Narin je napisao/la:Da..Inace se prosle sezone pricalo da pola lige ima bolji sastav od Uniteda,kako United ima stare i istrosene igrace,kako Ferguson sada crpi maximum iz njih (nisu rijeci fanova Uniteda),a sada druga prica,barem kod tebe.LarryDavid je napisao/la:to sam napisao u slucaju da je on pogresno shvatioArnelinho je napisao/la:Ferguson nema roster Uniteda? Mislim da si pogrešnog citir'o ili pogrešno shvatio ili nešto drugo, uglavnom je nešto pogrešno. Al' ne brini, dešava se.
ali da ponovim pitanje, ako je trener liverpoola rasturio fergija sa 5x slabijim rosterom, sta bi on uradio sa njega da su rosteri bili obrnuti?da ne govorim da bi sa fergijevim rosterom bio pobjednik LP vec tri godine zaredom....
![]()
![]()
Po tvojim rijecima mi imamo bolji tim od Barcelona i Reala.
sta vrdas odgovori na pitanje...niko ne moze da odgovori.... jer bi im odma pala u vodu teorija da je Mancini los...
evo jos jednog pitanja za razmisljanje.... da li bi Mancinijevi igraci bolje igrali da nose dresove MU...
inace sto se tice kvaliteta igraca ja najbolje objasnio...timski duh vodjenje i uigranost te sreca su najvazniji za uspjeh...ovo se odnosi i na trenera... razlika izmedju onih placenih 50 miliona i 10 je u nijansama.. i malo koji igrac od 50 miliona sam(ili cak sa vise njih) pravi neku znacajnu razliku u bilo kojoj ekipi...ako tu nema i drugih vaznih faktora...uostalom mnogi su igraci koji danas vrijede 10 mil a nakon samo 2-3 dobre partije za njih se trazi 50...dakle totalna subjekiva i kvantna mehanika...dobar primjer je murinho- najbolji trener, najtrofejniji, sa naskupljim i najboljim igracima prekjuce je bio na 17. mjestu primere...
I don't know what's the matter with people: they don't learn by understanding, they learn by some other way — by rote or something. Their knowledge is so fragile!”
― Richard P. Feynman