Da odmah kažem da sam daleko od nekoga kome je drag Ivica Osim. Samo ako mi neko može objasniti zašto su navijači Rudara kivni na njega?Prijedor je napisao/la:Uvrede Osimu
Navijači Rudar Prijedora, popularni "alkohol bojsi", na početku drugog poluvremena meča sa Borcem razvili su transparent u kojem su vrijeđali Ivicu Osima, predsjednika Komiteta za normalizaciju u F/NS BiH.
"Rudar u srcu nosim, p... nam k.... Ivica Osim", pisalo je na transparentu navijača gostiju, koji je sklonjen nakon molbe zvaničnog spikera za fer navijanje.
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Jednostavno neko ko jest kivan napravio transparent dao ga navijacima uz par gabi piva i oni ga ono razbaskarili!
Jos smo dobili par kila prasetine i placeno nam je gostovanje. De ljudi, molim vas...Kvota je napisao/la:Jednostavno neko ko jest kivan napravio transparent dao ga navijacima uz par gabi piva i oni ga ono razbaskarili!
Nadam se da ce te tako solidno igrat i protiv zvijezde da se i mi malo opustimo hehe!topa99 je napisao/la:Igra solidna ,tri gola iz tri prekida ,penal i prvi faul uopste nisu bili ,ali eto lopovska posla !
-
- Kontakt:
Ne pricajte gluposti, ocajno smo odigrali, pola likovi kao da su se prvi put sreli. Kad nas, u ovoj sezoni, ocajni Borac prebije kao majmune, nema potrebe pricati o sudijama itd..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ima u jucerasnjem pressu.bagrcavi je napisao/la:ima li negdje slika te parole o Ivici Osimu ?
-
- Kontakt:
Danas da uzmemo Zvijezdu i da se oporavimo...Danas ce mozda igrati nas bivsi igrac Mirza Dzafic , jedan od boljih igraca u toj sezoni...
RUDAR - ZVIJEZDA 0:3 , Het trik Mirze DŽafića 

Nisam odavno vidio da smo nadigrali nekoga ovako kod kuce... Unistili smo Zvijezdu, bili smo bolji i zasluzeno pobjedili. Opet najbolji pojedinac Edward Asvedo Kruz.
Imamo isto bodova kao trecoplasirani Borac... Fino smo poceli nema sta !!!
Rezultat i nije los mada koliko smo sansi imali moglo je i biti gore po Zvijezdu. 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Zasluženo. A Stojniću, koga ti držiš na klupi sve vrijeme, a Rastoka ti igra. Oduševili Vuković (po meni igrač utakmice), Asevedo i Gigović. Razočarali Kokanović, Bajalica i Lemondžava što ne daje loptu nikome. Teren se opet pokazao kao najlošiji u ligi i baš nema uslova za normalnu igru i sve se svodi samo nabijanje i onaj krkanski fudbal.
Uglavnom, 3 boda su najbitnija, sad Grbavica... Ako je mogao Radnik možemo i mi!
Uglavnom, 3 boda su najbitnija, sad Grbavica... Ako je mogao Radnik možemo i mi!

Vukovic odlican, uz Asveda najbolji. Rus razoracao, totalno je nezainteresovan. Rovcanin je ocajan bio kad je usao... Sve u svemu zasluzena 3 boda i idemo na Grbavicu pokusati uraditi nesto viseK0MT je napisao/la:Zasluženo. A Stojniću, koga ti držiš na klupi sve vrijeme, a Rastoka ti igra. Oduševili Vuković (po meni igrač utakmice), Asevedo i Gigović. Razočarali Kokanović, Bajalica i Lemondžava što ne daje loptu nikome. Teren se opet pokazao kao najlošiji u ligi i baš nema uslova za normalnu igru i sve se svodi samo nabijanje i onaj krkanski fudbal.

? &
-
- Kontakt:
Jao Acavedo legendo , najjjaci je , pogotovo u drugom poluvremenu povuce loptu od nasih 16 skoro isprinta do njihovih 16 odlican centarsut ,bila je dobra sansa ali kako je preletio 70 metara ,to dize publiku na noge
Danas Vukovic po meni igrac utakmice, sve je iznenadio odlicnom igrom, Rovcanin se izgubio kad je usao,uglavnom drugo poluvrijeme milion sansi,golman Zvijezde odlican ...posjeta slaba..

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Jedini igrac Zvijezde je bio golman...za naseg je tata. Asevedo , Vuka i Goca su bili najjaci. Goca iako ima hiljadu godina i dalje ima najvece srce. Dobar je bio i Gigovic. Malo da se Rus uhoda i bice i on prejak. Sve u svemu dobra utakmica sa dosta prilika , mnogo vise sa nase strane ali imala je i Zvijezda 1-2 onako solidne sanse. Idemo na Grbavicu opusteni....Sto kaze KOMT ako je mogao Radnik mozemo i mi! 

Rudar sam gledao na tv.protiv Olimpika i Travnika,mogu reći da me fascinira borbenost i požrtvovanost.To je ono sto napravi prevagu u podjednakih ekipa.Obrnuta će slika biti u proljeće,naravno ako se ove Gradačačke zvjezdice promijene.Zeljo,ima kvalitetniji tim i od nas i od vas,uz podrsku sudija i domaći teren tesko da sta napravite,al zbog bas tih simpatija i protekcija saveza dajem podrsku vama.sretnoVastecija_GSE je napisao/la:Jedini igrac Zvijezde je bio golman...za naseg je tata. Asevedo , Vuka i Goca su bili najjaci. Goca iako ima hiljadu godina i dalje ima najvece srce. Dobar je bio i Gigovic. Malo da se Rus uhoda i bice i on prejak. Sve u svemu dobra utakmica sa dosta prilika , mnogo vise sa nase strane ali imala je i Zvijezda 1-2 onako solidne sanse. Idemo na Grbavicu opusteni....Sto kaze KOMT ako je mogao Radnik mozemo i mi!
-
- Kontakt:
Sto je tema mrtva 

-
- Kontakt:
Pa kad nema o cemu da se pise...nista zanimljivo. Da pocnemo pisati o bogatom nocnom zivotu pojedinih igraca bilo bi svasta.rudarprijedor je napisao/la:Sto je tema mrtva

Pa ajmo, koga priželjkujete u Kupu RS?
Ja Kozaru D. Orlovci. 

-
- Kontakt:
Kad je izvlacenje ?
Danas u 14 časova.
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, WeekendOffender i 26 gostiju.