FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

inacefindecko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la inacefindecko » 26 sep 2012, 00:16

koja priča gojera samo.. izbori..

nanek

Post Postao/la nanek » 26 sep 2012, 00:20

SVI U ZENICU ! ! !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 26 sep 2012, 00:39

raja nezz sta vi mislite, znam da ne treba da ispastaju navijaci koji nisu utjecali na ove kazne, ali cisto onako sta mislite da se cijene ulaznica za ove 4 utakmice koje imamo do kraja na Grbavici na kojim mogu prisustvovati navijaci nekako uputi neki zahtjev navijaca da se cijene ulaznica povecaju za 1 ili 2 KM jer sokntajte ako bi po 1 KM i ako bi mogli nafurati raju ali svi to moramo da nas bude po 7.000 onda je to skoro 30.000 a po 2 onda je to 60.000 i mnogo bi pomogli klubu makar po 1 KM da se povecaju cijene... za Zelju nam nista zao nije
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 sep 2012, 01:31

Paranoja je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la::o Cuj 750.000 eura za Svraku ... Pa to bi bilo fantasticno
prema transfermarktu vrijednost muamera svrake je 300 hiljada eura. mislim da jevreji nisu toliko ludi da daju 750 hiljada eura za taj transfer? malo je ko zayebo židove kad je novac u pitanju :roll:
Transfer market uopce nije relevantan i cifre su odprilike a i da jeste tako, to na transferu stoji vec duzi period, a ti moras uzeti u obzir da je Svraka igrao za reprezentaciju znaci upisao nastup a pozivan je i dalje i samim tim cijena igraca skace.
Mi mozemo traziti i 2M ne moze nam niko zabraniti, kakav transfer, ne gledaju to ozbiljni klubovi. Za to postoje menaderi, Osim i ostali.
Niko nije rekao da je ovo tacno sto posto, mozda je i supljak, ali tako se prica. Vidjet cemo sve.

Mnogi ce reci da pricam gluposti. Ali Svrakina igra u ovih par utakmica, pogotovo u posljednoj protiv bezveze ekipe (Jer ipak je on reprezentativac) nije ni za FK Travnik, a kamo li za ZELJU!
I da neki Izraelski klub da rekordan iznos, milionski (govoreci u KM) za njega, ja iskreno mislim da je suplja i da je nevjerovatna gluposti. Volio bih da momak negdje van ode i uzme neku lovu, al sto je previse previse je.
E vala ako transfermarket nije relevantan onda j.bga...Nek su relevantni ovi nasi "portali"....

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 26 sep 2012, 01:47

@fossil

Ako iko moze prodati igraca za te pare to je Osim. Od Visce, pa do Sehica. Ako cemo biti realni ni Seha nije vrijedio toliko i jos je golman pa ode za tolike pare.
Mislim Svraka je po meni dvije sezone extra igrac. Otisao, ne otisao.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 sep 2012, 01:52

[quote="Paranoja"]@fossil

Slazem se to za amara, ali isto tako mislim da nazalost ne vrijedi toliko, ukoliko je uopste ova informacija 5% tacna. Ja bih iskreno volio da je tacna, jer ce Zeljo imati koristi.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 26 sep 2012, 01:56

fossil je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:@fossil

Slazem se to za amara, ali isto tako mislim da nazalost ne vrijedi toliko, ukoliko je uopste ova informacija 5% tacna. Ja bih iskreno volio da je tacna, jer ce Zeljo imati koristi.
Pa kazem ti da ni Seha nije vrijedio vise od pola miliona maraka pa je prodat i sad vrijedi tri miliona. Cim je pozvan u reprezentaciju zasluzio je. Donio je duplu krunu, i jos pored toga je uzeo kapitensku od Zebe nije to mala stvar prijatelju.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 sep 2012, 02:12

[quote="Paranoja"]

A zasto je uzeo kapitensku od Zebe, zbog tako dobre igre???

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 26 sep 2012, 03:54

fossil je napisao/la:

A zasto je uzeo kapitensku od Zebe, zbog tako dobre igre???
pa sta hoces ti covjece,vezni je igrac a prosle sezone nam je bio drugi strijelac ekipe a i trenutno je prvi strijelac

dobro igra, reprezentativac je i zasto ne bi vrijedio nekih pisljivih 700.000 eura, kad vidim kakvi se levati po evropi prodaju za milionske cifre, moze vala i svraka za 700.000 :!:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 sep 2012, 07:06

Sve je super, samo se bojim da ne bude problema oko placanja. Vec smo se uvjerili kako je sa turcima :S
Odlazi Safete.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 26 sep 2012, 09:08

@pile cemu to vrijedjanje ako sam iz Hotonja i prvo nisam seljak ja ne znam ja nikoga nisam dosad uvrijedio samo sam pitao sta bi komsije nista vise jer me je ovaj vas rezultat iznenadio nista vise :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 sep 2012, 09:19

Sto se tice SVrake jos nista nije sigurno ponuda postoji ali nije jedina i cini se da ima jedna mnogo interesantnija koja bi se tek realizovala na zimu,sve u svemu nasi su voljni dati ga Izraelcanim ali da li je i Svraka voljan dole ici,to je problem.

Momak je zasluzio da se desi dobar transfer jer je najstandradniji od Amarovog dolaska i borac je veliki.Napredovao je mnogo kod Amara i nije slucajno kapiten i reprezentativac.Sta god da bude zasluzio je ako nista postovanje jer je kapiten kluba!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 sep 2012, 09:31

[quote="EmirTM87"]

Nisam ja nista rekao..Nek mu je sa srecom ako ode, drag mi je momak.
Jel se to na ovom forumu ne moze reci svoje misljenje. Ja ako mislim da ne vrijedi 700 000e onda valjda to mogu ovdje napisati, ne znam sto se ti palis bez razloga :? . Da se hoce prodati za 7 000 000 pa da nesto uradimo sa tim parama....

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 sep 2012, 11:13

Pa ja sam čuo da je Amar za Svraku odbio 600 000 eura od Siona 30. augusta.

Zna čovjek da ga može prodati za više.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2012, 11:29

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa ja sam čuo da je Amar za Svraku odbio 600 000 eura od Siona 30. augusta.

Zna čovjek da ga može prodati za više.
600 000 eura se ne odbija za bilo kog igraca nase lige!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 sep 2012, 11:43

Imaš pp.
Željezničar ale!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 sep 2012, 12:22

Ovu izjavu Amara na borovini uzmite sa rezervom, zna Amar sve, u sve je upućen i on je najodgovorniji zašto Svraka već nije napustio klub. Svraki su ponuđeni puno bolji uslovi, kapitenska traka i još neke stvari kojima ja Amar pokušao i uspio da ga zadrži jer nema adekvatnu zamjenu na njegovoj poziciji...Amar zna sve, samo šuti i muti. Ovo će izać na dobro, Svraka će nam donijet velike pare! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 26 sep 2012, 13:36

Da li prenose nas u Subotu i koja tv :?:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 sep 2012, 13:53

enelinho je napisao/la:Da li prenose nas u Subotu i koja tv :?:
Prenose Sarajevo - Siroki, mozda nas na Web TV (Moja TV).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 sep 2012, 13:58

BHT prenosi Velež - Leotar.

Udbaše će vjerovatno prenositi Arena sport, a nas Moja TV.
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 19 gostiju.