Pa zato i kazemMarsal je napisao/la:Prije će Squillaci postat legenda.vedofeelgood je napisao/la:E vidi Wolke, pa možda će i postati legenda ko ce ti ga znati
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Crkli dabog davedofeelgood je napisao/la:Pa zato i kazemMarsal je napisao/la:Prije će Squillaci postat legenda.vedofeelgood je napisao/la:E vidi Wolke, pa možda će i postati legenda ko ce ti ga znati
Dobar je on!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo golova
Evo golova
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
sipu ga harune
-
arminarsenal
- Kontakt:
ja se namjestio taman da gledam,kad....Profesor je napisao/la:sipu ga harune
Nisam zadovoljan. 
Kad ce vise 7. golova zabiti?
Kad ce vise 7. golova zabiti?
-
arminarsenal
- Kontakt:
Igramo vs reading u gostima u nastavku cupa !
vjerujući fejsu... i btw kad je sljedeće kolo. kojeg datumaarminarsenal je napisao/la:Igramo vs reading u gostima u nastavku cupa !
arshawin 3 asistencije
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Yebo te fejs, zvanično je.
Očekivao sam više, nadao sam se golu Sergea, al kolko vidim po komentarima, silovao je odbranu Coventrya. Zreo je on za prvog tima.

Očekivao sam više, nadao sam se golu Sergea, al kolko vidim po komentarima, silovao je odbranu Coventrya. Zreo je on za prvog tima.

- BluesForever
- Kontakt:
29 Oktobra.kad je sljedeće kolo. kojeg datuma
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
volim i ja nase mlade momke ali daleko od toga da su zreli za prvi tim, a pogotovo o tome sto se spominju kao nasljednici nekih ikona kluba 
imamo mi manje-vise uvijek kvaliteta u tim selekcijama, ipak isplivat' ce samo par... Gnabry i Eisfeld, pogotovo ovaj drugi za mene su jos poprilicno daleko od senior squada...
imamo mi manje-vise uvijek kvaliteta u tim selekcijama, ipak isplivat' ce samo par... Gnabry i Eisfeld, pogotovo ovaj drugi za mene su jos poprilicno daleko od senior squada...
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Eo golovi, jeste LQ ali bolje išta nego ništa
Eo golovi, jeste LQ ali bolje išta nego ništa
Prestig'o si me. Lijepih golova ima, čak i njihov. A Arshavinov prvi mi je nekako najljepši. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
http://player.arsenal.com/matches/playe ... h-bitesize" onclick="window.open(this.href);return false;
evo golovi kako treba.
Walcott se opasno nafuro' da bude ko Henry
evo golovi kako treba.
Walcott se opasno nafuro' da bude ko Henry
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsenal.com @Arsenal
Jack Wilshere will return to action in the under-21s' match at West Brom on Monday, confirms Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Tek sad uspjedoh pogledati golove, stvarno su svi golovi odlični. OX!
Frimpong se vratio, evo i Jack u ponedjeljak ponovo igra, a mi dosad nepobijeđeni. Predivan start sezone, sad će ekipa biti još i bolja vraćanjem Jacka i ako Bog da, Giroud će da počne zabijati i u EPL!
Utakmica sa Čelzijem će biti milina za gledanje, dvije ekipe koje dosad igraju najljepši fudbal. Ipak zna se ko će pobjediti
Frimpong se vratio, evo i Jack u ponedjeljak ponovo igra, a mi dosad nepobijeđeni. Predivan start sezone, sad će ekipa biti još i bolja vraćanjem Jacka i ako Bog da, Giroud će da počne zabijati i u EPL!
Utakmica sa Čelzijem će biti milina za gledanje, dvije ekipe koje dosad igraju najljepši fudbal. Ipak zna se ko će pobjediti
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zadnji gol tj. drugi gol Walcotta strasan. Vidi se da se popravio i mislim da stvarno zasluzuje da mu Wenger da sad opet sansu za igru kao i prije i to onako kako mu je to dao i sinoc. Prekrasan gol.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ja mislim i da je Arshavin sazrio da opet zaigra koju utakmicu u premiershipu 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Ne, ne i ne. Dao je impresivan gol skoro pa amaterima koji su pri dnu u League 1.vedofeelgood je napisao/la:Zadnji gol tj. drugi gol Walcotta strasan. Vidi se da se popravio i mislim da stvarno zasluzuje da mu Wenger da sad opet sansu za igru kao i prije i to onako kako mu je to dao i sinoc. Prekrasan gol.
Ne, ne i ne.Harun93 je napisao/la:Ja mislim i da je Arshavin sazrio da opet zaigra koju utakmicu u premiershipu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.