Natera me ona tema o najboljim postavama klubova da se prisetim igraca koji su bar deo svoje karijere proveli u Slaviji.Pa kakva je to plejada jbt.
Setim se samo crnogorskog ludaka na golu Krstajica,a dobro ga se secaju i navijaci Sarajeva,te onaj lik iz Borca sto ga je nabio u facu.

Nisam bogu mi namijerno,samo sam digao nogu.
Pa onda Bane Arsenijevic,Zoka Belosevic,Boki Regoje,Aleksandar Kosoric,Ilija Prodanovic,pa Ostoja Stjepanovic,Igor Zurzinov,Branislav Atanackovic,Ivan Stankovic,Dimitrije Injac,Vlastimir Jovanovic,Goran Trobok,Ognjen Koroman,Ivan Cirka,Zoran Cilinsek,tu je i Vlado Markovic ili jedan Dejan Rankovic,zatim Darko Spalevic,Branko Bakovic,Vucina Scepanovic,Levani Kutalia,Igor Zurzinov,OGnjen Todorovic,Milos Stojanovic,Goran Trobok,bio je tu i Ljubisa Vukelja,pa Sasa Zimonjic,Sretko Vukasnovic,Milanko Djeric,Dejan Djermanovic.
Verovatno cu mnoge i zaboraviti a koji su imali sasvim pristojne karijere,ovo je onako samo na prvu sto se secam.Klub koji nema neku narocitu istoriju od posle rata pa na ovamo bez titule sampiona,sa samo jednim kupom,a opet klub sa toliko klasnih igraca u tome periodu da je to strasno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))