Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

amir
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la amir » 09 okt 2009, 21:20

Igraci i rukovodstvo Etonije smatra da su u Zenici zasluzili vise i da rezultat nije bio realan. Konstantin Vasiljev, nogometas Nafte iz Slovenije smatra kako ce rezultat biti mnogo pristojniji.
Objektivno, BiH ima jacu reprezentaciju od Estonije ali rezultat iz prve utakmice je slucajan. Za nas bi bilo odlicno odigrati nerijeseno ili cak pobijediti. Imamo situaciju u kojoj mozemo odluciti buducnost dvije ekipe, a ja sam za reprezentaciju Turske koja je po kvaliteti ispred BiH. To znaci da cemo ici na iznenadjenje-rekao je Vasiljev.

E moj Konstantine Vasiljev budi sretan ako sutra neprimite vise od 3 gola, a necete dati nijedan
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 okt 2009, 21:38

amir je napisao/la:Igraci i rukovodstvo Etonije smatra da su u Zenici zasluzili vise i da rezultat nije bio realan. Konstantin Vasiljev, nogometas Nafte iz Slovenije smatra kako ce rezultat biti mnogo pristojniji.
Objektivno, BiH ima jacu reprezentaciju od Estonije ali rezultat iz prve utakmice je slucajan. Za nas bi bilo odlicno odigrati nerijeseno ili cak pobijediti. Imamo situaciju u kojoj mozemo odluciti buducnost dvije ekipe, a ja sam za reprezentaciju Turske koja je po kvaliteti ispred BiH.[/size] To znaci da cemo ici na iznenadjenje-rekao je Vasiljev.

E moj Konstantine Vasiljev budi sretan ako sutra neprimite vise od 3 gola, a necete dati nijedan

ej moj konju jedan..vidjet ces sutra ko je najbolji...usta cemo vam zecepit...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

hz stup
Kontakt:

Post Postao/la hz stup » 09 okt 2009, 21:39

amir je napisao/la:Igraci i rukovodstvo Etonije smatra da su u Zenici zasluzili vise i da rezultat nije bio realan. Konstantin Vasiljev, nogometas Nafte iz Slovenije smatra kako ce rezultat biti mnogo pristojniji.
Objektivno, BiH ima jacu reprezentaciju od Estonije ali rezultat iz prve utakmice je slucajan. Za nas bi bilo odlicno odigrati nerijeseno ili cak pobijediti. Imamo situaciju u kojoj mozemo odluciti buducnost dvije ekipe, a ja sam za reprezentaciju Turske koja je po kvaliteti ispred BiH. To znaci da cemo ici na iznenadjenje-rekao je Vasiljev.

Otkud sie to cito ???

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 09 okt 2009, 22:03

Molim vas sta se ono suska da ce neki hrvati iz bosne da ulete na teren sutra na tekmi i da nam pokvare bodove. Ja sam to cuo ali ako neko zna vise pls neka napise :S:S:S:S:S:S::S:S:S
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 okt 2009, 22:08

Udri_jace_manijace! je napisao/la:Molim vas sta se ono suska da ce neki hrvati iz bosne da ulete na teren sutra na tekmi i da nam pokvare bodove. Ja sam to cuo ali ako neko zna vise pls neka napise :S:S:S:S:S:S::S:S:S
ko to uradi bolje mu je da se nevraca u bih...majkom se svojom rodenom kunem....
licno cu se pobrinut da nestane s ovog svijeta...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kejsi
Kontakt:

Post Postao/la kejsi » 09 okt 2009, 22:09

ma pobeda i samo pobeda ostalo ne dolazi nista u opticaj :lol: :lol: :lol:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 09 okt 2009, 22:10

miralem444 je napisao/la:
Udri_jace_manijace! je napisao/la:Molim vas sta se ono suska da ce neki hrvati iz bosne da ulete na teren sutra na tekmi i da nam pokvare bodove. Ja sam to cuo ali ako neko zna vise pls neka napise :S:S:S:S:S:S::S:S:S
ko to uradi bolje mu je da se nevraca u bih...majkom se svojom rodenom kunem....
licno cu se pobrinut da nestane s ovog svijeta...
ej prestanite sa gupostima- nemojte da ja pšocnem psovati. i ne spominjite etnicke skupine koje zive u bih. mjerite samo dobrotu covjeka- pojedinacno ne kolektivno. svaki kolektivitet koji se pretjerano dize dovodi do fasizma. prestanite
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2009, 22:12

Rekao sam vec da su to ciste provale. A ako bi se to desilo proklinjao bih te ljude dok sam ziv.
A ovaj Konstantin, ljubomorna dusa, dabogda mu Estonija sutra primila 10 komada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 09 okt 2009, 22:14

jocker123 je napisao/la:ojjj pa RSG ne smije cijelu utakmicu prenositi vec samo se ukljucivati povremeno u prenos ;)
ooooooooj RSG Radio je odkupio prava za prenos tako da ce Marjan po prvi put na radiju prenositi citavu tekmu :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2009, 22:15

ja sam cuo da Hakan Sukur dolazi u Estoniju prerusen u Hasagica i da ce im namjerno pustati golove... strasno, treba ga nekako zaustaviti

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 okt 2009, 22:20

IDEMO PO POBJEDU!!!!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2009, 22:21

calcio je napisao/la:ja sam cuo da Hakan Sukur dolazi u Estoniju prerusen u Hasagica i da ce im namjerno pustati golove... strasno, treba ga nekako zaustaviti
Gdje se Sukreta sjeti.A i lice njih dvojica :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 okt 2009, 22:26

hoce li u domu mladih biti dozvoljen ulaz maloljetnicima
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 okt 2009, 22:30

Bice malo ruzno slusati komentatora na radiju,a utisati ton na tv-u ,jer ce signal na radiju sigurno kasniti ,a drugo ,ne znam kako ce se ambijent koji ce stvarati nasi navijaci cuti preko radija.
Definitivno mi se slusa Marjan,ali nekako kontam da nece biti kvalitetno uskladjen signal!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2009, 22:31

irfan41 je napisao/la:hoce li u domu mladih biti dozvoljen ulaz maloljetnicima
Jeli to planiraš Tarika da povedeš? :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 09 okt 2009, 22:32

harishp je napisao/la:
fazlaaaa je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Sutra tekmu gledam na Hayatu, ali ću isključiti ton i slušati Marjana na BH Radio 1.
tesko da ces uzivati u tome ;)
:roll: Pocetak i jednog i drugog prenosa je u isto vrijeme.U cemu je problem.
Pa nije snimak :lol:
glup si ti za te stvari ......
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

MUFC

Post Postao/la MUFC » 09 okt 2009, 22:34

NoName je napisao/la:Ovim putem, jer je to za mene jedini način, pozivam BHF i sve druge navijače, koji će biti prisutni u Estoniji, da sutra urade jednu veliku stvar za nas i našu reprezentaciju: BUDITE REDARI SUTRA, ne dozvolite da se desi bilo šta što bi nas moglo stajati izbacivanjem iz takmičenja ili oduzimanjem bodova, što je jednako izbacivanju.

Previše smo bili dobri u ovom ciklusu kvalifikacija da bi se sada sve to bacilo u vodu. Zanemarite savez, političare i sve ostale negativnosti, mislite o onih 11 lavova koji ostavljaju svoje srce na terenu, igraju povrijeđeni, odgađaju operacije da bi mogli igrati, mislite o ovom napaćenom narodu kome napokon treba jedan trenutak da podignu glavu pred svijetom, dajte da svijet vidi da smo i mi civiliziran narod koji poštuje evropske norme i vrijednosti a ne tamo neki neandertalci.

Lično bih, da sam u prilici, svakom ko bi, recimo, pokušao da upali baklju, istu gurnuo duboko u dupe, da je nikad ne zaboravi. Možemo jednom biti jedinstveni, naši protivnici su jedinstveni protiv nas. Budimo svi uz reprezentaciju, budimo dostojanstveni. Navijajmo korektno.

koga ti molis? sta baljezgas svega ti ?

jel ti treba nacrtati ?

btw cujem : terim ce se prerusiti u vodju bhf i bacati baklje! imatel' kakve info o tome ?
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2009, 22:35

Ovo gore je trebalo biti duhovito ??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 09 okt 2009, 22:36

Virtu4l je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:hoce li u domu mladih biti dozvoljen ulaz maloljetnicima
Jeli to planiraš Tarika da povedeš? :mrgreen:
Hahaha, gdje ti Tarik odmah naupade :lol: A kolko znam, nije dozvoljeno maloljetnicima al eto, mogu ti ja posudit jedno 15 godina ako te šta vadi :mrgreen:

Što se tiče ovog prenosa na radiju, može se uraditi sinhronizacija. RSG nije neki seoski radio pa da ne misle i na te detalje. Ako je zvuk brži, recimo, 2 sekunde, onda signal šalješ kasnije 2 sekunde i to je to.

MUFC? Nešto nejasno? Treba mi nacrtati, de molim te na brzaka to u Paintu odradi
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 09 okt 2009, 22:36

Ajde idemo bez vrijedjanja!Molim vas da ova tekma prodje u miru i dostojanstveno!I sa sto manje dezininformacija!

Lp i sutra pobijeda :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.