FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ono nije greška jer mislim da če pomaći vrijeme u subotu na nedjelju ne znam baš ali mislim da je tako
Sarajevo ljubavi moja!
Znamo protiv koga igramo. Pametnom dosta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Malo ti to za Bošnju vrijedi. Vidiš da se danas više kažnjavaju oni koji ne žele zaboraviti Srebrenicu nego oni koji vrijeđaju žrtve Srebrenice uzvikivanjem imena njihovih krvnika. Sve je to labavo, rezultati Sarajeva su puno važniji faktor zbog kojeg bi tribine trebale bit ispunjenije nego inače.High je napisao/la:Znamo protiv koga igramo. Pametnom dosta.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ofalio inat. Nekad ga je bilo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Haj valjda cemo saznati ima jos do nedelje.sekac je napisao/la:ono nije greška jer mislim da če pomaći vrijeme u subotu na nedjelju ne znam baš ali mislim da je tako
Ps.Denis Čomor uspješno operisan
Denis Čomor, fudbaler FK Sarajevo, uspješno je operisan, prenosi zvanična stranica bordo tima.
Podsjetimo, ovaj fudbaler doživio je težu povredu u utakmici 1/16 finala Kupa BiH, u kojoj je Sarajevo savladalo Gradinu.
"Denis Čomor uspješno je operisan. Naš doktor Senad Maksić je izveo operaciju i u narednom periodu Denisa očekuje period oporavka", kazao je doktor FK Sarajevo, Dževad Vrabac, za fcsarajevo.ba, dodavši da su ostali igrači spremni za duel sa Širokim Brijegom u okviru osmog kola BH Telecom Premier lige:
"Ostali igrači su spremni za utakmicu. Naravno, uvijek ima nekih manjih problema, ali očekujemo da će svi igrači bez ikakvih poteškoća moći nastupiti u nedjelju protiv Širokog Brijega."
Također, istaknimo da je Secouba Diatta izvan trenažnog procesa, jer je doživio jednu neugodnu povredu.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
U nedjelju bordo ekipu čeka novi susret u okviru BH Telecom Premijer lige. Na stadion "Asim Ferhatović-Hase" dolazi ekipa Širokog Brijega.
Radan Šunjevarić, iskusni veznjak naše ekipe, oktrio nam je šta on očekuje od tog susreta:
"Nikada nisam imao priliku da igram protiv ekipe Širokog Brijega, ali sam čuo da je riječ o kvalitetnoj ekipi koja se svake godine bori za sami vrh ligaške tabele. Što se tiče utakmice, očekujem pobjedu. Mislim da možemo kvalitetno odigrati i nastaviti naš uspješan niz. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju u nedjelju na stadion Koševo.", kazao je Radan Šunjevarić.
Radan Šunjevarić, iskusni veznjak naše ekipe, oktrio nam je šta on očekuje od tog susreta:
"Nikada nisam imao priliku da igram protiv ekipe Širokog Brijega, ali sam čuo da je riječ o kvalitetnoj ekipi koja se svake godine bori za sami vrh ligaške tabele. Što se tiče utakmice, očekujem pobjedu. Mislim da možemo kvalitetno odigrati i nastaviti naš uspješan niz. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju u nedjelju na stadion Koševo.", kazao je Radan Šunjevarić.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da se utisao inat.Znas onu "zatisje pred buru"... Tako da to moze biti dobar znakHigh je napisao/la:Ofalio inat. Nekad ga je bilo.
- HannahMontana
- Kontakt:
Pa brate imamo i mi sredstva informisanja cemu ta citiranja!??DevilS je napisao/la:U nedjelju bordo ekipu čeka novi susret u okviru BH Telecom Premijer lige. Na stadion "Asim Ferhatović-Hase" dolazi ekipa Širokog Brijega.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ne znam sto ti svaki put nesto komentarises na moj racun?
Necu vise stavljati ama bas nista libo me samo cu za sebe citati.
- HannahMontana
- Kontakt:
Pa i nemoj! Spamas temu bezveze! Opusti se ba *ebo te postovi nakucat ces milju brzo!DevilS je napisao/la:Ne znam sto ti svaki put nesto komentarises na moj racun?![]()
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Pa i necu nije mi radi postova nego sto zivim za ovaj klub isto kao i svi bordo momci. 
- Evolution87
- Kontakt:
Današnji prijateljski susret završio je novom pobjedom naše ekipe.
FK Igman Ilidža 1:4 FK Sarajevo.
FK Igman Ilidža 1:4 FK Sarajevo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba ih kazniti sto nije 0:4 bilo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
YES.WE.DID.
Treba im prvih 15-20 minuta opaliti presing po cijelom terenu oni će se pogubiti. Vjerovatno će igrati bunker , srećom konntre im nisu jača strana ove godine. Ovo bi trebalo biti laganicapayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
U novi boj...
Za razliku od Olimpica , Sarajevo ce kao i inace misliti da ce lagano dobiti a to je zajeb. Velikipayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
Igrači pucaju od samopouzdanja. Da ne izgore u želji, trebaju nešto hladnije glave ući u utakmicu i pobjeda je tu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne svidja mi se ova euforija nikako.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ni meni nesto puno su nasi digli sebe pred utakmicu da nam se ne obije o glavu u nedelju pa sta onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Ne svidja mi se ova euforija nikako.
powerplay je napisao/la:Treba im prvih 15-20 minuta opaliti presing po cijelom terenu oni će se pogubiti. Vjerovatno će igrati bunker , srećom konntre im nisu jača strana ove godine. Ovo bi trebalo biti laganicapayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 24 gosta.