ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: ACF Fiorentina
Skinite mafijaše danasMont0 je napisao/la:Danas Juve pada nakon 43 utakmice bez poraza
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
El Torito cijepa danas opet: " onclick="window.open(this.href);return false;

Samo da ne izgubimo, to je cilj.

Samo da ne izgubimo, to je cilj.

Support Velez, It's logical! ★
Mnogi su tako govorili i pucali u praznoMont0 je napisao/la:Danas Juve pada nakon 43 utakmice bez poraza

Respekt prema Fiorentini, al se bojima da ne " izgore" od prevelike zelja da savladaju najomrzenijeg rivala. Svi zive za taj događaj od 1998godine:D
Juve je zadnji put izgubio predprosle sezone

Nek pobjedi bolji

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Nek dobije sretniji
, sto uvijek mora bolji, tako se zna ko kosi a ko vodu nosi 

SirAlexFerguson je napisao/la:Skinite mafijaše danasMont0 je napisao/la:Danas Juve pada nakon 43 utakmice bez poraza

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Za onaj start Persie je trebao završiti u Haagu sad protiv Liverpoola... i to se nešto počesto dešava kada matori dikobraz Fergie nastupa sa svojom četom protiv Liverpoola... tako da .. pssst... ššššššSirAlexFerguson je napisao/la:Skinite mafijaše danasMont0 je napisao/la:Danas Juve pada nakon 43 utakmice bez poraza

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jel ovaj tim veceras igrao dobro zbog toga što su se napalili na juventus, zbog igraca koji su vecinom svi u dobroj formi ili je montela fakat napravio sistem
ja mislim ovo trece, al nisam gledao ostale tekme ove sezone. onaj valero je beton bio, onda stoper ronkaglja tako nekako, pa onaj guardado nezgodan, pa vamo paskual. samo imam zamjerku što umjesto ljajica ne igra više toni, tj neki visociji napadac da pokuša iskoristiti one silne ubacaje sa strane. il se montela fura na barcu
sve u svemu veceras je ovaj klub zaslužio da dobije onaj kvaziklub sa 2 razlike, al se izvukoše kao milion puta u istoriji
ja mislim ovo trece, al nisam gledao ostale tekme ove sezone. onaj valero je beton bio, onda stoper ronkaglja tako nekako, pa onaj guardado nezgodan, pa vamo paskual. samo imam zamjerku što umjesto ljajica ne igra više toni, tj neki visociji napadac da pokuša iskoristiti one silne ubacaje sa strane. il se montela fura na barcu

sve u svemu veceras je ovaj klub zaslužio da dobije onaj kvaziklub sa 2 razlike, al se izvukoše kao milion puta u istoriji
nema potpisa
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke Violama. Pokazali su da su izvanredna ekipa, jedna od rijetkih koja je nadigrala Juve, bez obzira što smo bili rezervisani.
Imaju odličnog trenera Montellu i on je njihova najveća snaga, što sam isticao prije početka sezone, ekipu kompaktniju i od Milana i od Intera i evo već sada, smijem se usuditi da im prognoziram borbu za LP.
Imaju odličnog trenera Montellu i on je njihova najveća snaga, što sam isticao prije početka sezone, ekipu kompaktniju i od Milana i od Intera i evo već sada, smijem se usuditi da im prognoziram borbu za LP.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Sacekaj dok se uigramo
Dobro je bilo, fali spic tj. fali taj planirani Berbatov, ali hajde sad.
Kako su Caresa i Bergomi navijali za Juve, pa ne bi onako da su prenosili na JuveTV

Dobro je bilo, fali spic tj. fali taj planirani Berbatov, ali hajde sad.
Kako su Caresa i Bergomi navijali za Juve, pa ne bi onako da su prenosili na JuveTV

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa njih dvojica uvijek navijaju protiv Juventusa. To svako živ zna.
Nego očekujem da Fiorentina i protiv svih ostalih ekipa odigra kao večeras.
Nadam se da ovo večeras nije bio samo Juve efekt.
Nego očekujem da Fiorentina i protiv svih ostalih ekipa odigra kao večeras.
Nadam se da ovo večeras nije bio samo Juve efekt.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ja violama nisam davao velike sanse u borbi za Evropu pre samo mesec dana, usled velikog broja novih igraca, ali su me demantovali igrama. Igraju mocno, vec se protiv Napolija na SPu videlo koliko su nezgodni. Ako ih se ne otkljuca na vreme, oni su ti koji vode igru i dominiraju terenom. Niko ih do sada nije nadigrao.
Da imaju top spica, bili bi jaci nego Prandellijeva Fiorentina.
Da imaju top spica, bili bi jaci nego Prandellijeva Fiorentina.
Onda su veceras odlicno glumili. (edit: komentatori lol)
Pa evo proslo pet kola, odigrali smo svaku tekmu ovako, s tim da smo imali peh u Napulju u vidu autogola. Ja se nadam da moze biti samo bolje.
Pa evo proslo pet kola, odigrali smo svaku tekmu ovako, s tim da smo imali peh u Napulju u vidu autogola. Ja se nadam da moze biti samo bolje.
Odlična utakmica Fiorentine, Juventus je imao sreće večeras, odavno nismo bili veće nafake
. Fiorentina ima finu ekipu, a i Montela je pokazao da je dobar trener, ali vidjet ćemo šta će biti tokom sezone. Ali sigurno ova ekipa ima potencijal da se bori za LP, naravno da ih zaobiđu povrede.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro da Fiorentina ode u LP, ja sam za
Juve,Napoli i Viole u LP.To bi sad potpisao.

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jok, jok.Juvelandia je napisao/la:Bilo bi dobro da Fiorentina ode u LP, ja sam za![]()
Juve, Lazio i Napoli.

Željezničar ale!
Najbolje bi bilo Roma, Fiorentina i Napoli. To su 3 ekipe koje igraju totalni fudbal, "bez ikakvih taktičkih..." Ali problem je sto nekad ta atraktivnost ne donosi rezultatGaziHusrevbeg je napisao/la:Jok, jok.Juvelandia je napisao/la:Bilo bi dobro da Fiorentina ode u LP, ja sam za![]()
Juve, Lazio i Napoli.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kakav ba totalni fudbal!?
Pa Roma mi bi u Europi u svakoj utkamici primala najmanje po 3 komada. Samo bi brukala calcio.
Juve odigrao jednu lošu utakmicu i odmah ništa ne valja.
Real izgubio od Getafea, ma kakav Real, talašika obična.

Pa Roma mi bi u Europi u svakoj utkamici primala najmanje po 3 komada. Samo bi brukala calcio.
Juve odigrao jednu lošu utakmicu i odmah ništa ne valja.

Real izgubio od Getafea, ma kakav Real, talašika obična.

Željezničar ale!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Fantastično su večeras odigrale ljubičice ... ubili nas na svakom ćošku terena. Da su bili malo bolji pred golom pobijedili bi potpuno zasluženo.
Konačno da nas neko nadigra u Seriji A. Čestitke Montelli, Borjy Valeru, Pasqualu i Pizzaru na ovome večeras. Jojo opet pokazao koliko je jak napadač.
Konačno da nas neko nadigra u Seriji A. Čestitke Montelli, Borjy Valeru, Pasqualu i Pizzaru na ovome večeras. Jojo opet pokazao koliko je jak napadač.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
[quote="GaziHusrevbeg"]Kakav ba totalni fudbal!?
Pa to ti i govorim fudbal za gol više, primali bi po 3 ali i davali isto toliko. Zar nije bolje da se juve veceras otvorio,pa bi rez. vjerovatno bio 2-2 ili 3-2 prije nego 2-3, a ne u 2. poluvremenu juve bez šuta na gol. Prosle sezone juve "10" nerijesenih zaredom,pa navijace svoje izludili. Nije lahko biti navijač Juvea shvaćam ja vas,kad odgledas utakmicu 90 min,a tvoj klub ne napravi nijednu šansu,nije lahko
Pa to ti i govorim fudbal za gol više, primali bi po 3 ali i davali isto toliko. Zar nije bolje da se juve veceras otvorio,pa bi rez. vjerovatno bio 2-2 ili 3-2 prije nego 2-3, a ne u 2. poluvremenu juve bez šuta na gol. Prosle sezone juve "10" nerijesenih zaredom,pa navijace svoje izludili. Nije lahko biti navijač Juvea shvaćam ja vas,kad odgledas utakmicu 90 min,a tvoj klub ne napravi nijednu šansu,nije lahko
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 25 sep 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.