Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ma i ja sam maloljetan, ali jos koji mjesecVirtu4l je napisao/la:Jeli to planiraš Tarika da povedeš?irfan41 je napisao/la:hoce li u domu mladih biti dozvoljen ulaz maloljetnicima
ja se ovoga bojim, ovih iznenadjenjaamir je napisao/la:Igraci i rukovodstvo Etonije smatra da su u Zenici zasluzili vise i da rezultat nije bio realan. Konstantin Vasiljev, nogometas Nafte iz Slovenije smatra kako ce rezultat biti mnogo pristojniji.
Objektivno, BiH ima jacu reprezentaciju od Estonije ali rezultat iz prve utakmice je slucajan. Za nas bi bilo odlicno odigrati nerijeseno ili cak pobijediti. Imamo situaciju u kojoj mozemo odluciti buducnost dvije ekipe, a ja sam za reprezentaciju Turske koja je po kvaliteti ispred BiH. To znaci da cemo ici na iznenadjenje-rekao je Vasiljev.
E moj Konstantine Vasiljev budi sretan ako sutra neprimite vise od 3 gola, a necete dati nijedan
NoName je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
MUFC? Nešto nejasno? Treba mi nacrtati, de molim te na brzaka to u Paintu odradi
NoName je napisao/la:MUFC, il' si glup il' čorav. Obzirom da postoje priče oko toga da bi neko mogao da namjerno pravi nerede kako bi uzrokovao naše izbacivanje, u što, uzgred, ne vjerujem, kažem da bi oni pravi navijači trebali da budu nešto poput redara i da to, ako primjete, spriječe. Obzirom da znam da ovaj forum čita i dosta glupih ljudi, to sam napisao i velikim slovima. Možda sam trebao i boldirati, šta misliš?
NoName je napisao/la:Ipak glup.
Izvini, ovdje nisam stavio velika slova. De sad pročitaj. Očito da si neki hiperaktivni balavac koji se ne može koncentrisati na ono što radi (čita) nego ima strahovit nagon da odmah reaguje (odgovori).NoName je napisao/la:Ovim putem, jer je to za mene jedini način, pozivam BHF i sve druge navijače, koji će biti prisutni u Estoniji, da sutra urade jednu veliku stvar za nas i našu reprezentaciju: BUDITE REDARI SUTRA, ne dozvolite da se desi bilo šta što bi nas moglo stajati izbacivanjem iz takmičenja ili oduzimanjem bodova, što je jednako izbacivanju.
U krivu si,tobra.MUFC je napisao/la:NoName je napisao/la:Ipak glup.
ne mogu bit od tebe nikako, koji na sportsport.ba forumu molis navijace da sprijece moguce 'nerede' ! hmmmm ... ko bi bio gluplji il jednostavno receno zalupaniji !
ako dolazi od tebe mora da je kompliment !
omerbavarac je napisao/la:@MUFC: Bez uvrede, ali No Name je siguran sam stariji od tebe barem za 10-tak godina. Jbg starijem se ne govore ruzne rijeci, valjda postoji kucni odgoj.![]()
Znam ja da su tenzije porasle pred tekmu, ali sve u duhu mira treba rijesiti, bez svadja i kojekakvih ponizavanja. Sutra ce biti Bosna ponosna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.