Da je bogdom k'o Mamić.Probisvjet je napisao/la:On hoce ko Mamic da ratuje sa navijacima.

Yebi ti te konflikte s navijačima (a ni BBB nisu cvjećke

A, ovaj naš... Sve se više bojim da radi i traži šta da bi koristio klubu.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da je bogdom k'o Mamić.Probisvjet je napisao/la:On hoce ko Mamic da ratuje sa navijacima.
ja molim boga da zarati...mi nismo BBB al on sigurno nije mamic....obit ce mu se o glavu ovo njegovo glumatanje.. i to vrlo brzo...od pocetka se taj panj nesto ogradzuje od Fukara....j.e.b.o. ga faraon u s.u.p.a.k rutavi pa nek se mijenjaju..i bas me interesuje kako je GENIJE smislio da zabrani ulaz navijacimaProbisvjet je napisao/la:Cuj da zabrani Fukarama da gledaju Slobodu.Fukare su jedina svijetla tacka i ovo nas starkelja
na zapadu sto ne odustajemo od gledanja utakmica.
On hoce ko Mamic da ratuje sa navijacima.
Fukare odu na gostovanje, plate put i vrate se razocarani, a Meske ne moze doci na utakmicu kada Sloboda igra na Tusnju. Yebo ga onaj sto ga postavi!staragarda je napisao/la:ja molim boga da zarati...mi nismo BBB al on sigurno nije mamic....obit ce mu se o glavu ovo njegovo glumatanje.. i to vrlo brzo...od pocetka se taj panj nesto ogradzuje od Fukara....j.e.b.o. ga faraon u s.u.p.a.k rutavi pa nek se mijenjaju..i bas me interesuje kako je GENIJE smislio da zabrani ulaz navijacimaProbisvjet je napisao/la:Cuj da zabrani Fukarama da gledaju Slobodu.Fukare su jedina svijetla tacka i ovo nas starkelja
na zapadu sto ne odustajemo od gledanja utakmica.
On hoce ko Mamic da ratuje sa navijacima.....kako cemo mu se p.o.s.r.a.t u facu da nije ni svjestan..g.l.u.p.a.n
Ako Meske dopusti da se ide u Kakanj.ultra87 je napisao/la:treba svi da idu u kakanj kojima je stalo barem malo do naše svetinje..
to nek ti bude nagradno pitanje od miliom marakaGK1996 je napisao/la:Dolaze li Fukare u Kakanj ?
nek mesketu i onim njegovim supcima neko pusti ovaj klip..narocito nek obrati paznju na dio gdje se pjeva....Probisvjet je napisao/la:Meske jel njima da zabranis? Jel se od njih ogradjujes? Jel se Fukara stidis?
[youtube][/youtube]
ja sam se bio uplašio kad sam ga vidio u Gračanici, reko ko će ovo čudo zaustavit, kad ono čoik ne može okvir gola da pogodi....classic je napisao/la:
Naleti na ovu sliku slucajno
Covjek kad vidi ovako ovog Jacksona pomislio bi to zivotinja, ko Drogba jede malu djecu
Pa blizu je Kakanj!GK1996 je napisao/la:Dolaze li Fukare u Kakanj ?
savatihotece je napisao/la:Dobro bi bilo da prekinete utakmicu, pa da se na vrijeme počnete pripremat za drugu ligu.staragarda je napisao/la:to nek ti bude nagradno pitanje od miliom marakaGK1996 je napisao/la:Dolaze li Fukare u Kakanj ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.