NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
A greška je, vidim da je sad ispravljeno. Jučer je bio u Begradu Kuntić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Znam brate kakva je situacija pa sam zato predlagao sastanak forumasa da se malo konsolidujemo i znas koliko ih je za : NI JEDANlegijard je napisao/la:vidis zemljace ja bi volio u 4 oka sa njim nego bilo sta drugo.... ali.......Kvota je napisao/la:Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka a ovu temu ili putem PP!!!on sigurno zna ko sam ja, a ko je on....?

nego forumasi sta ocekujete u prijedoru???? moja prognoza 2
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Bod/ovibondich je napisao/la:nego forumasi sta ocekujete u prijedoru???? moja prognoza 2

ja vjerujem u pun plijen,jbg moramo nadoknadit izgubljenu tekmu kod kuce...Kvota je napisao/la:Bod/ovibondich je napisao/la:nego forumasi sta ocekujete u prijedoru???? moja prognoza 2

bod u prijedoru bi bio velik ko kuca,iskreno vjerujem da imamo kvalitet da im pariramo na njihovom terenu.nadam se nastavku niza bez poraza i primljenog gola
.bicemo dosta rastereceniji od domacina i tu vidim nasu sansu.sve ce zavisiti od zalaganja igraca, samo trkom mogu izboriti pozitivan rezultat.ja bi bio zadovoljan da sa sledeca dva gostovanja donesemo bod al da naravno kod kuce dobijemo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Evo i mene nakon dugog vremena, čitam gore rasprave o kupu mislim da nema razloga da se sekiramo i ako budemo igrali s drugom postavom, čak mislim da je druga postava bolja u zabijanju Džafić, Pilavdžić, ma ubijamo. Ja vjerujem da ćemo daleko dogurat u kupu.
Pilavdjic kapetane danas il sutra ima laksi operacioni zahvat sto znaci nista opasno! Uskoro je u pogonu naravno da se nista ne iskomplikuje !
Sta je ljudi to toliko sa Pilavdzica svi kazu momak ekstra i kada se ozlijedio bio sam na tekmi nista mi nije upucivalo na to da je nesto za operacije ili slicno. :S
Sto se tice kupa mi mozemo ovdje sada da rasprave i rasprave vrsimo ali ako upravi se ne ide dalje Zvijezda nece ici dalje ali ako bude se htjelo ici ce. Velez strahovito poljuljan. Ne znam sta se dogada dole, ali to moramo da iskoristimo ako zelimo i ako nam je u cilju da idemo dalje.
Sto se tice kupa mi mozemo ovdje sada da rasprave i rasprave vrsimo ali ako upravi se ne ide dalje Zvijezda nece ici dalje ali ako bude se htjelo ici ce. Velez strahovito poljuljan. Ne znam sta se dogada dole, ali to moramo da iskoristimo ako zelimo i ako nam je u cilju da idemo dalje.
Ako u prijedoru budu igrali kao i u bjeljini mislim da cemo 3 primit.
A ako bude igra kao protiv zrinjskog eh onda bi se mogli bodovi donijet (mslm na 1. poluvrijeme) 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Moderator
- Kontakt:
Po prikazanoj igri dosad (od strane MostaracA), lagano ćete Veleža pobjediti u kupu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno ! 

aBd-a vratiće se on i nadam se uskoro da će izborit i prvu postavuKvota je napisao/la:Pilavdjic kapetane danas il sutra ima laksi operacioni zahvat sto znaci nista opasno! Uskoro je u pogonu naravno da se nista ne iskomplikuje !
Jbga rastuži ti mene pravo nisam bio vako tužan od kad sam zadnji put gled'o Šeherzadutopa99 je napisao/la:Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno !

probudi se druze ovaj put bod(ovi) su nasi.topa99 je napisao/la:Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno !

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
cuj sta kaze u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogomirzard je napisao/la:probudi se druze ovaj put bod(ovi) su nasi.topa99 je napisao/la:Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno !

pusti care ljude neka se hrane i neka nose ulogu favorita u to sam sigurniji u bodove!Neznaju ljudi sta pisu tj. totalno neupuceni!Mozda je momak upucen da ce imati par igraca visebondich je napisao/la:cuj sta kaze u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogomirzard je napisao/la:probudi se druze ovaj put bod(ovi) su nasi.topa99 je napisao/la:Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno !

neka neka ,neka nas podcijene bolje je ,sigurno imamo kvalitet da ih iznenadimo.vjerujem da cemo dati prvi gol na gostovanjima ove sezone i vratiti se kuci neporazeni..milim da bi kuntic sa bunkerom mogao lahke sale do boda al et igrace sigurno napadacki 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U to bi trebali biti sigurni jer imamo po tom pitanju jaku vezu nadam se vrhunsku kako se prica a jos i sreca je sto je ovaj zahvat sa ciljem sto brzi oporavak pilavdzica! Da napomenem nista pretjerano opasno!ps: i vadjenje zuba je operacioni zahvat!Kapetan je napisao/la:aBd-a vratiće se on i nadam se uskoro da će izborit i prvu postavuKvota je napisao/la:Pilavdjic kapetane danas il sutra ima laksi operacioni zahvat sto znaci nista opasno! Uskoro je u pogonu naravno da se nista ne iskomplikuje !
da nisam smiren pisao bi drugacije nego ovo sto sam naveozmaj_Bosne je napisao/la:Eto, tvoje te godine čini ovim što si rekao. Ja tebe nisam naveo u negativnom smislu, rekao sam da si pravo dobar. Nisam ni naveo da volim klub više od tebe. Ja za klub nisam ama baš ništa uradio u ovih 15 godina, osim što sam kupio za svaku domaću utakmicu kartu jedno 90% utakmica. Nisam naveo ni da sam vredniji od tebe, ali bar sam daleko ozbiljniji i puno stariji od tebe, što mi daje za pravo da tebe i takve kao ti mogu poslat po šibicelegijard je napisao/la: sta sad, sto ja sada dajem sebe za klub, jesam li ja manje vrijedan od tebe??? pocinjes pucat glupostimozda je ovih par momaka uradilo vise za ovaj klub za ovih par godina nego ti od 98'
imas mi pricu kao oni manijaci sa juga.... to sto ja sada imam 23 godine i sto tada mozda nisam bio u mogucnosti navijat i gledat ovaj klub ne znaci da ga ti SADA VISE VOLIS OD MENE.... ako malo bolje razmislis rekao si jednu od vecih gluposti na forumu
![]()
![]()
![]()
Nemaš potrebe za takvim postom mene omaložavat jer ja tebe nisam, navijaj brate kolika ti volja za koga hoćeš i radi ono što misliš da je ispravno, budi samo malo smireniji i sve će biti onako kako drugi hoće.
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.