RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
hajmo jedan, dva ODOVIĆ DOBIJA.........

Koliko ovi zasjedaju ubih se cekajuci ima li ikooo blizak klubu ima li novosti

po ovome članku najbliži kupi je Oda, vidjet ćemo.........
-
Crvenarmija
- Kontakt:
ODOVIĆ.Prepali su se i nece izabrati ibrakovića jer bi onda polupali navijači sve.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- pravnik1981
- Kontakt:
Jedno pitanje.Koliko smo igrali u 1 kolo u rukometu?
Izgubili u Vitezu 26:23pravnik1981 je napisao/la:Jedno pitanje.Koliko smo igrali u 1 kolo u rukometu?
Treba ih polupati samo zato sto su i pomislili na IbrakovicaCrvenarmija je napisao/la:ODOVIĆ.Prepali su se i nece izabrati ibrakovića jer bi onda polupali navijači sve.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
u drugom kolu im dolazi Izviđač.. 
evo ti raspored..http://rsbih.com/dokumenti/takmicenja/1 ... d12-13.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ti raspored..http://rsbih.com/dokumenti/takmicenja/1 ... d12-13.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- pravnik1981
- Kontakt:
HvalaAlemC85 je napisao/la:u drugom kolu im dolazi Izviđač..
hajmo raja iz mostara,da li se zna ko je novi šef stručng stožera
RŠD VELEŽ.........
kad se pojavi bijeli dim iznad uprave znaci izabrali su novog treneravm22 je napisao/la:Koliko ovi zasjedaju ubih se cekajuci ima li ikooo blizak klubu ima li novosti![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
to znaci da su tanu zapalilirodjak je napisao/la:kad se pojavi bijeli dim iznad uprave znaci izabrali su novog treneravm22 je napisao/la:Koliko ovi zasjedaju ubih se cekajuci ima li ikooo blizak klubu ima li novosti![]()
vm22 je napisao/la:to znaci da su tanu zapalilirodjak je napisao/la:kad se pojavi bijeli dim iznad uprave znaci izabrali su novog treneravm22 je napisao/la:Koliko ovi zasjedaju ubih se cekajuci ima li ikooo blizak klubu ima li novosti![]()
Nije nista smjesno, skupa drva brate snalaze se ljudi.
ja več iscjepao 10 metara, valja zimus ložiti....... 
U mene manje, al ima ćumura 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jaro u hrasnici zna biti minus 24........ 
Pitaj u upravi nek ti posude pola Tane za potpale drva.AlemC85 je napisao/la:jaro u hrasnici zna biti minus 24........
ne bi bilo humano s moje strane, nije on toliko kaloričan... 
Onda uzmi Ibraka da imas atraktivnu napadacku vatru.AlemC85 je napisao/la:ne bi bilo humano s moje strane, nije on toliko kaloričan...
šalu na stranu, nadam se barem večeras dobrim vijestima, da dođe pravi čovjek koji će razdrmati ove momke, i uvesti neophodnu disciplinu, a o smjenama u upravi, neka sačekaju zimu, pa da vidimo ko bi mogao pojačati tu istu upravu.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.