FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
$ " & $ " " сва ",%..." $ " " у &.
$ " $,наравно $ не " $ у ".
$ " $,наравно $ не " $ у ".
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
-
merdanovic
- Kontakt:
Samo da napišem ,pošto vidim da mnogi kritikuju Vermezovića.Nažalost u cjelokupnoj situaciji u i oko Partizana on radi dobar posao.Klub je doveo do eurolige,a mogli bi i do naslova Superlige.To što on igra malo kukavički mu se može zamijeriti ali bitno je da se je plasirao u Euroligu sve ostalo sta tu napravi je uspijeh.
Pokušao sam uporediti Partizan i Dinamo i jednostavno ,Partizanova škola je daleko najbolja na balkanu što se tiče mladih igrača ,no ljudi u Partizanu to očigledno ne mogu da pretvore u novac.Pogledajte imali su ugovor na 4 godine sa Stefanom Savićem i prodali ga brzo(mogli su duple pare dobiti).Zamislite štopersku liniju Savić-Nastasević.Za Nastasevića ne znam ni koliko su dobili para.Uglavnom Partizan kroz jedan jači projekat i uz ozbiljnog predsjednika kakav je Mamić bi se borio za 2.krug lige prvaka.Đurić (ako tačno znam predsjednik Partizana) je loš za tu poziciju i prihvaća neke male ponude.Da je recimo Mamić predsjednik siguran sam da bi tu bili i Petovic i Nastasević i Savić.
Vermez ove sezone forsira mlade što bi se Partizanu itekako mogo isplatiti za nekoliko godina i to je po meni jedini plus ove sezone.
Pozdrav i sretno!
Pokušao sam uporediti Partizan i Dinamo i jednostavno ,Partizanova škola je daleko najbolja na balkanu što se tiče mladih igrača ,no ljudi u Partizanu to očigledno ne mogu da pretvore u novac.Pogledajte imali su ugovor na 4 godine sa Stefanom Savićem i prodali ga brzo(mogli su duple pare dobiti).Zamislite štopersku liniju Savić-Nastasević.Za Nastasevića ne znam ni koliko su dobili para.Uglavnom Partizan kroz jedan jači projekat i uz ozbiljnog predsjednika kakav je Mamić bi se borio za 2.krug lige prvaka.Đurić (ako tačno znam predsjednik Partizana) je loš za tu poziciju i prihvaća neke male ponude.Da je recimo Mamić predsjednik siguran sam da bi tu bili i Petovic i Nastasević i Savić.
Vermez ove sezone forsira mlade što bi se Partizanu itekako mogo isplatiti za nekoliko godina i to je po meni jedini plus ove sezone.
Pozdrav i sretno!
E moj druze nisi ti upucen u situaciju oko kluba.
Taj Djuric i njemu slicni prodaju igrace da bi placali svoje privatne dugove,dugove svojih firmi i da bi placali politicke kampanje.Nije njima u interesu da cekaju par godina da tu profitira Partizan,nego samo da se napuni sto pre njihov dzep.
Sto se tice danasnje utakmice odusevljen sam zaista.
Dokazano da Markovic najbolje partije pruza samo kao slobodni napadac,a ne kao krilo.
Dokazano da sa igracima koji znaju da igraju fudbal(Ilic,Jojic,Ninkovic) sve ide tecno,brzo...-lakse.
Bravo za partiju i ubedljivo pobedu protiv dobrog prvoligasa kakva je Sloboda.
Pohvale Markecu,Ninkovicu,Jojicu,Miljkonu(koliko god cudno zvucalo,zadnje 2 tekme odlican),Scepovicu.
Taj Djuric i njemu slicni prodaju igrace da bi placali svoje privatne dugove,dugove svojih firmi i da bi placali politicke kampanje.Nije njima u interesu da cekaju par godina da tu profitira Partizan,nego samo da se napuni sto pre njihov dzep.
Sto se tice danasnje utakmice odusevljen sam zaista.
Dokazano da Markovic najbolje partije pruza samo kao slobodni napadac,a ne kao krilo.
Dokazano da sa igracima koji znaju da igraju fudbal(Ilic,Jojic,Ninkovic) sve ide tecno,brzo...-lakse.
Bravo za partiju i ubedljivo pobedu protiv dobrog prvoligasa kakva je Sloboda.
Pohvale Markecu,Ninkovicu,Jojicu,Miljkonu(koliko god cudno zvucalo,zadnje 2 tekme odlican),Scepovicu.
Odem na stadion spreman na to da uzivam u bespocnom drzanju lopte ni za sta,sa mislima i pre nego udjem na tribine da sam mogao bolje potrositi tih 2 sata,ali me ljubav prema fudbalu ostavi,i onda se prijatno iznenadim samom utakmicom.Partizan odlican,ali odlican,pa mozda i necu preterani ako kazem da je u poslednje 2 godine ovo jedna od boljih utakmica Partizana.Konacno je Vermazovic skapirao da je jedan zadnji sasvim dovoljan i da mu treba mnogo veci prostor u kreaciji napred,a to je sa Ilicem,Jojicem i Ninkovicem dobio.Vidi se polako ono sto ja odavno govorim,a to je da je Tomic mnogo precenjen igrac i da njegove stvarne mogucnosti apsolutno nisu na nivou na kome navijaci Partizana tvrde.Markec se oslobodio nekog grca,dobio jednu ekstra rolu,sa tacno definisanim "planom rada" i to mislim ispunio do kraja.U odbrani mi se dopao Miljkovic.Mnogo lepo je zatvarao stranu dok je Lazevski standardno na modu "nit' smrdi nit' mirise".Scepovic nastavlja objasnjavati neke stvari.Jos jedna odlicna utakmica.Ne znam da li se neko seca kada sam pisao o njemu da je mnogo bolji fudbaler nego Marko i da stvarno u tome igracu ima nekog potencijala da se formira kao fudbaler.
Poseta ponovo katastrofalna.
Poseta ponovo katastrofalna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jako lijepa i gledljiva tekma po meni najbolja igra još od one sa Andrelehtom u Briselu.... Nadam se da Lazar nije ozbiljnije povrijedjen
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
На овој " " пост " " о "..... $ $ & је зута ? ? у ?,$ " не " " у ",& зута $ " ? " " $ су ? $ $ југ... & " посјете је за ? $ " " " ' $ - " ? посјете " све нас " " за ". Ја $ " " " $ " $.
Da,da celi Beograd je u tome sto si naveo.Kako da ne.Dubravko je napisao/la:На овој " " пост " " о "..... $ $ & је зута ? ? у ?,$ " не " " у ",& зута $ " ? " " $ су ? $ $ југ... & " посјете је за ? $ " " " ' $ - " ? посјете " све нас " " за ". Ја $ " " " $ " $.
Ista stvar kao i sa Crvenom Zvezdom.Beogradjani su mnogo razmazeni u zadnje vreme sto se tice odlazaka na utakmicu,to me mnogo nervira.I od ovoga sto dodje na stadion Partizana u mizernom broju ni 50% nisu Beogradjani.
ја & ? на све,а " је повезано," " " став & " С.Сарајева,? % све је повезано " " везе.... ? " о ' & '... % се " " ",? се $ " " ",? " " " све % је ? су ? ? ? посјете....
To znam,ne moras mi pricati.Dubravko je napisao/la:ја & ? на све,а " је повезано," " " став & " С.Сарајева,? % све је повезано " " везе.... ? " о ' & '... % се " " ",? се $ " " ",? " " " све % је ? су ? ? ? посјете....
Ko je menadžer Ninkoviću i Mitroviću?
Ninkovicu Falji,Mitrovicu neki Austrijanac.
Harald Heiss.sasagmp je napisao/la:Ninkovicu Falji,Mitrovicu neki Austrijanac.
Gledam kod njega ima jos jedan Mitrovic igra za omladince Utrechta,da nije sta u rodu Aleksandru ?
Mada igra za mladje kategorije austrijske reprezentacije.
Partizan-Proleter NS 4:1
Ubedljiva pobeda crno belog vrtica nad solidnim drugoligasem.
Sve je bilo prakticki reseno u prvih 6 minuta kada smo poveli sa 2:0.Strelac prvog gola Mitrovic,drugog Brasanac.Do kraja poluvremena u strelce su se upisali debitant Askovski(ovaj mali ima stofa) i ponovo Mitrovic.
U drugom delu uz par prilika osetljiv pad donekle i razumljiv sto zbog ubedljivog vodstva sto zbog utakmice koja nas ceka za vikend u NS-u protiv Vojvodine.Tu opustenost Proleter je iskoristio i smanjio na 4-1.
Toliko o ovoj utakmici,idemo dalje.
Ubedljiva pobeda crno belog vrtica nad solidnim drugoligasem.
Sve je bilo prakticki reseno u prvih 6 minuta kada smo poveli sa 2:0.Strelac prvog gola Mitrovic,drugog Brasanac.Do kraja poluvremena u strelce su se upisali debitant Askovski(ovaj mali ima stofa) i ponovo Mitrovic.
U drugom delu uz par prilika osetljiv pad donekle i razumljiv sto zbog ubedljivog vodstva sto zbog utakmice koja nas ceka za vikend u NS-u protiv Vojvodine.Tu opustenost Proleter je iskoristio i smanjio na 4-1.
Toliko o ovoj utakmici,idemo dalje.
Posle kraćeg odsustva evo i mene 
Bilo je lepo zaista gledati utakmicu protiv Proletera. Apsolutno su pojedinci ispunili očekivanja,tu pre svega mislim na naše mlade nade.... Brašanac,pokazao da zaslužuje u ovom i ovakvom Partizanu daleko veću šansu,verovatno će mu je Vermezović i dati u nastavku sezone,jer dečko poseduje kvalitet.
Očekivana pobeda protiv sasvim slabašnog Proletera,očekivao sam veći otpor,ali evidentno brzi golovi su ih totalno demotivisali.
Bilo je lepo zaista gledati utakmicu protiv Proletera. Apsolutno su pojedinci ispunili očekivanja,tu pre svega mislim na naše mlade nade.... Brašanac,pokazao da zaslužuje u ovom i ovakvom Partizanu daleko veću šansu,verovatno će mu je Vermezović i dati u nastavku sezone,jer dečko poseduje kvalitet.
Očekivana pobeda protiv sasvim slabašnog Proletera,očekivao sam veći otpor,ali evidentno brzi golovi su ih totalno demotivisali.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Сутра " " са ? " ? нас у ?. - " ?,? се $ $ - " $ " & $ прву "... & ',$ - $ ? $ превагу....
Utakmica se igra u najšugavijem mogućem terminu od 14:00
.... i to je valjda u interesu srpskog fudbala 
Kvalitetniji smo tim od Vojvodine,kao što Vermezović reče na pres konferenciji igraju najbolji napad protiv najbolje odbrane i biće to prava fudbalska fešta,slobodno ću se usuditi i reći da ukoliko dobijemo ovu utakmicu bićemo jesenji šampioni....
Kvalitetniji smo tim od Vojvodine,kao što Vermezović reče na pres konferenciji igraju najbolji napad protiv najbolje odbrane i biće to prava fudbalska fešta,slobodno ću se usuditi i reći da ukoliko dobijemo ovu utakmicu bićemo jesenji šampioni....
Zbog bezbednosti je odluceno da se igra u 14h.
Ocekujem opet ziherasku taktiku Vermezovica sa jednim napadacem i to Scepovicem,kojeg ce Djuric i Jokic strpati u dzep,Markec ce opet igrati na krilu i nista nece uraditi i icice se na nulu.Opet daj Boze da me demantuje i da Partizan razbije igrom i rezultatski Vojvodinu,pa da sa slascu pojedem ono sto sam izasrao.
Ocekujem opet ziherasku taktiku Vermezovica sa jednim napadacem i to Scepovicem,kojeg ce Djuric i Jokic strpati u dzep,Markec ce opet igrati na krilu i nista nece uraditi i icice se na nulu.Opet daj Boze da me demantuje i da Partizan razbije igrom i rezultatski Vojvodinu,pa da sa slascu pojedem ono sto sam izasrao.
E i ja bi volio Marka i Lazara vidjet kao prave špiceve,ali....
Vermezović ove godine dosta se kocka, ne znam šta pokušava sa Lazarom na boku,kad je svjestan da Lazo mora biti ofanzivan,ni u kom slučaju na ovaj način na koji ga je on vidio do sada...
Vermezović ove godine dosta se kocka, ne znam šta pokušava sa Lazarom na boku,kad je svjestan da Lazo mora biti ofanzivan,ni u kom slučaju na ovaj način na koji ga je on vidio do sada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.