Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Veceras Ivanovic, Vidic, Simic i Matic svi u prvim postavama svojih timova... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Đorđević nastavlja seriju.
Još jedan gol večeras za nantes!
Ako sam dobro izračunao, ovo mu je šesti gol u 8 utakmica.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo sebe sve više gura od dresa repke....alan_kardec je napisao/la:Đorđević nastavlja seriju.Još jedan gol večeras za nantes!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Upravo...
Cisto sumnjam da ce se izboriti za poziv kad je Lekic tu neprikosnoven!
Ako on ne zasluzuje poziv, ja ne znam ko onda zasluzuje?! Djecko ga stvarno zna umuljati, a i zna fudbal, nije drvo klasicno!
[youtube][/youtube]
Cisto sumnjam da ce se izboriti za poziv kad je Lekic tu neprikosnoven!

Ako on ne zasluzuje poziv, ja ne znam ko onda zasluzuje?! Djecko ga stvarno zna umuljati, a i zna fudbal, nije drvo klasicno!
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tadic strijelac iz penala...
Savez sada mora da reaguje i da **** kevu Makedoncima kod UEFE.Ovo vise ne sme ovako. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zasto, sta su uradili?!
20-40 eura karta za nas i Hrvate za po jednu utakmicu.Dok je cena paketa ulaznica za makedonske drzavljane 3 eura za dve utakmice.marconato je napisao/la:Zasto, sta su uradili?!

Pa nista, vratiti im istom mjerom i cao.. 

Samo sto ce oni na meni zaraditi u Skopju,a ja na njima necu u Beogradu.marconato je napisao/la:Pa nista, vratiti im istom mjerom i cao..

Prema UEFA pravilima to nemaju pravo.Karte za sve navijace moraju da budu iste.

Naravno, to pravilo je Dzomba golubar vjesto primjenjivao poslednjih godina..

Jel to onaj sto ga izbacivase sa skupstine FKP, ali ga ne izbacisemarconato je napisao/la:Naravno, to pravilo je Dzomba golubar vjesto primjenjivao poslednjih godina..

Frustracija je cudo.
sasagmp je napisao/la:Frustracija je cudo.

Pripazi,granica izmedju velike mrznje i ljubavi je mala.Mozda postanes i ti Mustafa
Mozda ti jednog dana nabubri malo mozak, pa konacno sa velicine bobice naraste u pristojni orascic.sasagmp je napisao/la:Pripazi,granica izmedju velike mrznje i ljubavi je mala.Mozda postanes i ti Mustafa

E onda ce moci da se prica sa tobom.
U medjuvremenu, cekam te na RSBu da te banujem, jer sam tamo admin, kako ti kazes.

Zbog ovog lakta,Nejsmitu iz Skotske reprezentacije preti tri meca suspenzije.Sudija nije video ovo kada je Nejsmit zakacio Mijailovica ,ali kamere su ucinile svoje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kolarov strelac veceras.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Aplauz za pokusaj duhovitosti,napredujes lagano.Sa nivoa granicne mentalne retardacije si presao na nivo fizioloski tupih.MaGiCa je napisao/la:Mozda ti jednog dana nabubri malo mozak, pa konacno sa velicine bobice naraste u pristojni orascic.sasagmp je napisao/la:Pripazi,granica izmedju velike mrznje i ljubavi je mala.Mozda postanes i ti Mustafa![]()
E onda ce moci da se prica sa tobom.
U medjuvremenu, cekam te na RSBu da te banujem, jer sam tamo admin, kako ti kazes.
To ti je inače "ljepša polovina" Ibrahima GajaMaGiCa je napisao/la:Jel to onaj sto ga izbacivase sa skupstine FKP, ali ga ne izbacisemarconato je napisao/la:Naravno, to pravilo je Dzomba golubar vjesto primjenjivao poslednjih godina..![]()

"Indija,Pakistan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.