahmeda, jer se ocjena moze povecat preko GP poena. Ali eto, vidjecu da dodam koji special ability
Nego zna li neko moze li (i kako) da se otkljuca onaj treci slot u equipping items-ima, onaj sto stoji da je zakljucan ?
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 24 sep 2012, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Al nece meni nesto..Ja sve uradim i idem save.Stavim npr 9999 poena i kad udjem u igru opet isti broj poena..
Prvo loadam file BL01.bin (iz save foldera) i onda tu dodam i idem save ili sta li vec pise..
Prvo loadam file BL01.bin (iz save foldera) i onda tu dodam i idem save ili sta li vec pise..
Jesi isao run as admin (ako ti je windows 7Narin je napisao/la:Al nece meni nesto..Ja sve uradim i idem save.Stavim npr 9999 poena i kad udjem u igru opet isti broj poena..
Ne znam stvarno do cega drugog bi moglo biti, ja nisam gasio pes dok sam to mijenjao.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Eh,evo,nakon 100tog pokusaja mi je uspjelo.Ne znam sta je prije bio problem,ali hvala ti u svakom slucaju. 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Mozes i pass i shot usmjerit' onim,ali ne bih ti preporucio shot,posto je tesko u pmEdin.- je napisao/la:Sto neko napisa, i ove finte sa pasom u for, prolaze bas cesto.
#miasanmia
A primjetio sam danas, na pocetku svaki sut sa malo vece daljine zavrsio je kod korner zastavice 
- Ponos Torina
- Kontakt:
nema league mode,to su izbacili..ja evo vec 5 dana imam problem sa login....GaziHusrevbeg je napisao/la:Imaš li ti na orginalnoj igrici opciju da igraš onu normalnu ligu?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
kada ce izaci Konamijev Patch sa svim transferima?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
A koji igrači fale? Npr kod mene sa pesedit man utd kompletan, arsenal,city takodjer. I ja sam se iznenadio jer ste govori da u Unitedu nema RvP.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
kako obrisati patch sa sokera ? instaliro sam pes edit ovaj patch, ali se nešto zakomplikovalo i kad pokrenem soker, nema transfera nema ništa, a patch je instaliran 
DRUG NEBI TI PUNCA
- adas_barca
- Kontakt:
Jel ko skinuo proper-reloaded i ide li ? 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Gdje da trosim ovaj novac sta dobijem na BaL,kao plata?Znam da jedan dio ide na agenta al ne valjda sve?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.