ja 19-tog, znaci dan prije zvanicnog izalaska pes-a,platio pes 4 km,kod onih frajera kod bosanke sto prodaju igrice....Emir ZENICA je napisao/la:haha eh lave nisi upravueldo je napisao/la: zakljucak: potrosio struje koliko kosta na ulici pes![]()
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Pro Evolution Soccer 2013
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To je dobra stvar,samo nakon 10 dana crkne racunar,ni tito mu ne moze pomocieldo je napisao/la:
ja 19-tog, znaci dan prije zvanicnog izalaska pes-a,platio pes 4 km,kod onih frajera kod bosanke sto prodaju igrice....
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
gojzerica
- Kontakt:
Ma pored torrenta, nema šanse da ja dam pare za neku igru.
doduse nije jos proslo 10 dana, ali sad za sad je sve ok.....Emir ZENICA je napisao/la:To je dobra stvar,samo nakon 10 dana crkne racunar,ni tito mu ne moze pomocieldo je napisao/la:
ja 19-tog, znaci dan prije zvanicnog izalaska pes-a,platio pes 4 km,kod onih frajera kod bosanke sto prodaju igrice....![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Priznaj da ti vec pomalo steka racunareldo je napisao/la:
doduse nije jos proslo 10 dana, ali sad za sad je sve ok.....![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
ma to je to,ali znas kako je kad se tek pojavi igra, dosta netacnih linkova, pa cekad da ti se skine par sati i onda vidis da nije to to (vjerovatno ti je poznat taj osjecaj), i onda bi polupao i racunar i sve oko sebe...... :gojzerica je napisao/la:Ma pored torrenta, nema šanse da ja dam pare za neku igru.
-
gojzerica
- Kontakt:
Ali još gore ako taj što prodaje igre, proda ti tu pokvarenu verziju i onda valja se peglat sa njim..eldo je napisao/la:ma to je to,ali znas kako je kad se tek pojavi igra, dosta netacnih linkova, pa cekad da ti se skine par sati i onda vidis da nije to to (vjerovatno ti je poznat taj osjecaj), i onda bi polupao i racunar i sve oko sebe...... :gojzerica je napisao/la:Ma pored torrenta, nema šanse da ja dam pare za neku igru.![]()
odesmo mi u off
zna li ko kad izlazi neki novi patch sa drugom EPL, pa da se moze fino master liga sa unitedom pocet.....
zna li ko kad izlazi neki novi patch sa drugom EPL, pa da se moze fino master liga sa unitedom pocet.....
Kojeg agenta moras imati da bi mogao imati opciju za izlaske ? i to ? 
Izasao je patch PesEdit 1.1,sa spanskom drugom ligom,sljedeci patch je sa championshipom,kao slag na kraju..eldo je napisao/la:odesmo mi u off![]()
![]()
![]()
A kad ce izaci tacno,to ne znam tacno,ali vjerovatno za sedmicu,dvije max.
pa drugovi stavljajte te patchove slobodno, nemojte se stiditi 
DRUG NEBI TI PUNCA
Stavit cu ja kad izadje neki normalan link.Trenutno je u opciji samo onaj uploaded kojem je max brzina 100kb i koji je iz 3 dijela i nakon svakog dijela moras cekati pola sata il 1 sat za pocnes skidati drugi dio.bagrcavi je napisao/la:pa drugovi stavljajte te patchove slobodno, nemojte se stiditi
Bit ce na pes serbia forumu,oni uvijek stave,ali eto,stavit cu ja veceras il sutra te linkove,od gamefronta il mediafire.
evo našao sam i ja taj iz 3 dijela na pes-balkan forumu.Nešto mi neće ovaj prvi patch od pes edita 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jel sad ja moram brisati stari pes edit patch i krenuti sa BaL-om ispocetka il samo preinstalirati te nastavit karijeru?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
nije da se hvalim,ali danas sam haveru dva gola dao direktno iz kornera........znaci popizdio je.......

Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
http://www.mediafire.com/?w4u3o59dmgfldas" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/?w4u3o59dmgfldas" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci sa ovim se dobija spanska druga liga......Narin je napisao/la:Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
Jel ima još neki update osim druge španske ?Narin je napisao/la:Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
Da,moras u selectoru izabrati.eldo je napisao/la:znaci sa ovim se dobija spanska druga liga......Narin je napisao/la:Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
EBSCO - da,trenutno je uvedena i druga spanska liga i imas pravo izbora na selektoru,da stavis drugu Bundes ligu,ili spansku,a championship ce biti u sljedecem patchu.Takodjer novi stadioni su dodani,nove kopacke i novi transfere i neki novi igraci.Idu postepeno,ne mogu sve odjednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.