samo ne znam sta da kazem u vezi ove saradnje sa partizanom???

Moderator/ica: vlakanje
? & je napisao/la:znaci stigao je stancevski. solidan i polivalentan igrac, bez obzira sto ima 24 godina ima dosta iskustva.trebao bi biti dobro pojacanje. fino fino. ja sam zadovoljan sa njim.
samo ne znam sta da kazem u vezi ove saradnje sa partizanom???![]()
![]()
![]()
nesto mi tu ne stima. a jos je i partizan, klub koji mrzim
ma šmekerčina je nema štaVB 1987 je napisao/la:
Pa sad, vidjećemo...
Moguce. Stupar je na pocetku sezone igrao bolje, imao je solidne prodore po boku. Takodje, momak se bori i tu mu ne mogu nista zamjeriti. Malo je tanji u odbrambenim zadacima.VB 1987 je napisao/la:Pa sada možda se mnogi neće složiti sa mojim mišljenje, ali mislim da je momak doveden da pojača desnu stranu, moje je mišljenje da je Stupar najlošija karika u timu, kažem moje mišljenje...
Pa nećemo sad baš toliko pretjerivatSchlager je napisao/la:He,he sad sam malo googlao o ovom Stancevskom sto je dosao kod nas...na jednoj vjesti iz 2005 kad je potpisao za Partizan,pise da je jako borben,brz sa odlicnim pregledom igre,ima izradjen sut,odlicno se uklapa u kolektiv, svejedno mu je da li igra i lijevom i desnom nogom...
Nesto kontam,citajuci njegove osobine,to je onda daleko najbolji igrac na svijetu
Danas sam pročitao u Avazovom sportu da ima povišen šećer u krvi i da je počeo primati inzulin tako da razmišlja o prestanku karijere?Volio bi kada bi navijači Borca odgovorili pošto oni sigurno znaju bolje.Ja sam se više javio da ovom "Manijaku" kažem da lijepo i pismeno napiše "Bilbija" a ne "bilbija"Emir_tm87 je napisao/la:inace ne pisem po temam drugih klubova...ali me interesuje sta je to sa bilbijom, danas citam u novinama da razmislja da prekine karijeru
Dok ste Vi sastavili UO Gracic istresao lovu.Rajovic prosao ljekarski pregled u Sarajevu.VB 1987 je napisao/la:Danas sam došao do informacije da je Rajović otišao u Olimpik nakon što je zatraženo da uradi ljekarski pregled, izgleda da se boji bijelog mantila, šta li već...
Novinari su često neinformisani.......i lupaju gluposti......samo glup čovjek može napisati da momak razmišlja o prekidu karijere......to što su u novinama(ne znam ni ja kojim)napisali NARAVNO NIJE ISTINA......kosewsko hill je napisao/la:Danas sam pročitao u Avazovom sportu da ima povišen šećer u krvi i da je počeo primati inzulin tako da razmišlja o prestanku karijere?Volio bi kada bi navijači Borca odgovorili pošto oni sigurno znaju bolje.Ja sam se više javio da ovom "Manijaku" kažem da lijepo i pismeno napiše "Bilbija" a ne "bilbija"Emir_tm87 je napisao/la:inace ne pisem po temam drugih klubova...ali me interesuje sta je to sa bilbijom, danas citam u novinama da razmislja da prekine karijeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.