bice nas,ovi sto se sekiraju koliko imat ce se priliku uvjerit u subotunanek je napisao/la:Ja ocekujem preko 1000 manijaka da ide u zenicu.I necemo o tome vise.Zivi bila, docekali subotu pa vidjeli. A imat ce se sta i vidjeti abd

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bice nas,ovi sto se sekiraju koliko imat ce se priliku uvjerit u subotunanek je napisao/la:Ja ocekujem preko 1000 manijaka da ide u zenicu.I necemo o tome vise.Zivi bila, docekali subotu pa vidjeli. A imat ce se sta i vidjeti abd
al' u većini slučajeva se na kraju isplati, vrati ti eBay pare ako ništaMijau je napisao/la:joooj vjeruj ima sa PayPal-om peripetija po eBay-uanonimni je napisao/la:može ako plaćaš npr. Western Unionom, uplatiš, a nemaš tracking number, prodavač se odbija javiti, pare su uplaćene, a nemaš se kome žaliti, eBay samo PayPal preporučuje i tako te ni ne mogu zeznutijug-onostalgicar je napisao/la:niko te ne moze zeznuti na e bayu,Al, elem neise, pravila su :citaj opis,dobro se informisi kod prodavaca, gledaj rejting, gledaj ako ima negativnih feedback-a na sta se odnose, trazi dodatne fotke, provjeri cijene postarina na Google-u za zemlju odakle salje ( eBay.co.uk - najjeftinija postarina i po mojem misljenju , najbolji prodavaci ; ebay.de - skupa postarina aman zaman
; eBay.fr - duplo skuplja roba + postarina; ebay.com - postarina paprena takodje ; ebay.it i ebay.es - rijetko kad da imaju sta zanimljivo .... ), eto ako nekome jos treba neki savjet , ima bujruma u PP
docekacemo ga na najbolji moguci nacinljozeTM je napisao/la:kad ga adil da u subotu
a i on će vama zabiti na najbolji mogući načinViper je napisao/la:docekacemo ga na najbolji moguci nacinljozeTM je napisao/la:kad ga adil da u subotu![]()
![]()
Jel ovo onaj nas otpadak, koji je otiso u Zlinu, pa se potuco po Velezu i jos negdje?bagrcavi je napisao/la:
Treningu u srijedu je prisustvovao još jedan bivši omladinac našeg kluba, Eldar Hasanović (22), koji je trenutno slobodan igrač, prenosi fkzeljeznicar.ba.
Meni se atmosfera oko kluba ne svidja vec odavno..Tacnije od prve utakmice protiv Maribora..Svasta se izdesavalo nakon te utakmice pa do danas..Nadam se samo da se nece ponoviti scenariji iz prvog Osimovog mandata..Ako bi Amar,nedo Bog,otisao tek bi nastalo rasulo..Al nadati se da se to nece desiti..amerosm je napisao/la:Primjeti se nakon utakmice protiv Radnika da je euforija na ovom forumu splasnula i da nema previse postova u ova cetiri dana. Protiv Celika mislim da je kljucna utakmica sezone, jer ukoliko ne daj Boze izgubimo onda ce biti tesko stici Sarajevo koje bi bijezalo tada 8 bodova (ocekujem da ce pobjediti Siroki). U tom slucaju mislim da ce biti svega...Prvo ce biti losa situacija i atmosfera medju igracima, zatim medju navijacima, a tada me je najvise strah da Amar Osim nakon toga ne digne ruke od svega i zato sada na terenu moraju pokazati zasto su osvajaci duple krune.
Momak je bio ogroman talenat, čini mi se bio i kapiten kadetske repke, trenirao sa mnom u nekim mladim danima (čini mi se u pjetlićimabhsport je napisao/la:Jel ovo onaj nas otpadak, koji je otiso u Zlinu, pa se potuco po Velezu i jos negdje?bagrcavi je napisao/la:
Treningu u srijedu je prisustvovao još jedan bivši omladinac našeg kluba, Eldar Hasanović (22), koji je trenutno slobodan igrač, prenosi fkzeljeznicar.ba.
Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero i 40 gostiju.