NK Zvijezda Gradačac

insider
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la insider » 25 sep 2012, 17:29

A greška je, vidim da je sad ispravljeno. Jučer je bio u Begradu Kuntić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 25 sep 2012, 17:33

legijard je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka a ovu temu ili putem PP!!! ;)
vidis zemljace ja bi volio u 4 oka sa njim nego bilo sta drugo.... ali....... 8-) on sigurno zna ko sam ja, a ko je on....? 8-)
Znam brate kakva je situacija pa sam zato predlagao sastanak forumasa da se malo konsolidujemo i znas koliko ih je za : NI JEDAN :lol: :lol: :lol: ! Zato me i nerviraju pojedini al ok je neka se kriju dozivota ja nemoram!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 sep 2012, 17:41

nego forumasi sta ocekujete u prijedoru???? moja prognoza 2
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 25 sep 2012, 17:46

bondich je napisao/la:nego forumasi sta ocekujete u prijedoru???? moja prognoza 2
Bod/ovi ;)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 sep 2012, 17:51

Kvota je napisao/la:
bondich je napisao/la:nego forumasi sta ocekujete u prijedoru???? moja prognoza 2
Bod/ovi ;)
ja vjerujem u pun plijen,jbg moramo nadoknadit izgubljenu tekmu kod kuce... :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2012, 18:18

bod u prijedoru bi bio velik ko kuca,iskreno vjerujem da imamo kvalitet da im pariramo na njihovom terenu.nadam se nastavku niza bez poraza i primljenog gola :) .bicemo dosta rastereceniji od domacina i tu vidim nasu sansu.sve ce zavisiti od zalaganja igraca, samo trkom mogu izboriti pozitivan rezultat.ja bi bio zadovoljan da sa sledeca dva gostovanja donesemo bod al da naravno kod kuce dobijemo ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 25 sep 2012, 19:04

Evo i mene nakon dugog vremena, čitam gore rasprave o kupu mislim da nema razloga da se sekiramo i ako budemo igrali s drugom postavom, čak mislim da je druga postava bolja u zabijanju Džafić, Pilavdžić, ma ubijamo. Ja vjerujem da ćemo daleko dogurat u kupu.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 25 sep 2012, 23:03

Pilavdjic kapetane danas il sutra ima laksi operacioni zahvat sto znaci nista opasno! Uskoro je u pogonu naravno da se nista ne iskomplikuje !

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 26 sep 2012, 08:09

Sta je ljudi to toliko sa Pilavdzica svi kazu momak ekstra i kada se ozlijedio bio sam na tekmi nista mi nije upucivalo na to da je nesto za operacije ili slicno. :S

Sto se tice kupa mi mozemo ovdje sada da rasprave i rasprave vrsimo ali ako upravi se ne ide dalje Zvijezda nece ici dalje ali ako bude se htjelo ici ce. Velez strahovito poljuljan. Ne znam sta se dogada dole, ali to moramo da iskoristimo ako zelimo i ako nam je u cilju da idemo dalje.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 26 sep 2012, 09:16

Ako u prijedoru budu igrali kao i u bjeljini mislim da cemo 3 primit. :D A ako bude igra kao protiv zrinjskog eh onda bi se mogli bodovi donijet (mslm na 1. poluvrijeme) ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 sep 2012, 12:07

Po prikazanoj igri dosad (od strane MostaracA), lagano ćete Veleža pobjediti u kupu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 26 sep 2012, 13:47

Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno ! :D

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 sep 2012, 15:30

Kvota je napisao/la:Pilavdjic kapetane danas il sutra ima laksi operacioni zahvat sto znaci nista opasno! Uskoro je u pogonu naravno da se nista ne iskomplikuje !
aBd-a vratiće se on i nadam se uskoro da će izborit i prvu postavu

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 sep 2012, 15:32

topa99 je napisao/la:Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno ! :D
Jbga rastuži ti mene pravo nisam bio vako tužan od kad sam zadnji put gled'o Šeherzadu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 26 sep 2012, 15:40

topa99 je napisao/la:Moracu vas rastuziti ,ali u Prijedoru nista od bodova,negdje drugo trazite gostujuce bodove ,u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo i mislim da uzimamo 3 boda uz rezultat 2:0 , 3:0 .Pozdrav i sretno ! :D
probudi se druze ovaj put bod(ovi) su nasi. ;)
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 sep 2012, 18:56

mirzard je napisao/la:
cuj sta kaze u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo :roll:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 sep 2012, 21:40

bondich je napisao/la:
mirzard je napisao/la:
cuj sta kaze u ovom trenutku smo kvalitetnija ekipa mnogo :roll:
pusti care ljude neka se hrane i neka nose ulogu favorita u to sam sigurniji u bodove!Neznaju ljudi sta pisu tj. totalno neupuceni!Mozda je momak upucen da ce imati par igraca vise :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2012, 22:10

neka neka ,neka nas podcijene bolje je ,sigurno imamo kvalitet da ih iznenadimo.vjerujem da cemo dati prvi gol na gostovanjima ove sezone i vratiti se kuci neporazeni..milim da bi kuntic sa bunkerom mogao lahke sale do boda al et igrace sigurno napadacki ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 sep 2012, 22:12

Kapetan je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Pilavdjic kapetane danas il sutra ima laksi operacioni zahvat sto znaci nista opasno! Uskoro je u pogonu naravno da se nista ne iskomplikuje !
aBd-a vratiće se on i nadam se uskoro da će izborit i prvu postavu
U to bi trebali biti sigurni jer imamo po tom pitanju jaku vezu nadam se vrhunsku kako se prica a jos i sreca je sto je ovaj zahvat sa ciljem sto brzi oporavak pilavdzica! Da napomenem nista pretjerano opasno!ps: i vadjenje zuba je operacioni zahvat!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 27 sep 2012, 14:33

zmaj_Bosne je napisao/la:
legijard je napisao/la: sta sad, sto ja sada dajem sebe za klub, jesam li ja manje vrijedan od tebe??? pocinjes pucat gluposti 8-) mozda je ovih par momaka uradilo vise za ovaj klub za ovih par godina nego ti od 98' :) imas mi pricu kao oni manijaci sa juga.... to sto ja sada imam 23 godine i sto tada mozda nisam bio u mogucnosti navijat i gledat ovaj klub ne znaci da ga ti SADA VISE VOLIS OD MENE.... ako malo bolje razmislis rekao si jednu od vecih gluposti na forumu :roll: :roll: :roll:
Eto, tvoje te godine čini ovim što si rekao. Ja tebe nisam naveo u negativnom smislu, rekao sam da si pravo dobar. Nisam ni naveo da volim klub više od tebe. Ja za klub nisam ama baš ništa uradio u ovih 15 godina, osim što sam kupio za svaku domaću utakmicu kartu jedno 90% utakmica. Nisam naveo ni da sam vredniji od tebe, ali bar sam daleko ozbiljniji i puno stariji od tebe, što mi daje za pravo da tebe i takve kao ti mogu poslat po šibice ;) :D Nemaš potrebe za takvim postom mene omaložavat jer ja tebe nisam, navijaj brate kolika ti volja za koga hoćeš i radi ono što misliš da je ispravno, budi samo malo smireniji i sve će biti onako kako drugi hoće. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
da nisam smiren pisao bi drugacije nego ovo sto sam naveo :) 8-) vozdra..... a to da li bi slao po sibice hm :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.