Evil Genius II je napisao/la:nekada davno, prije nekoliko godina, vikend je donosio derbi utakmicu sa juventusom na olimpicu. roma je kao i svake sezone igrale po sistemu toplo-hladno a juventus je bio u strasnoj formi ali kao i svaki romanista pred bilo koji derbi bio sam prepun samopouzdanja te vjerovao kako je upravo ta utakmica prekretnica sezone. vodjen tim uvjerenjem otisao sam do obliznje kladionice i uplatio 10 tesko zaradjenih srednjoskolskih maraka na romu.
izgubili smo 4:0.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Meni je ovo više simpatično nego smiješno,ali mi je i smiješno
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam baDonnie Darko je napisao/la:Istina, skontah i ja. Isprika autoru posta.
Iako evo citam na temi Arsenala, izgleda da je ipak htio reci da Liverpool u isto vrijeme spada i pod 'male' i pod 'jake'
Celik!3,2,2.
Nisko udaraš efendija.hodža je napisao/la:mogulegenda reala je napisao/la:Možeš ti ući na stranicu Premiera ???
stavili ba zabranu ruralnim područjima
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:bijeligolub je napisao/la:kako je dobra brate
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
LarryDavid je napisao/la:eh hvala na komplimentu, jer kazu ako do podne nekoga ne uznemiris svojim aktivnostima, znaci da ne cinis nista znacajno...znaci na dobrom sam putu...._karabaja_ je napisao/la:Zakljucat, obrisat i na kraju ban!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Senijad10 je napisao/la:odakle ti je žena jel iz austrije ili klagenfurta ja bi jarane isto da se ženim pa ako vidiš šta jel ima za mene netreba mi pasoš ja mogu preživiti i sa ličnom samo da se ženim.nisam nešto ružan a i kreno sam u teretanu imam njivu 6 duluma kuća kad umre babo sve je moje,pa preporuči me kojoj nemora ona ni da zna austrijski ni bosanski meni nesmeta.pozdrav.vrebac86 je napisao/la: nekima je to veoma tesko docarati!![]()
ja zivim u austriji skoro 10 god, i imam BH pasos ali vijerovatno cu ja ili supruga uzeti austrijski pasos , zbog raznih predosti koje imas u odnosu na "strance"
(i ako cu i dalje biti stranac)
![]()
![]()
Čelik Zenica 1945
Ovaj Senijad stvarno nije normalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Evolution87
- Kontakt:
hahahahah, oj seniada

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nemoj tako nenormalno bi bilo da se neću ženiti na sreću takve smo izbacili iz mog sela obojicu imaju po 20 godina a neoženjeni mismo zaključili dasu ljubitelji muških nogu i u sastanku seoskih mudraca odlučeno je da idu iz selo da nas nebrukaju.Cartman je napisao/la:Ovaj Senijad stvarno nije normalan.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
-
WakaFlocka
- Kontakt:
ahahahah eto ga i ovdjeSenijad10 je napisao/la:nemoj tako nenormalno bi bilo da se neću ženiti na sreću takve smo izbacili iz mog sela obojicu imaju po 20 godina a neoženjeni mismo zaključili dasu ljubitelji muških nogu i u sastanku seoskih mudraca odlučeno je da idu iz selo da nas nebrukaju.Cartman je napisao/la:Ovaj Senijad stvarno nije normalan.
tema: Slike vaseg grada
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 1&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;
tema: Edin DžekoSenijad10 je napisao/la:jel mora na slikama da bude grad mogul ja slikat svoje selo da sad neidem biciklom u grad izgleda da će kiša.
tema: Prosjek godina forumašaSenijad10 je napisao/la:jel istina da je džeku sapucala ona žemska ako je istina on je gotov,nema više golova sad je njemu tuga čuo sam u školi da je pokušao skočiti sa kuće gdje živi imali gdje da se vidi u medijima,žao mi momka baš je dobar.nedaj se edine biće još trebi sa i brez djece.
za više postova posjetiteSenijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
Čelik Zenica 1945
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la:zato sto bio kriminalac ili sveta marija, mozes uocit sudijske greske i lakrdije i o tome komentarisat na forumu.To sto vama kritika smeta, to je vas problem.Cartman je napisao/la:Zasto su ovi navijaci kriminalaca dosli na ovu temu?
Ako smo mi kriminalci ja tebe slobodno mogu nazvat Webbovim isprdkom, lako se mozemo uvuc u tu zajebanciju.
Al niko ne moze bilo kome zabranit da komentarise sudjenje na nekoj utakmici.Za to ti ne treba dozvola niti vidim da je ti po necijem ovlastenju imas pravo dijelit.
You'll never walk alone.
Senijad10 je napisao/la:dobrobcov30 je napisao/la:jeboti-ibricic-sestru-mamu-ti-seljackuSenijad10 je napisao/la:šta je ovo englezi počeli transparente furati hahah neki mali u dresu džeke
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nimla_RZ je napisao/la:tema: Slike vaseg grada
Senijad10 je napisao/la:jel mora na slikama da bude grad mogul ja slikat svoje selo da sad neidem biciklom u grad izgleda da će kiša.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ennis je napisao/la:GLUPANEEEEEEEEEEEEEEEEENarin je napisao/la:Prvo vrijedja, pa brise post..![]()
Ja i dalje tvrdim sto sam rekao,a to sto ti ne kontas nije moja krivica.![]()
![]()
Edit by monolog: SEDMICAAAAAAAAAAAAAAA.
CulesM4kaveli je napisao/la:Valdes nista nije mogao uciniti i nije kriv ni za jedan gol.
To sto ga ti ne volis, nije moja stvar.
Fabregas osim 2 gola nije nista uradio. Al eto, nek dobije i 4.
Villa u 5 minuta napravio vise od Pedra i Sancheza zajedno ..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 9 gostiju.