fazlaaaa je napisao/la:Bosna k'o da i nema centra xD
Edit: Zasto se vise ne podrzava KK Bosna od strane "vatrenijih" navijaca ?? ako ko zna
Ako gledas tekmu ,znas zasto!!!
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
fazlaaaa je napisao/la:Bosna k'o da i nema centra xD
Edit: Zasto se vise ne podrzava KK Bosna od strane "vatrenijih" navijaca ?? ako ko zna
hehe i to sto kazes XDdoe78 je napisao/la:fazlaaaa je napisao/la:Bosna k'o da i nema centra xD
Ako gledas tekmu ,znas zasto!!!
dobro je što nisi gledao...yebem ti ekipu koja nema centra....u kojoj play usporava igru...ma samo Šehović prolazna ocjena...katastrofa... publikajocker123 je napisao/la:ja sam gledao prvo poluvrijeme i rekao ma ovo je cisto sranje od igre.Igraju nekako napačeno.Kako su zavrsili??
fazlaaaa je napisao/la:padoh na kaldionici ,bem im sve retardirano....
ja nisam mogao da gledam do kraja...jad i cemer.... i stvarno kako si rekao vec izgubih volju da pratim utakmice ove lige....adnan24 je napisao/la:fazlaaaa je napisao/la:padoh na kaldionici ,bem im sve retardirano....
Za malu utjehu nisi jedini...a meni je zalosno sto sezona u NLB nije ni pocela kako treba a vec sam izgubio zelju da je pratim...veceras je sve bilo zalosno i sto je najgore ne vidim zasto bi "sutra" bilo nesto bolje...
ww zna šta radi samo nema keša za kvalitetnijenewbie je napisao/la:sada se moze vidjeti i pokazati onima sto su pricali da ww zna sta radi i da ce ceskovic i bajic i slicni njima pokazati kvalitet jad i cemer jad i cemer jad i cemer ko igra za bosnu j... ceskovic i bajic kloc do kloca
potpiszlatandr je napisao/la:Konakovic je uzasan, ako ima imalo obraza vise je vrijeme da napusti ovaj renomirani klub i da prepusti vodstvo ljudima koji imaju vise mozga od njega, unazadio nam je klub do daskeBosna realno treba minimalno 2,3 kvalitetna igraca, a realno onaj Zimic zajedno sa Pasalicem je trebao davno dobiti nogu iz kluba, ne zasluzuju da igraju na skolskom igralistu a kamoli za Bosnu.
sta vam je sad kriv konakovic kad covjek ne obnasa nikakvu funkciju u klubu ama bas nikakvu malo se bolje informisi ... Bukva dovodi ova "provjerena " i "iskusana" pojacanjazlatandr je napisao/la:Konakovic je uzasan, ako ima imalo obraza vise je vrijeme da napusti ovaj renomirani klub i da prepusti vodstvo ljudima koji imaju vise mozga od njega, unazadio nam je klub do daskeBosna realno treba minimalno 2,3 kvalitetna igraca, a realno onaj Zimic zajedno sa Pasalicem je trebao davno dobiti nogu iz kluba, ne zasluzuju da igraju na skolskom igralistu a kamoli za Bosnu.
bosnas_ je napisao/la:Ovo veceras je sramotno,skandalozno!
Ali svako ko iole prati kosarku i rad nasih amatera u upravi,nista bolje nije mogao ni ocekivati!
Utakmica veoma losa,atmosfera u dvorani skandalozna,ucinak igraca skroman..i to je to! fera,neno,mirza,kenguri i ostali zaljubljenici u Bukvinu improvizaciju sada neka seru,zajedno sa ono malo publike sto je bilo u dvorani! Bosna se gasi,Bosna propada,Bosni se lose pise! Nazalost!.. Imamo najlosiju ekipu u posljednih 6 godina ,vecerasnja igra to potvrdjuje! Ja od veceras vise ne pratim Bosnu u Zetri,fakat ce zapamtit kad ce dobiti mojih 8 KM,i sto je jos bjednije 3 sata izgubljenog vremena,bezveznog nerviranja! ...Da vise ne komentarisem,oticu predaleko!..
Sreca pa su Zeljo i Sarajevo u modi!
Ma vjeruj mi i on i Bukva su ista g**** , sve sto je nesto vrijedilo od kadra u KK Bosni su oni LICNO otjeralinewbie je napisao/la:sta vam je sad kriv konakovic kad covjek ne obnasa nikakvu funkciju u klubu ama bas nikakvu malo se bolje informisi ... Bukva dovodi ova "provjerena " i "iskusana" pojacanjazlatandr je napisao/la:Konakovic je uzasan, ako ima imalo obraza vise je vrijeme da napusti ovaj renomirani klub i da prepusti vodstvo ljudima koji imaju vise mozga od njega, unazadio nam je klub do daskeBosna realno treba minimalno 2,3 kvalitetna igraca, a realno onaj Zimic zajedno sa Pasalicem je trebao davno dobiti nogu iz kluba, ne zasluzuju da igraju na skolskom igralistu a kamoli za Bosnu.