Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@ samo lijevo,prika,kad bih ti ja pokazao na cemu sam sve danas padao,tj na kakvim glupostima,ti bi se zijanio.Msm da je krajnje vrijenme da zauvijek prestnem igrati ovo sranje od igre.Budi pozdravljen :
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
mora se jedna naci!kastel je napisao/la:Bayern.man.city,fürth 2,5+,schalke1,eintracht3,5+,ako ovo ne prodje ....

Moja damo sto me zavalihare_king je napisao/la:Bayern-Wolfsburg 1
Eintracht-BVB gg1
Fiorentina-Juventus gg1
Leeds-Everton 3+
Schalke-Mainz dg1
Ulog: 50,00
Dobitak: 148,50
Bayern-Wolfsburg pm1
Schalke-Mainz pm1
Eintracht-BVB 3+
Fiorentina-Juventus 2
Ulog: 10,00
Dobitak: 103,50
Evo nesto za sutra.

Hass je napisao/la:Decki samo sam naletio,da vas sve pozdravim,i da vam zazelim srecu nastavku kladjenja,jer je ja ocito, sto se tice klade nikad nisam imaoSretno u nastavnku,uz iskrene zelje,da sto vise dobijate,i mlatite kladare,a ja se okrecem drugim stvarima u zivotu..
Budite svi pozdravljeni,a narocito kolege Emir,Pintol,The Maniacs,Willy,dr.Van Nostrand,hodza,kolegica likusa,i svi ostali..Sorry,ak sam zaboravio nekoga
Kladionico zbogom,nisi vrijedna truda i zivaca Vozdra..
![]()
sretno druze

Željeznicar za život cijeli !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pogodio sam 2 para tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooEmir ZENICA je napisao/la:Po sto ne mogu nista pogoditi onda cu odigrati
Tamworth-Luton 1 4,00
Southport-Stockport 1 2,30
Grimsby-Gateshead 2 4,00
Ebbsfleet-Woking X 3,30
Bradford-Burton X 3,50
West Ham-Wigan 1 1,80
pu **** ti hljeb
@ hass
brate, moj ti je savjet ostavi se kladionice,ostavi sebi pare za pice,mezu izgotivi se.Uzivaj i nemoj se brinuti i sikirati bezveze.To je moj savjet i ja to redovno radim,samo sto ja castim radnice mezom i picem sa svojim uplatama

@ hodza
cestitam

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Iksevi mila majkaEmir ZENICA je napisao/la:Pogodio sam 2 para tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooEmir ZENICA je napisao/la:Po sto ne mogu nista pogoditi onda cu odigrati
Tamworth-Luton 1 4,00
Southport-Stockport 1 2,30
Grimsby-Gateshead 2 4,00
Ebbsfleet-Woking X 3,30
Bradford-Burton X 3,50
West Ham-Wigan 1 1,80
pu **** ti hljeb

Emir ZENICA je napisao/la:
@ hodza
cestitam

FORZA MARŠAL !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajd nisam se toliko obrukao,bar je nesto proslosoxx je napisao/la: Iksevi mila majka

Volim te Celik ! ! !
Freiburg-Werder 3+
Augsburg-Leverkuzen gg1
Stuttgar-Hoffenheim dg1
Roma-Sampdoria 3+
Napoli-Lazio dg1
Betis-A.Madrid gg1
Arsenal-Coventry 3+
M.Utd-Newcastle 3+
Zurich-St.Gallen 3+
Ulog: 20,00
Dobitak: 343,40
Augsburg-Leverkuzen gg1
Stuttgar-Hoffenheim dg1
Roma-Sampdoria 3+
Napoli-Lazio dg1
Betis-A.Madrid gg1
Arsenal-Coventry 3+
M.Utd-Newcastle 3+
Zurich-St.Gallen 3+
Ulog: 20,00
Dobitak: 343,40
Aliaga me izheba jucer,pa ne mogu vjerovat vodili 12 na pol.i to jos skoro kompletni bili(Shumpert falio) i na kraju zijanuše.....
Evo za danas po meni par prolaznost 90posto:
Euroleague kvalif.Donetsk-Le Mans 1 1,50(ja cu cak probat h1 5,5)
Le Mans ove sezone dosta oslabljen,otisli Rochestie,Somerville i Acker,umjesto njih doveli su Cuthberta iz Spartaka PR,Longa iz Sialiuaija i El Amina iz Cibone,ostali su snazni centar Batista,Koffi,Kahudi.....u pripremnom razdoblju nisu briljirali,mislim da su imali vise poraza nego pobjeda.......
Donetsk ove sezone vrlo jak,otilsi su im Avdalovic,Kravtsov i Lee,novajlije su Perkins(ako bude pravi,sto je pokazao da moze u Maccabiju i Cantuu pred kraj prosle sezone,bit ce strasno pojacanje),Songaila(solidan Olimpijski turnir),Fischer iz Bilbaa i Kaloyan ivanov koji je imao ekstra sezonu u Alicanteu..s klupe ih predvodi Vlada Jovanovic,od proslogodisnje ekipe tu su Radonovic,Curry,Gliebov,Stojanovski i Pustuzvonov.....mislim da su u ovom trenutku puno kvalitetniji od Le Mansa,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje iako se igra na neutralnom terenu(u Italiji) a ja cu cak i probat h1......sretno.........
Evo za danas po meni par prolaznost 90posto:
Euroleague kvalif.Donetsk-Le Mans 1 1,50(ja cu cak probat h1 5,5)
Le Mans ove sezone dosta oslabljen,otisli Rochestie,Somerville i Acker,umjesto njih doveli su Cuthberta iz Spartaka PR,Longa iz Sialiuaija i El Amina iz Cibone,ostali su snazni centar Batista,Koffi,Kahudi.....u pripremnom razdoblju nisu briljirali,mislim da su imali vise poraza nego pobjeda.......
Donetsk ove sezone vrlo jak,otilsi su im Avdalovic,Kravtsov i Lee,novajlije su Perkins(ako bude pravi,sto je pokazao da moze u Maccabiju i Cantuu pred kraj prosle sezone,bit ce strasno pojacanje),Songaila(solidan Olimpijski turnir),Fischer iz Bilbaa i Kaloyan ivanov koji je imao ekstra sezonu u Alicanteu..s klupe ih predvodi Vlada Jovanovic,od proslogodisnje ekipe tu su Radonovic,Curry,Gliebov,Stojanovski i Pustuzvonov.....mislim da su u ovom trenutku puno kvalitetniji od Le Mansa,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje iako se igra na neutralnom terenu(u Italiji) a ja cu cak i probat h1......sretno.........
Vidim devil jeste moderator,a u slobodno vrijeme i ziri za analize,tako da on ocjenjuje sta je dobro sta lose izgleda.Ako si odigrao 10 mojih tipova i ako su svi pali ja te nisam tjerao niti jedan da igras,zato ne razumijem zasto se meni prica nesto,uostalom nisam ja jedini ovdje ciji tipovi padaju,pa makra to bilo i 60% kako si ti izracunao.Na ovom forumu,ali i na drugim,dok te ide dobar si makar ti niko nece reci hvala,a kad fulas ona je problem.
Ajde uzivajte u daljem radu i druzenju,ja se kupim sa ovog foruma!
-
- Kontakt:
19:00
Saarbrucken -Unterhacking pm5 (pobjeda gosta u oba poluvremena) kvota 10,4
Saarbrucken -Unterhacking pm5 (pobjeda gosta u oba poluvremena) kvota 10,4
prepisano, doduse pratio sam na 3 mare. zahvaljujem i imas pice!hodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Eintracht-Borussia...X2...1,35
Bayern-Wolfsburg(+1)...H1...1,45
Sered-Trnava...2...1,30
Baltika-Zenit...2...1,30
Aarhus FF-Aarhus AGF...2...1,25
Lisse-RKC Waalwijk...2...1,20
Celtic-Raith...1...1,15
Fiorentina-Juventus...X2...1,20
kvota : 6,85
ziceri nisu izdalial šteta za ovaj Šalke

Nemoj druže zbog jednog posta da napuštaš forum. Na svakom forumu može da ti se desi da te neko iskritikuje. Iz tvojih postova dosta sam naučio o nekim klubovima. Siguran sam da bi većina članova foruma isto željela da ostaneš. Uvijek sam poštovao tvoj trud da svakodnevno pišeš onolike postove. Ako ipak napustiš forum želim ti svako dobro.adox je napisao/la:Vidim devil jeste moderator,a u slobodno vrijeme i ziri za analize,tako da on ocjenjuje sta je dobro sta lose izgleda.Ako si odigrao 10 mojih tipova i ako su svi pali ja te nisam tjerao niti jedan da igras,zato ne razumijem zasto se meni prica nesto,uostalom nisam ja jedini ovdje ciji tipovi padaju,pa makra to bilo i 60% kako si ti izracunao.Na ovom forumu,ali i na drugim,dok te ide dobar si makar ti niko nece reci hvala,a kad fulas ona je problem.
Biće za bureka.Emir ZENICA je napisao/la:Ajd nisam se toliko obrukao,bar je nesto proslosoxx je napisao/la: Iksevi mila majka![]()

sta mislte na Grcku protiv nas danas? solidna vrijednost...a mislim da nisu nasi nesto ovi omladinci dobri
F.Lopez - Lacko(s.t.) 26.9. 12:30 1 1,40
Tipsarević - Moriya(18,5) 26.9. 14:05 Manje 1,85
Benneteau - Ebden(21,5) 26.9. 12:30 Manje 1,85
P.Sousa - A.Ward 26.9. 13:15 1 1,20
Ramirez Hidalgo - Torebko 26.9. 13:15 1 1,25
A.Menendez - Krajinović 26.9. 15:00 1 1,50
Llodra - Roger Vasselin 26.9. 14:00 1 1,50
Kohlschreiber - Mannarino 26.9. 15:20 1 1,20
Ulog: 0,50 € Kvota: 19,41 Ev. dobitak: 9,70 €
Tipsarević - Moriya(18,5) 26.9. 14:05 Manje 1,85
Benneteau - Ebden(21,5) 26.9. 12:30 Manje 1,85
P.Sousa - A.Ward 26.9. 13:15 1 1,20
Ramirez Hidalgo - Torebko 26.9. 13:15 1 1,25
A.Menendez - Krajinović 26.9. 15:00 1 1,50
Llodra - Roger Vasselin 26.9. 14:00 1 1,50
Kohlschreiber - Mannarino 26.9. 15:20 1 1,20
Ulog: 0,50 € Kvota: 19,41 Ev. dobitak: 9,70 €
Skonto - Spartaks 1
Ekranas - Banga 1
Zurich - St. Gallen 3+
Arsenal - Coventry 1
Freiburg - Werder 3+
Hannover - Nurnberg 3+
Kvota: 9.2
Basel - Sion 0-2
WBA - Liverpool 1
M'gladbach - HSV oba daju
Catania - Atalanta 0-2
Genoa - Parma oba daju
Stuttgart - Hoffenheim oba daju
Kvota: 42.44
Ekranas - Banga 1
Zurich - St. Gallen 3+
Arsenal - Coventry 1
Freiburg - Werder 3+
Hannover - Nurnberg 3+
Kvota: 9.2
Basel - Sion 0-2
WBA - Liverpool 1
M'gladbach - HSV oba daju
Catania - Atalanta 0-2
Genoa - Parma oba daju
Stuttgart - Hoffenheim oba daju
Kvota: 42.44
FK Pjetlovi
Pa nisi mu zavrtao uho da mora igrati tvoje paroveadox je napisao/la:Vidim devil jeste moderator,a u slobodno vrijeme i ziri za analize,tako da on ocjenjuje sta je dobro sta lose izgleda.Ako si odigrao 10 mojih tipova i ako su svi pali ja te nisam tjerao niti jedan da igras,zato ne razumijem zasto se meni prica nesto,uostalom nisam ja jedini ovdje ciji tipovi padaju,pa makra to bilo i 60% kako si ti izracunao.Na ovom forumu,ali i na drugim,dok te ide dobar si makar ti niko nece reci hvala,a kad fulas ona je problem.

Sto bi rekao Del Boy cekaj dok udjes u pobjedničku seriju;)
Aj moze li mi neko komentirat sljedece parove koje kontam odigrati:
Man Utd-Newcastle hen x2(Ferguson je izjavio da ce dati priliku igracima s klupe a Pardew je rekao da ce vrlo ozbiljno shvatiti ovu tekmu i da ce izvrsiti samo par izmjena,u ekipu bi se tebali vratiti Collocini i Tiote..
Srbijanski kup:Kovačevac-Kula 2(ovaj Kovacevac iz trece lige,Kula zadnja u Premier ligi) ili
Timok-Rad 2(Timok 10. u drugoj,Rad drugi u Premier,kazu za Rad da igraju najljepsi fudbal u Srbiji trenutno..... i ovo je izjava trenera Rada pred utakmicu http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/593-gra ... ecaru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Man Utd-Newcastle hen x2(Ferguson je izjavio da ce dati priliku igracima s klupe a Pardew je rekao da ce vrlo ozbiljno shvatiti ovu tekmu i da ce izvrsiti samo par izmjena,u ekipu bi se tebali vratiti Collocini i Tiote..
Srbijanski kup:Kovačevac-Kula 2(ovaj Kovacevac iz trece lige,Kula zadnja u Premier ligi) ili
Timok-Rad 2(Timok 10. u drugoj,Rad drugi u Premier,kazu za Rad da igraju najljepsi fudbal u Srbiji trenutno..... i ovo je izjava trenera Rada pred utakmicu http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/593-gra ... ecaru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.