FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Република Српска
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Република Српска » 09 okt 2009, 14:47

znaci stigao je stancevski. solidan i polivalentan igrac, bez obzira sto ima 24 godina ima dosta iskustva.trebao bi biti dobro pojacanje. fino fino. ja sam zadovoljan sa njim.

samo ne znam sta da kazem u vezi ove saradnje sa partizanom??? :?: :?: :?: :?: nesto mi tu ne stima. a jos je i partizan, klub koji mrzim :D
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 okt 2009, 14:49

? & je napisao/la:znaci stigao je stancevski. solidan i polivalentan igrac, bez obzira sto ima 24 godina ima dosta iskustva.trebao bi biti dobro pojacanje. fino fino. ja sam zadovoljan sa njim.

samo ne znam sta da kazem u vezi ove saradnje sa partizanom??? :?: :?: :?: :?: nesto mi tu ne stima. a jos je i partizan, klub koji mrzim :D

Eh sada, ma ko koga voli nevažno je, važno je da nam pomognu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 okt 2009, 14:54

Dobro je sto sto koristi obje noge. Preko glave mi je "profesionalaca" kojima treba vjecnost da se namjeste na "jacu" nogu.

lešinar

Post Postao/la lešinar » 09 okt 2009, 14:56

VB 1987 je napisao/la:

Pa sad, vidjećemo...
ma šmekerčina je nema šta 8-) odličan igrač vidi se i borben je što je najbitnije
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 09 okt 2009, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 okt 2009, 14:56

Pa sada možda se mnogi neće složiti sa mojim mišljenje, ali mislim da je momak doveden da pojača desnu stranu, moje je mišljenje da je Stupar najlošija karika u timu, kažem moje mišljenje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 okt 2009, 15:00

Losa stvar njegovog dolaska je sto sad sigurno nece doci Brezancic,koji je takodje lijevi bek,a dobra je sto nece na zimu vratiti prodanu dusu Puzigacu,koji nas je napustio zbog 100 eura vece plate a sad bi na sve moguce nacine da se vrati,i to da se vrati odmah na vrh tabele Premier lige BiH...e,nece moci

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 okt 2009, 15:04

VB 1987 je napisao/la:Pa sada možda se mnogi neće složiti sa mojim mišljenje, ali mislim da je momak doveden da pojača desnu stranu, moje je mišljenje da je Stupar najlošija karika u timu, kažem moje mišljenje...
Moguce. Stupar je na pocetku sezone igrao bolje, imao je solidne prodore po boku. Takodje, momak se bori i tu mu ne mogu nista zamjeriti. Malo je tanji u odbrambenim zadacima.
Nema dileme da je Stanceski bolji igrac.
Nama je potrebna sirina i dobro je da se dovode novi igraci koji, ako nista, nisu losiji od ovih sadasnjih.

Sad vidjeh i Schlagerov post. Brezancic je ipak igrac na kog Partizan racuna(koriste ga u rotaciji) tako da je bilo nerealno da dodje kod nas.
Za izdajnika Puzigacu se slazem u potpunosti. Neka se tjera u 3 lijepe...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 okt 2009, 15:14

Danas sam došao do informacije da je Rajović otišao u Olimpik nakon što je zatraženo da uradi ljekarski pregled, izgleda da se boji bijelog mantila, šta li već... ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 okt 2009, 15:38

He,he sad sam malo googlao o ovom Stancevskom sto je dosao kod nas...na jednoj vjesti iz 2005 kad je potpisao za Partizan,pise da je jako borben,brz sa odlicnim pregledom igre,ima izradjen sut,odlicno se uklapa u kolektiv, svejedno mu je da li igra i lijevom i desnom nogom...

Nesto kontam,citajuci njegove osobine,to je onda daleko najbolji igrac na svijetu :D

lešinar

Post Postao/la lešinar » 09 okt 2009, 15:43

Schlager je napisao/la:He,he sad sam malo googlao o ovom Stancevskom sto je dosao kod nas...na jednoj vjesti iz 2005 kad je potpisao za Partizan,pise da je jako borben,brz sa odlicnim pregledom igre,ima izradjen sut,odlicno se uklapa u kolektiv, svejedno mu je da li igra i lijevom i desnom nogom...

Nesto kontam,citajuci njegove osobine,to je onda daleko najbolji igrac na svijetu :D
Pa nećemo sad baš toliko pretjerivat :D ali da je dobar; dobar je. 8-) :)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 okt 2009, 15:51

ipak mi je sve to malo pretjerano...novinari,novinari....

lešinar

Post Postao/la lešinar » 09 okt 2009, 19:30

naravno moraju i oni malo naduvati inače ne bi bili novinari šalimo se malo....

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 09 okt 2009, 19:35

inace ne pisem po temam drugih klubova...ali me interesuje sta je to sa bilbijom, danas citam u novinama da razmislja da prekine karijeru :o
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 09 okt 2009, 19:43

Emir_tm87 je napisao/la:inace ne pisem po temam drugih klubova...ali me interesuje sta je to sa bilbijom, danas citam u novinama da razmislja da prekine karijeru :o
Danas sam pročitao u Avazovom sportu da ima povišen šećer u krvi i da je počeo primati inzulin tako da razmišlja o prestanku karijere?Volio bi kada bi navijači Borca odgovorili pošto oni sigurno znaju bolje.Ja sam se više javio da ovom "Manijaku" kažem da lijepo i pismeno napiše "Bilbija" a ne "bilbija" ;)
Željo - My first love!!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 okt 2009, 19:46

U BL nema ni rijeci o tome. Najavljeno je da ce i Bilbija i Ljubojevic(nije igrao od 2. kola) biti spremni za Travnik.
Cak se razmatra mogucnost da zaigra protiv Leotara u kupu RS sad u nedjelju.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 okt 2009, 20:07

ma i da mora primati inzulin netreba to znaciti da momak mora obustaviti karijeru! znam za par izvrsni sportista koji se bave profesionalno i primaju inzulin bez problema...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 okt 2009, 22:25

VB 1987 je napisao/la:Danas sam došao do informacije da je Rajović otišao u Olimpik nakon što je zatraženo da uradi ljekarski pregled, izgleda da se boji bijelog mantila, šta li već... ;)
Dok ste Vi sastavili UO Gracic istresao lovu.Rajovic prosao ljekarski pregled u Sarajevu.

lešinar

Post Postao/la lešinar » 09 okt 2009, 22:31

AJ BORAC AJ BANJALUČKI BOOORAC :evil: :twisted:

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 09 okt 2009, 23:05

kosewsko hill je napisao/la:
Emir_tm87 je napisao/la:inace ne pisem po temam drugih klubova...ali me interesuje sta je to sa bilbijom, danas citam u novinama da razmislja da prekine karijeru :o
Danas sam pročitao u Avazovom sportu da ima povišen šećer u krvi i da je počeo primati inzulin tako da razmišlja o prestanku karijere?Volio bi kada bi navijači Borca odgovorili pošto oni sigurno znaju bolje.Ja sam se više javio da ovom "Manijaku" kažem da lijepo i pismeno napiše "Bilbija" a ne "bilbija" ;)
Novinari su često neinformisani.......i lupaju gluposti......samo glup čovjek može napisati da momak razmišlja o prekidu karijere......to što su u novinama(ne znam ni ja kojim)napisali NARAVNO NIJE ISTINA......

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 okt 2009, 13:59

:D :D :D evo banjalucani do kraja pogeldajte
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.