Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Papalukas
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Papalukas » 26 sep 2012, 12:20

Radnicki N. : C.Zvezda 1,65 2
Partizan : Proleter NS 1,1 1
Milan : Cagliari 1,6 1
Nedelisce : Rijeka 1,15 2
Unics K. : Ulm 1,2 1
BC Donetsk : Le Mans 1,5 1
Meshkov Brest : Izvidjac 1,15 1
Kvota: 6.91
Sta mislite ovo na malo veci ulog?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 sep 2012, 12:30

amarosim je napisao/la:Aj moze li mi neko komentirat sljedece parove koje kontam odigrati:
Man Utd-Newcastle hen x2(Ferguson je izjavio da ce dati priliku igracima s klupe a Pardew je rekao da ce vrlo ozbiljno shvatiti ovu tekmu i da ce izvrsiti samo par izmjena,u ekipu bi se tebali vratiti Collocini i Tiote..
Srbijanski kup:Kovačevac-Kula 2(ovaj Kovacevac iz trece lige,Kula zadnja u Premier ligi) ili
Timok-Rad 2(Timok 10. u drugoj,Rad drugi u Premier,kazu za Rad da igraju najljepsi fudbal u Srbiji trenutno..... i ovo je izjava trenera Rada pred utakmicu http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/593-gra ... ecaru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bih igrao Kulu, kup na ovim prostorima nije važan kao u Engleskoj, recimo, a često je smatran opterećenjem... Kula će se boriti za ostanak tako da ovdje možda (namjerno) izgube.

United možeš probati X2, imaju ogromne probleme tako da bi mogli opuštenije u ovom kupu.

Rad bi trebao proći ove.

Tip dana bi mi bio Stuttgart - Hoffenheim 1, vrijeme je za pobjedu Švaba, Hoff je užasan i ide u Zweitu.
Hayley <3

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 26 sep 2012, 12:49

badblueboylivno je napisao/la:
amarosim je napisao/la:Aj moze li mi neko komentirat sljedece parove koje kontam odigrati:
Man Utd-Newcastle hen x2(Ferguson je izjavio da ce dati priliku igracima s klupe a Pardew je rekao da ce vrlo ozbiljno shvatiti ovu tekmu i da ce izvrsiti samo par izmjena,u ekipu bi se tebali vratiti Collocini i Tiote..
Srbijanski kup:Kovačevac-Kula 2(ovaj Kovacevac iz trece lige,Kula zadnja u Premier ligi) ili
Timok-Rad 2(Timok 10. u drugoj,Rad drugi u Premier,kazu za Rad da igraju najljepsi fudbal u Srbiji trenutno..... i ovo je izjava trenera Rada pred utakmicu http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/593-gra ... ecaru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bih igrao Kulu, kup na ovim prostorima nije važan kao u Engleskoj, recimo, a često je smatran opterećenjem... Kula će se boriti za ostanak tako da ovdje možda (namjerno) izgube.

United možeš probati X2, imaju ogromne probleme tako da bi mogli opuštenije u ovom kupu.

Rad bi trebao proći ove.

Tip dana bi mi bio Stuttgart - Hoffenheim 1, vrijeme je za pobjedu Švaba, Hoff je užasan i ide u Zweitu.
United - Newcastle
Treneru Newcastle-a Pardewu je ovaj kup zadnji na listi prioriteta (http://www.espn.co.uk/football/sport/st ... MP=OTC-RSS" onclick="window.open(this.href);return false;)
"It we are being honest, getting into the top four is our first target, followed by the FA Cup, then Europa League and then the League Cup. That said, I'd be delighted to win any of those competitions."
Newcastle are set to be boosted by the return to fitness of Fabricio Coloccini and Cheick Tiote at Old Trafford, but Pardew is planning to rest a host of players ahead of Saturday's Premier League trip to Reading.
Read more at http://www.espn.co.uk/football/sport/st ... dL6KJdW.99" onclick="window.open(this.href);return false;"

Newcastle nije 40 godina pobijedio na Old Traffordu, ispali su od klubova iz Premiershipa u 7 od 8 zadnjih sezona (http://www.nufcblog.co.uk/2012/09/26/ma ... h-preview/" onclick="window.open(this.href);return false;)

United je jak, bez obzira što neće igrati dosta prvotimaca. Tu je Büttner koji mi se čini dostojna zamjena za Evru, čak i ofenzivniji, Cleverley je odličan igrač, tu su Welbeck i Hernandez...

Meni ovo nekako smrdi na manje od 2,5 gola, a 1x2 ne bih dirao. Sretno!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 26 sep 2012, 13:09

nikos je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:

Rad bi trebao proći ove.

United - Newcastle
Treneru Newcastle-a Pardewu je ovaj kup zadnji na listi prioriteta (http://www.espn.co.uk/football/sport/st ... MP=OTC-RSS" onclick="window.open(this.href);return false;)
"It we are being honest, getting into the top four is our first target, followed by the FA Cup, then Europa League and then the League Cup. That said, I'd be delighted to win any of those competitions."
Newcastle are set to be boosted by the return to fitness of Fabricio Coloccini and Cheick Tiote at Old Trafford, but Pardew is planning to rest a host of players ahead of Saturday's Premier League trip to Reading.
Read more at http://www.espn.co.uk/football/sport/st ... dL6KJdW.99" onclick="window.open(this.href);return false;"

Newcastle nije 40 godina pobijedio na Old Traffordu, ispali su od klubova iz Premiershipa u 7 od 8 zadnjih sezona (http://www.nufcblog.co.uk/2012/09/26/ma ... h-preview/" onclick="window.open(this.href);return false;)

United je jak, bez obzira što neće igrati dosta prvotimaca. Tu je Büttner koji mi se čini dostojna zamjena za Evru, čak i ofenzivniji, Cleverley je odličan igrač, tu su Welbeck i Hernandez...

Meni ovo nekako smrdi na manje od 2,5 gola, a 1x2 ne bih dirao. Sretno!
A valjda mogu izvuci poraz od 1 raz,vidim da dosta ljudi na drugim portalima,buduci da je City sinoc ispao,predvidjaju isto Unitedu jer kako oni navode,Fergusonu ovaj kup ama bas nista u rezultatskom smislu ne znaci,na sluzbenoj stranici Newcastlea pise kako ce odmor dobiti neki igraci ali da ce to opet biti respektabilan sastva..........a i ovaj Pardew se preserava,cuj cilj mu medju 4 biti hahahah,realno po meni imaju 1 posto sanse.......

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 26 sep 2012, 13:26

Da početak malo duplamo:

Novalja - Osijek 2 @ 1,45
Italija - Makedonija 1 @ 1,25
Torpedo - Lokomotiv 2 @ 1,25

=2,18

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 26 sep 2012, 14:29

Hebem ti sve,evo kvota na Unicsu raste sa 1,20 na 1,30,ja ih stavim ko peti par,to je vjerovatno zbog izostanka McCartiya i Banica,a i bez njih su jaci triputa od Ulma..........Chatman,Lyday,Samoylenko,Eidson,Kaimakoglu,Zvyarkin,Wilkinson,Vouigioukas,Vereemenko bi trebali rijesiti ovo....................

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 sep 2012, 14:30

Willy je napisao/la:
Biće za bureka. :lol:
Danas dan kao iz snova,al doslovno jos samo da kladionica krene,kasnije cu postavit par parova,odo sad tiket odigrat dok sam nafakali :D :D :D A ti sto me zafrkavas,mogao si poslat koji zvrk bureka po sto dobijas vise od mene :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 sep 2012, 14:35

Vakat je da Milan i Stuttgart dobiju :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 26 sep 2012, 14:39

postavljeni su parovi za danas na mom blogu
http://****/" onclick="window.open(this.href);return false;

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 sep 2012, 14:50

slika

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 26 sep 2012, 14:55

amarosim je napisao/la:Hebem ti sve,evo kvota na Unicsu raste sa 1,20 na 1,30,ja ih stavim ko peti par,to je vjerovatno zbog izostanka McCartiya i Banica,a i bez njih su jaci triputa od Ulma..........Chatman,Lyday,Samoylenko,Eidson,Kaimakoglu,Zvyarkin,Wilkinson,Vouigioukas,Vereemenko bi trebali rijesiti ovo....................
cemu onda strah ako si uvjeren :D

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 26 sep 2012, 15:21

vecaveca je napisao/la:
amarosim je napisao/la:Hebem ti sve,evo kvota na Unicsu raste sa 1,20 na 1,30,ja ih stavim ko peti par,to je vjerovatno zbog izostanka McCartiya i Banica,a i bez njih su jaci triputa od Ulma..........Chatman,Lyday,Samoylenko,Eidson,Kaimakoglu,Zvyarkin,Wilkinson,Vouigioukas,Vereemenko bi trebali rijesiti ovo....................
ma nije me strah nego ne volim kad nesto odigram pa kvota na toga kasnije pocne rasti.....,znao sam da je McCarty out ali nisam znao za Banica,samo da ove indijance iz Ulma ne usere danas............

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 26 sep 2012, 16:27

amarosim je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:
ma nije me strah nego ne volim kad nesto odigram pa kvota na toga kasnije pocne rasti.....,znao sam da je McCarty out ali nisam znao za Banica,samo da ove indijance iz Ulma ne usere danas............
ja sam znao zato nisam ni igrao..volio bi da bude 1..ali znas kako je jucer bilo katastrofa ne bi trebalo danas tako :D sretno

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 26 sep 2012, 16:36

(26.09.2012 19:00)
Assyriska FF - Landskrona Tip:2 (kv:3.75)
1921

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 26 sep 2012, 16:41

gambleSarajevo je napisao/la:(26.09.2012 19:00)
zašto? mislim, Assyriski treba svaki bod, a po logici povijesnih rezultata ta dva tima može biti i 1 i 2

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 26 sep 2012, 16:44

TOP/Betis - Atl.Madrid Tip:X
TOP/Le Mans - Donetsk Tip:1X
Carlisle - Tottenham Tip:1X
Chievo - Inter Tip:2
WBA - Liverpool Tip:1
Catania - Atalanta Tip:X
Hannover 96 - Nurnberg Tip:1
oG3+/Atvidabergs - Djurgardens Tip:DA
sistem 6/8
1921

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 26 sep 2012, 16:47

nikos je napisao/la:
zašto? mislim, Assyriski treba svaki bod, a po logici povijesnih rezultata ta dva tima može biti i 1 i 2
taj sam par dobio od nekoga ko ima preko 80% prolaznost ovakvih utakmica,ne mogu a da ne odigram danas jer je i kvota jako primamljiva,nije nikakva dojava i slicne gluposti
1921

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 26 sep 2012, 16:52

gambleSarajevo je napisao/la:
nikos je napisao/la:
taj sam par dobio od nekoga ko ima preko 80% prolaznost ovakvih utakmica,ne mogu a da ne odigram danas jer je i kvota jako primamljiva,nije nikakva dojava i slicne gluposti
hvala i hvala što si nesebično podijelio informaciju :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 sep 2012, 17:08

edoox je napisao/la:
prepisano, doduse pratio sam na 3 mare. zahvaljujem i imas pice! ;)
nema na čemu...nek im je još neko uzeo pare ;)

za danas :

Arsenal-Coventry...3+...1,30
QPR-Reading...1X...1,35
Udinese...Daje gol...1,40
Borussia M-HSV...Oba daju...1,5
Anderlecht-Borinage(+1)...H1...1,35
Betis-A.Madrid...X2...1,30
Napoli...Daje gol...1,15
Stuttgart...Daje gol...1,15

kvota : 9,16

i

Genoa-Parma...X...2,95
Brommapojkarna-Ljungskile...X...3,70
Arles-Ajjacio...X...2,85

kvota : 31,11
FORZA MARŠAL !!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 26 sep 2012, 17:11

Hoffenheim - Stuttgart oba daju gol
Betis - Atl. Madrid oba daju gol
Le Mans - Donetsk 2
Unics Kazan - Ulm 1
Freiburg - Werder oba daju gol

Kvota: 7,13

Sta mislite, meni sve realno izgleda :)
SAMO ČELIK !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.