Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Elegant
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Elegant » 22 sep 2012, 14:47

Sto se tice ovih igraca sto "kao sređuju" dokumente, malo je reci da su smjesni.

Primjera radi od jula se pricalo kako Hadzic i Hajrovic sređuju papire za Lihten./Latviju, pa onda ciljeli august prođe, pocetkom septembra bilo tesku u medijima "Hadzic i Hajrovic dobijaju dokumente pred utakmice u septembru", evo sad zavrsava septembar pa opet ni D od dokumenata, izgleda da oni nisu nista ni poceli po tom pitanju.

Pa ja bi za to vrijeme dobio drzavljanstvo Kenije a ne BIH, doslovno sta treba je sakupit tri papira i predat teti na salteru da ti udari pecat i za sedam dana dobijes pasos.

Tako da od njih i svih ostalih koji imaju problem drzavljanstva nema nista u skorije vrijeme tj. nece ih pozvati, jedino ove sto nemaju problema sa dokumentacijom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 22 sep 2012, 21:26

Mislim da nije problem u drzavljanstvu vec u sportskom drzavljanstvu. Vjerujem da UEFA i FIFA namjerno odugovlace.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 sep 2012, 22:11

Dado je napisao/la:Mislim da nije problem u drzavljanstvu vec u sportskom drzavljanstvu. Vjerujem da UEFA i FIFA namjerno odugovlace.
Ne, FIFA i UEFA imaju pravo stopirati samo ako je igrac vec nastupao za neke druge zemlje u istom uzrastu...
Ostalo je sve do drzave i administracije za koju igrac zeli igrati...A to za sportiste koji imaju status od drzavnog znacaja znaci 7 dana posla...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2012, 10:30

Grke cemo razmontirat samo ako ih napadnemo ako budemo isli na nulu pusiona,ova tekma je samo do trenera i taktike jer igracki smo jaci.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 23 sep 2012, 10:44

Treba samo furiozno ući u utakmicu ko švabe na EP-u protiv njih.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 sep 2012, 14:56

Naravno da ih treba napasti i ici na pobjedu, ali su grci zeznuti u drugom. Vazda izgube prvo pa preokrenu rezultat u drugom i pobjede. Drugo poluvrijeme ce odlucivati pobjednika 100%. E jedino ako im napunimo mrezu u prvom (jedno 3-4 komada, ali to je skoro pa nemoguce) pa onda rahat da privedemo utakmicu kraju, to bi bila druga prica.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 sep 2012, 15:06

maxuz baxuz je napisao/la:E jedino ako im napunimo mrezu u prvom (jedno 3-4 komada, ali to je skoro pa nemoguce)
Nije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Eno_ba
Kontakt:

Post Postao/la Eno_ba » 24 sep 2012, 10:39

Zna li neko gdje bi mogao da narucim utakmicu Grcka - Bosna preko interneta da gledam. Zelim sa vecom grupom gledati pa bi volio imati utakmicu u boljem kvalitetu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 sep 2012, 11:23

Eno_ba je napisao/la:Zna li neko gdje bi mogao da narucim utakmicu Grcka - Bosna preko interneta da gledam. Zelim sa vecom grupom gledati pa bi volio imati utakmicu u boljem kvalitetu.
Hmmm,ne znam jarane gdje mozes naruciti,ali registrovanjem na bet365.com mozes gotove sve utakmice gledati u izvrsnoj kvaliteti.Vidi na toj stranici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 24 sep 2012, 11:25

Eno_ba je napisao/la:Zna li neko gdje bi mogao da narucim utakmicu Grcka - Bosna preko interneta da gledam. Zelim sa vecom grupom gledati pa bi volio imati utakmicu u boljem kvalitetu.
prije utakmice na dan dva uzmes besplatan kljuc na nettvplus.com vazi ti tri dana i mozes pratit sve utakmice

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 25 sep 2012, 03:01

ako zivis u USA, mozes gledati na ESPN3.com besplatno i super slika.
ako ne... mozes gledati preko atdhenet.tv ili ako hoces pogledaj preko rojadirecta.me (besplatno)
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 25 sep 2012, 06:05

BHFAN22 je napisao/la:

ako zivis u USA, mozes gledati na ESPN3.com besplatno i super slika.
ako ne... mozes gledati preko atdhenet.tv ili ako hoces pogledaj preko rojadirecta.me (besplatno)
http://www.wiziwig.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; :)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 sep 2012, 12:16

Oj ljudi, sanjam noćas, igramo protiv Litvanije u Zenici, a terem ogolio do zemlje, nigdje trave, snijeg sve uništio i gubimo 1-4 ! :lol: :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 sep 2012, 12:38

Tebi treba zabraniti da sanjas! :lol: :lol:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 sep 2012, 13:14

Sheyi je napisao/la:Tebi treba zabraniti da sanjas! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Baš ! :mrgreen:

Jesam li spomenuo da su tribine bile potpuno prazne? :mrgreen:

A nije zeza, ozbiljno, sanjao sam tačno tako.

Ali, to ne mora nužno biti loše, obično kad ja nešto sanjam, desi se nešto dijametralno suprotno. :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 sep 2012, 17:45

[youtube][/youtube]

Srce na teren! 8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 sep 2012, 18:14

Evo sta nam je napisao jedan Hrvat na Transfermarktu, koji je bio u Grckoj.
Decki, ako idete na utakmicu protiv Grcke...Pazite se!
Bio sam prosle godine u stadionu i bio sam 5 metara od pleksiglasa udaljen, tu gdje je udario molotow koktel. Scene koje su se tamo odigravale su bile strasne. Sigurnosne snage nisu cinile nista. Grci su mogli u punoj football spremi i pancirani uci u stadion, niko im nije nista rekao. Vec pred utakmicu je bilo napada, a na stadionu je bio pakao. Nisam mogao da pratim utakmicu, morao sam da pazim na baklje, kamenje, stolice, pune flase itd. Tako nesto nisam ocekivao jer Grci nemaju kult oko repke kao Hrvati, Bosanci ili Srbi... Grci su mogli pred ocima security da bacaju baklje, nije bilo hapsenja...
Jungs, falls ihr zum Spiel gegen Griechenland geht.. Aufpassen!
Letztes Jahr war ich im Stadion, und ich war ca. 5 Meter von dieser Plexiglas-Wand, wo der Molotow, einschlug entfernt. Die Szenen die sich da abgespielt haben waren schrecklich. Die Sicherheitskräfte taten nichts. Die Griechen konnten mit ganzen Football-Ausrüstungen und gepanzert ins Stadion gelangen ohne dass denen was gesagt wurde. Schon im Vorfeld gab es wüste übergriffe.. und auf dem Stadion war die Hölle los.. ich habe das Spiel gar nicht verfolgen können, man hatte stets nach links und rechts geschaut dass keine "baklje", stühle, steine, gefüllte flaschen, feuerzeuge oder ähnliches auf uns flogen. Der Gefahr war ich mir damals nicht bewusst, weil die Griechen keinen Nationalmannschafts-Kult haben wie es die Kroaten, Bosnier oder Serben kennen. Normalerweise sind die Hardcore-Fans auf der gegenüberliegenden Seite des Gästesektors, doch da war es anders. Die "kranken" Leute kauften sich die Tickets rund um den Gästesektor und griffen uns dannach an. Es kammen ebenfalls ca. 200 Leute ohne Tickets von seiten der Griechen rein. Die Sicherheitskräfte haben nichts zur Sicherheit beigetragen, die Griechen konnten unvermummd an den Sektorrand gehen, eine Fackel schmeissen (vor dessen Augen) und wieder zurücklaufen. Es gab keine Verhaftungen bei den Griechen. Offiziell hätten die kroatischen Fans Polizeischutz vom Olympia-Gelände (Panathinaikos-Staion), vom Nordosten der Stadt bis nach Piräus (südwestlich) gehabt. Dies war aber nicht so. Ein grosser Teil musste mit der U-Bahn nach Piräus kommen (Zum Glück waren wir bis zum Stadion in zivil gekleidet). Nach dem Spiel wurden wir 2 Stunden auf dem Stadion aufgehalten, bevor wir raus durften. Danach wollte die Polizei nicht mal Nummern von Taxianbietern geben, welche uns zurück nach Athen brachten. Wir mussten uns um 2:00 Morgens auf den Strassen von Piräus nach einem Taxi umsuchen. Zum Glück wurden wir nach 15 Minuten fündig und es passierte nichts...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2012, 18:20

Haj onaj ko i nije bio u Grckoj na utakmici nikada pa i da poveruje da murija nije nista radila,ali ipak onaj ko je bio zna da je to poprilicno nemoguce.A da se kod njih moze uneti svasta ko i kod nas,moze i to veoma lako. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2012, 18:33

Devil je napisao/la:Haj onaj ko i nije bio u Grckoj na utakmici nikada pa i da poveruje da murija nije nista radila,ali ipak onaj ko je bio zna da je to poprilicno nemoguce.A da se kod njih moze uneti svasta ko i kod nas,moze i to veoma lako. ;)
Imas par vrlo jasnih i podugih snimaka tog dogadjaja.
Fakat policija da nije imaala uniformu,nebi uopste skontao razliku izmedju njih i navijaca.
Samo jos sto nisi cuo ''Kostas,nemoj se bolan bacati tim flasama,recu te babi Nikolasu''
Mada kockasti zaoru i na mrtvoj Malti a kamoli ovdje.
Medjutim ocito je da su ovi Grci vec dugo ''smisljali'' da to ucine.Luda sreca da nije bilo mrtvih glava.
Halo molotovljev se baca na tenkove a ne u publiku,pobogu. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2012, 18:37

harishp je napisao/la:
Devil je napisao/la:Haj onaj ko i nije bio u Grckoj na utakmici nikada pa i da poveruje da murija nije nista radila,ali ipak onaj ko je bio zna da je to poprilicno nemoguce.A da se kod njih moze uneti svasta ko i kod nas,moze i to veoma lako. ;)
Imas par vrlo jasnih i podugih snimaka tog dogadjaja.
Fakat policija da nije imaala uniformu,nebi uopste skontao razliku izmedju njih i navijaca.
Samo jos sto nisi cuo ''Kostas,nemoj se bolan bacati tim flasama,recu te babi Nikolasu''
Mada kockasti zaoru i na mrtvoj Malti a kamoli ovdje.
Medjutim ocito je da su ovi Grci vec dugo ''smisljali'' da to ucine.Luda sreca da nije bilo mrtvih glava.
Halo molotovljev se baca na tenkove a ne u publiku,pobogu. :shock:
Grci su poznati po Molotovljevima,ali me cudi da murija nije reagovala.Bio sam par puta tamo na utakmicama i uvek je murija imala dozvolu da krene sa "objasnjavanjem".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.