Ma nema te sta razocarati...tesko je i bilo povjerovati da navijaci koji naprave problem gdje god da se pojave mogu sada pokazati neku vrstu humanosti...jos kad se uzme kako je citava Hrvatska "prenijela" dogadjanja u Sirokom,bilo bi iznenadjenje da su stvarno i doslisteve-o je napisao/la:ovo me razocaralo pravo, al' neka neka svakako je ova generacija koja predvodi BBB u kurcu i
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
to sto me razocaralo je da oni navodno uvijek vode svoju "borbu" protiv nasilja drotovskog i represije mimo svega, a svoju "solidarnost" pokazivaju na ovaj ustaski nacin cccc. al' nisam trebao ni ocekivati solidarnost od ovakve stoke...adnan24 je napisao/la:Ma nema te sta razocarati...tesko je i bilo povjerovati da navijaci koji naprave problem gdje god da se pojave mogu sada pokazati neku vrstu humanosti...jos kad se uzme kako je citava Hrvatska "prenijela" dogadjanja u Sirokom,bilo bi iznenadjenje da su stvarno i doslisteve-o je napisao/la:ovo me razocaralo pravo, al' neka neka svakako je ova generacija koja predvodi BBB u kurcu i
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ne znam koja debilska Tv je prenjela to da su oni dosli ? a sta imaju oni dolaziti jos gora stoka nego skripari sramote hrvatsku gdje stignu 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
BBB= Bad Blue Bitches. Redovno dobijaju batine od moji rodjaka na moru a da ne govirim sta su im Grobari napravili. Koga boli k*rac sta oni misle???????
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
@Tvrtko to ni jedan medij hrv.nije objavio gdje to piše i tko je to pisao?
Pa ni na službenoj stranici Dinama !Pročitaj jarane!
ne bi rekao da je to stav Zagreba -Maksimira ,pozdtav iz Zagreba!
Pa ni na službenoj stranici Dinama !Pročitaj jarane!
ne bi rekao da je to stav Zagreba -Maksimira ,pozdtav iz Zagreba!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Je li itko od vas ikada pomislio da mediji u ovoj državi sve lažu i sve rade po nečijem nalogu. Ne shvatam kako se može na početku teme veličat BBB, a sada pljuvat po njima. Razmislite malo tko je kriv ili BBB ili vaši mediji?
-
- Kontakt:
BBB su huligani poprilično često i to je istina, no drže se također onoga a.c.a.b. usprkos ovome, jer vjerovali ili ne, i bbb i svi drugi huligani kakvi su da su imaju nekakav svoj kodeks ponašanja, šta je dozvoljeno, šta nije, tako da nikada se neće desit da napadnu recimo osnovnu školu, ili da ih veseli rušenje i kompletna devastacija grada manjeg od 10 000 stanovnika i teroriziranje njegovih civila odnosno običnih građana, oni obično svoje akcije imaju po metropolama i većim gradovima (Pragu, Milanu, Zurichu, Temišvaru...) gdje se sukobljavaju s ostalim navijačkim grupama, a ne civilima, redovnicama i umirovljenicima, isto tako bbb eventualno razbiju pokoji izlog ili birtiju, nikako ne tuđe domove, dvorišta ili dnevne boravke odnosno čitaj kod HZ već viđeno Široki, prije toga Grude, Posušje... sve u svemu BBB-i si nikada nisu dozvolili da su krenuli u nekakav gradić poput Koprivnice ili Poreča da ovima tamo pokažu tko je 'gazda', jer ih to osobno ne veseli s obzirom da su ozbiljna navijačka grupa, tako da imaju poptuno pravo i slobodu da stanu na bilo koju stranu bez da ih se proziva radi toga, a upravo zbog gore nabrojanog to su u ovom slučaju Škripari i Široki Brijeg...
http://www.badblueboys.hr/16491.aspx
Hvala, i do slušanja.
Hvala, i do slušanja.
ma nemoj?? pa da se drze do A.C.A.B nikada nebi stali uz ove skutore iz SB! jos nesto da ti kazem, ovdje prosipas neke gluposti i propagandu kako su HZ dosli u skutoriju da ruse sve pred sobom pa onda govoris kako ovo nikad nebi uradila ona stoka BBB, a sta su ti BBB radili u splitu prije par godina genije? zato tebi je bolje da se vratis u grude ili posusje ili odakle si vec pa tamo pametuj...Mico-Dusanovic je napisao/la:BBB su huligani poprilično često i to je istina, no drže se također onoga a.c.a.b. usprkos ovome, jer vjerovali ili ne, i bbb i svi drugi huligani kakvi su da su imaju nekakav svoj kodeks ponašanja, šta je dozvoljeno, šta nije, tako da nikada se neće desit da napadnu recimo osnovnu školu, ili da ih veseli rušenje i kompletna devastacija grada manjeg od 10 000 stanovnika i teroriziranje njegovih civila odnosno običnih građana, oni obično svoje akcije imaju po metropolama i većim gradovima (Pragu, Milanu, Zurichu, Temišvaru...) gdje se sukobljavaju s ostalim navijačkim grupama, a ne civilima, redovnicama i umirovljenicima, isto tako bbb eventualno razbiju pokoji izlog ili birtiju, nikako ne tuđe domove, dvorišta ili dnevne boravke odnosno čitaj kod HZ već viđeno Široki, prije toga Grude, Posušje... sve u svemu BBB-i si nikada nisu dozvolili da su krenuli u nekakav gradić poput Koprivnice ili Poreča da ovima tamo pokažu tko je 'gazda', jer ih to osobno ne veseli s obzirom da su ozbiljna navijačka grupa, tako da imaju poptuno pravo i slobodu da stanu na bilo koju stranu bez da ih se proziva radi toga, a upravo zbog gore nabrojanog to su u ovom slučaju Škripari i Široki Brijeg...
Hvala, i do slušanja.
Mico-Dusanovic je napisao/la:BBB su huligani poprilično često i to je istina, no drže se također onoga a.c.a.b. usprkos ovome, jer vjerovali ili ne, i bbb i svi drugi huligani kakvi su da su imaju nekakav svoj kodeks ponašanja, šta je dozvoljeno, šta nije, tako da nikada se neće desit da napadnu recimo osnovnu školu, ili da ih veseli rušenje i kompletna devastacija grada manjeg od 10 000 stanovnika i teroriziranje njegovih civila odnosno običnih građana, oni obično svoje akcije imaju po metropolama i većim gradovima (Pragu, Milanu, Zurichu, Temišvaru...) gdje se sukobljavaju s ostalim navijačkim grupama, a ne civilima, redovnicama i umirovljenicima, isto tako bbb eventualno razbiju pokoji izlog ili birtiju, nikako ne tuđe domove, dvorišta ili dnevne boravke odnosno čitaj kod HZ već viđeno Široki, prije toga Grude, Posušje... sve u svemu BBB-i si nikada nisu dozvolili da su krenuli u nekakav gradić poput Koprivnice ili Poreča da ovima tamo pokažu tko je 'gazda', jer ih to osobno ne veseli s obzirom da su ozbiljna navijačka grupa, tako da imaju poptuno pravo i slobodu da stanu na bilo koju stranu bez da ih se proziva radi toga, a upravo zbog gore nabrojanog to su u ovom slučaju Škripari i Široki Brijeg...
Hvala, i do slušanja.

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
-
- Kontakt:
Temišvar ima 380 000 stanovnika, njih sam stavio pod rubriku veći grad, a ne metropolu.
Hvala na pitanju, nit sam iz Gruda, nit sam iz Posušja nit sam uopće iz tih krajeva. Znam da se to nikako ne uklapa u vašu propagandu da svi Hrvati iz HR mrze hercegovce, ali eto, mene xenofobija i malograđanština ne šoraju pa tako nemam problema niti s njima kao niti s drugima.
Što se tiče toga tko je šta napravio, svi smo vidjeli snimke, čuli i jednu i drugu stranu, nema smisla da se sad itko trudi oko nekoga da mu dokaže nešto suprotno, bbb su ocijenili da staju na stranu kako piše u ovom priopćenju 'brache iz Širokog', i na to imaju apsolutno pravo, kao što su je imali Robijaši ili Manijaci.
Još jedna stvar mi je interesantna, upravo jedan od razloga priopćenja bbb, a to je, kako je moguće da su uništavane Grude, Posušje, sada i pokušaj Širokog, a nikada nisu recimo Zavidovići ili neka takva manja Muslimanska mjesta? Jeli to slučajno?

Hvala na pitanju, nit sam iz Gruda, nit sam iz Posušja nit sam uopće iz tih krajeva. Znam da se to nikako ne uklapa u vašu propagandu da svi Hrvati iz HR mrze hercegovce, ali eto, mene xenofobija i malograđanština ne šoraju pa tako nemam problema niti s njima kao niti s drugima.
Što se tiče toga tko je šta napravio, svi smo vidjeli snimke, čuli i jednu i drugu stranu, nema smisla da se sad itko trudi oko nekoga da mu dokaže nešto suprotno, bbb su ocijenili da staju na stranu kako piše u ovom priopćenju 'brache iz Širokog', i na to imaju apsolutno pravo, kao što su je imali Robijaši ili Manijaci.
Još jedna stvar mi je interesantna, upravo jedan od razloga priopćenja bbb, a to je, kako je moguće da su uništavane Grude, Posušje, sada i pokušaj Širokog, a nikada nisu recimo Zavidovići ili neka takva manja Muslimanska mjesta? Jeli to slučajno?
jok vec bosnjaci(tko su ti Muslimani sto ti stalno pominjes??) u BiH imaju nekakvu agendu da ruse sela po skutoriji i da ugroze BH. hrvate sto viseMico-Dusanovic je napisao/la:Temišvar ima 380 000 stanovnika, njih sam stavio pod rubriku veći grad, a ne metropolu.![]()

ma znam ,ali smijesno mi gdje nadje Temisvar od ovolikih gradova 

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
-
- Kontakt:
steve-o je napisao/la: jok vec bosnjaci(tko su ti Muslimani sto ti stalno pominjes??) u BiH imaju nekakvu agendu da ruse sela po skutoriji i da ugroze BH. hrvate sto vise![]()
Ispričavam se, naravno Bošnjaci!
Jest, jako smiješno Steve-o, ali kada za televiziju umirovljenik iz Posušja kaže da su obični stanovnici molili Boga da više ispadnu iz te proklete premijer lige pa makar i u 5. ligu jer im je puna kapa tih gostujućih navijača huligana, po meni je to ipak ozbiljno, recimo da si zamislim da neki stanovnik manjeg grada iz Hrvatske to kaže da bi rađe htio igrat 5. ligu nego prvu, čisto sumnjam.
uvjek vi ugrozeni u pm
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
e momaak lose si informisan i pod utjecajem si hrvatski medija koji su stvaari lose poredali i samo su uzelis sta njima odgovara al sacekajmo policijsku istragu pa cemo onda komentarisati kako je meni to jadno kad nazovu bbb navijackom skupino gdje god odu stoka napravi sranje ja da sam meesic ja bih vam svima pasose oduzeo mrako jednaMico-Dusanovic je napisao/la:BBB su huligani poprilično često i to je istina, no drže se također onoga a.c.a.b. usprkos ovome, jer vjerovali ili ne, i bbb i svi drugi huligani kakvi su da su imaju nekakav svoj kodeks ponašanja, šta je dozvoljeno, šta nije, tako da nikada se neće desit da napadnu recimo osnovnu školu, ili da ih veseli rušenje i kompletna devastacija grada manjeg od 10 000 stanovnika i teroriziranje njegovih civila odnosno običnih građana, oni obično svoje akcije imaju po metropolama i većim gradovima (Pragu, Milanu, Zurichu, Temišvaru...) gdje se sukobljavaju s ostalim navijačkim grupama, a ne civilima, redovnicama i umirovljenicima, isto tako bbb eventualno razbiju pokoji izlog ili birtiju, nikako ne tuđe domove, dvorišta ili dnevne boravke odnosno čitaj kod HZ već viđeno Široki, prije toga Grude, Posušje... sve u svemu BBB-i si nikada nisu dozvolili da su krenuli u nekakav gradić poput Koprivnice ili Poreča da ovima tamo pokažu tko je 'gazda', jer ih to osobno ne veseli s obzirom da su ozbiljna navijačka grupa, tako da imaju poptuno pravo i slobodu da stanu na bilo koju stranu bez da ih se proziva radi toga, a upravo zbog gore nabrojanog to su u ovom slučaju Škripari i Široki Brijeg...
Hvala, i do slušanja.
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
pa tko su ti gostujuci navijaci huligani? mislim kojem entitetu pripadaju ti sto su uvijek harali po posusju?Mico-Dusanovic je napisao/la:steve-o je napisao/la: jok vec bosnjaci(tko su ti Muslimani sto ti stalno pominjes??) u BiH imaju nekakvu agendu da ruse sela po skutoriji i da ugroze BH. hrvate sto vise![]()
Ispričavam se, naravno Bošnjaci!
Jest, jako smiješno Steve-o, ali kada za televiziju umirovljenik iz Posušja kaže da su obični stanovnici molili Boga da više ispadnu iz te proklete premijer lige pa makar i u 5. ligu jer im je puna kapa tih gostujućih navijača huligana, po meni je to ipak ozbiljno, recimo da si zamislim da neki stanovnik manjeg grada iz Hrvatske to kaže da bi rađe htio igrat 5. ligu nego prvu, čisto sumnjam.
Ivane_ZG i ovde prosipas suplju Hmmmm....Mico-Dusanovic je napisao/la:Temišvar ima 380 000 stanovnika, njih sam stavio pod rubriku veći grad, a ne metropolu.![]()
-
- Kontakt:
E moj Brčak kolega, šuplja ili ne.i sam znaš da je situacija složena, nego slabo te ima na našem starom forumu
, a slučajno mi google izbacio ovaj topic, pa eto pošto imam account i vremena, nego sumnjam da imaš nešto protiv da pišem ovdje eto nakratko sam samo navratio, i usput da provjerim kakve nove informacije donosi ovaj portal politika.ba odnosno SportSport.ba... 

Hahhahaha samo se nemoj puno sikirat a evo nemogu 5 dana da pristupim starom forumu.Jeli nesto u kvaru?Mico-Dusanovic je napisao/la:E moj Brčak kolega, šuplja ili ne.i sam znaš da je situacija složena, nego slabo te ima na našem starom forumu, a slučajno mi google izbacio ovaj topic, pa eto pošto imam account i vremena, nego sumnjam da imaš nešto protiv da pišem ovdje eto nakratko sam samo navratio, i usput da provjerim kakve nove informacije donosi ovaj portal politika.ba odnosno SportSport.ba...
-
- Kontakt:
Dosta ekipe ima problema, ja osobno nisam baš prečesto, al vjeruj mi da nisi apsolutno ništa propustio u ovih nekoliko dana...
Što se problema tiče, sad sam pogledo, navodno da moraš isprazniti cache i cookiese... ako niti to ne pomogne, javi se na mail proji, [email protected]
Ajd, čitamo se, dođi...

Što se problema tiče, sad sam pogledo, navodno da moraš isprazniti cache i cookiese... ako niti to ne pomogne, javi se na mail proji, [email protected]
Ajd, čitamo se, dođi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.