FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 26 sep 2012, 23:00

Poz.raja sta reci no da smo Mnogo,mnogo,ali bas mnogo jaki nisam imao vremena gledati zadnje dve tekme,au oba susreta fenomenalno odradjen posao profesionalo i i rutinski bayern smijem se usudit pa vec sada reci da moze racunaati na sve moguce trofeje ove sezone jer realno bayern je veoma veoma ozbiljan konkurent barci kao glavnog favoritia pa ,smijem se usuditi i reci a ko,ne i glavni pretedent u evropi na trofej LP

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 sep 2012, 01:02

GAL je napisao/la:Poz.raja sta reci no da smo Mnogo,mnogo,ali bas mnogo jaki nisam imao vremena gledati zadnje dve tekme,au oba susreta fenomenalno odradjen posao profesionalo i i rutinski bayern smijem se usudit pa vec sada reci da moze racunaati na sve moguce trofeje ove sezone jer realno bayern je veoma veoma ozbiljan konkurent barci kao glavnog favoritia pa ,smijem se usuditi i reci a ko,ne i glavni pretedent u evropi na trofej LP
Ja vise volim kad Bajern stave u drugi plan kad je liga sampiona u pitanju. U Bundesligi je jasno, Bajern je uvek glavni pretendent za salataru, i tu nema dileme. A ovamo, volim kad naredjaju one "velikane" poput Sitija, Celsija ispred Bajerna. Pre koji dan gledam kvote neke od vecih kladionica, Bajern je bio na sestom mestu, iza Sitija. I. onda se ja zapitam, po kojoj je to logici? Taj Siti ce uvek biti krs ekipa, i Bajern ce uvek da ih satire. Kad sam video da smo ih izbegli u grupnoj fazi, bilo mi je neizmerno zao, jer sam se mnogo uzeleo eksplicitnog seksa i nasilja uzivo, fali mi jedno izuvanje iz opanaka kao prosle sezone.
Napravio sam digresiju bez potrebe, uglavnom, najbolje je kad na nas ne racunaju toliko kao na - Real, Barselonu, Celsi, Junajted, Siti, i stave nas sa strane.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 sep 2012, 11:16

Problem sa prehladom u ekipi Bayerna,tako da najvjerovatnije bez Mullera u Bremenu a pod upitnikom je i Schweini.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 sep 2012, 11:20

A jos su prehladjeni i Badstuber i Ribery.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 sep 2012, 12:39

Haman je taj val gripe zahvatio cijeli Stari kontinent.I ja sam bio sudionik prehlade,sinoc chatam s' rodjom :roll: iz Francuske,on takodje,al da ne idemo u off.To je kratkog vala.Malo odmora i momci ce bit' spremni.Idemo u nove pobjede i po nove trofeje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 sep 2012, 13:22

Sa ovakvom sirinom kadra i igrama ovi moguci izostanci gotovo da se nece ni osjetiti,poslije Werdera ceka nas jos jedno gostovanje u Bjelorusiji protiv Bate Borisova,mec se igra u utorak prenos na Areni2.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 sep 2012, 13:34

Uli Hoeness: "Ne možete očekivati da Javi igra kao Messi ili Ronaldo samo zato jer je placen 40 milijuna. Placen je toliko jer je tolika bila odsteta za njega. Inace bi ovakvog igraca platili 10 do 15 milijuna. Mi ne ocekujemo od njega da igra kao Messi ili Ronaldo jer je njegov zadatak obraniti nas gol.
Eh to je to o cemu se dugo raspravljalo.
anelbavarac je napisao/la:Problem sa prehladom u ekipi Bayerna,tako da najvjerovatnije bez Mullera u Bremenu a pod upitnikom je i Schweini.
Dva dana do utakmice, taman da se oporave koliko toliko. Vjerujem da je Muller vec zdrav s obzirom da je propustio Vukove zbog prehlade.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 sep 2012, 14:42

Jan-Christian Dreesen je novi Bayern-ov sef finansija. Naime isti ce 01.01.2013. na toj funkciji zamjeniti Hopfnera koji ce postati novi clan Nadzornog odobora Bayerna. Hopfner je na funkciji sefa finansija Bayerna bio od 1983.godine.

Inace Dreesen je sa svojih 45 godina vec vodeca osoba Bavarske banke (Landes Bank Bayern) i nije kao vecina ekonomskih analiticara studirao na skupim Univerzitetima, vec je zavrsio samo dvije godine na Univerzitetu u Osnabrücku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 sep 2012, 15:04

Sad vec pocinju prave utakmice,imamo gostovanje u Bremenu,pa gostovanje u Bjelorusiji,tu bi trebali uzet dvije pobjede i gledati sta rade protivnici. Tek je 6.kolo na redu u bundeski,treba mal stat i na loptu,ali cinjenica je da smo trenutno najjaci u bundesligi,i da samo sami sebe mozemo zeznuti pa da opet nista ne osvojimo kao prethodne sezone!!!
Stern des Südens

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 27 sep 2012, 20:22

[youtube][/youtube]

Moglo bi nam se obiti o glavu nekupovina Usamija, a nadam se da hoće. Stvarno mi je bilo zao sto nije dobijao vise sanse prosle sezone u bayernu, međutim i razumljivo je s obzirom na njegovo (ne)iskustvo i prvu sezonu u europi kao i bayernove ciljeve koji nisu dozvoljavali rizik sa ubacivanjem mladog japanca u igru. Predvidjam mu sjajnu karijeru ali vidjet cemo hoce li uspjeti u tome.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 sep 2012, 20:34

shaqiri11 je napisao/la: Moglo bi nam se obiti o glavu nekupovina Usamija, a nadam se da hoće. Stvarno mi je bilo zao sto nije dobijao vise sanse prosle sezone u bayernu, međutim i razumljivo je s obzirom na njegovo (ne)iskustvo i prvu sezonu u europi kao i bayernove ciljeve koji nisu dozvoljavali rizik sa ubacivanjem mladog japanca u igru. Predvidjam mu sjajnu karijeru ali vidjet cemo hoce li uspjeti u tome.
ne sikiram se ja zbog ovoga,sigurno je nasa uprava pri prodaji stavila neku klauzulu po kojom mogu opet otkupiti Usamija ;)
#miasanmia

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 27 sep 2012, 21:26

koliko ja znam usami je bio na posudbi u bayernu a nakon isteka posudbe bayern ga je odbio kupiti, sad ne znam da li je usami na posudbi u hoffenheim-u ili je njihov igrac za prave.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 27 sep 2012, 21:39

[youtube][/youtube]
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 sep 2012, 00:08

Usami je igrac Gamba Osake kada je dolazio kod nas mislim da je imao jos 2 godine ugovora,posto mi nismo otkupili njegov ugovor na kraju sezone Gamba Osaka ga je proslijedila Hoffenheimu,mislim da je tako ako grijesim ispravite me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 sep 2012, 01:26

Evo ko prati kosarkaski klub Bayern vijest da je otpusten trener Dirk Bauermann,a zamijenit ce ga njegov pomocnik Yannis Christopoulos.

Raspored Bayerna u narednom periodu:
Werder-BAYERN (29.09)
Bate-BAYERN (02.10)
BAYERN-Hoffenheim (06.10)
Fortuna-BAYERN (20.10)
OSC Lille-BAYERN(23.10)
BAYERN-Leverkusen(28.10)
BAYERN-K'lautern(31.10) (Pokal).

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 28 sep 2012, 08:45

Kad se vraca Frank Ribery?

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 28 sep 2012, 09:41

šampioni je napisao/la:Kad se vraca Frank Ribery?
Vratio se :D, ako se nije nanovo povrijedio, a sa njim i Robenom me ništa ne može iznenaditi :mrgreen: .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 sep 2012, 13:12

Povreda Gomeza se pogorsala postoji mogucnost da ce zaigrati tek u Novembru,veliki peh za Gomeza ovo su svakako lose vijesti za nas.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 sep 2012, 14:10

anelbavarac je napisao/la:Evo ko prati kosarkaski klub Bayern vijest da je otpusten trener Dirk Bauermann,a zamijenit ce ga njegov pomocnik Yannis Christopoulos.

Raspored Bayerna u narednom periodu:
Werder-BAYERN (29.09)
Bate-BAYERN (02.10)
BAYERN-Hoffenheim (06.10)
Fortuna-BAYERN (20.10)
OSC Lille-BAYERN(23.10)
BAYERN-Leverkusen(28.10)
BAYERN-K'lautern(31.10) (Pokal).
Loši rezultati u pripremama i pored odličnog rostera natjerali su upravu da ga otpusti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 sep 2012, 21:33

Sutra bez Robbena kojeg muci povreda koju je zaradio u prolsom kolu protiv Wolfsburga, a Muller koji nije bio u opticaju za tu utakmicu se vraca.
Dakle, sutra ponovo sa nekoliko rotacija, a kako se spekulise ocekuje se Muller i Kroos u pocetnoj postavi mada se u posljednje vrijeme nikako ne moze pogoditi prvih 11.
Takodjer bi Gustavo mogao zaigrati umjesto Martineza.

Uff, koliko samo kvalitetnih igraca. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.