D10S je napisao/la:Boli me dzon iskreno kakav status ima ova tema na forumu. Meni je dusa vidjet kad se cules nadje uvrijedjen, a dodje ovdje odgovori nesto, pa kasnije bude nasamaran i ode sa teme podvijenog repa. Za diskusije o Real Madridu, diskutujem na forumu Real Madrida na kojemu se na dan napise sto puta vise postova nego na ovoj temi i gdje pricamo o svemu unutar momcadi pa do legendi, ovdje je to prepovrsno za neku ozbiljniju diskusiju.
Yebes temu bez konflikta gdje se ne mozes fino zabavit. Da bi ova tema postala ozbiljna, na njoj treba biti ozbiljnih forumasa, ozbiljnih trolera i ozbiljnih protumisljenika, a ne djecurlije koja nikada u svome zivotu nisu cula za Di Stefana. Ovdje toga nema, stoga ce ova tema zauvijek biti medju najlosije rangiranima na forumu jer uglavnom na njoj pisu balavurdija od koje nemas sta zanimljivo procitati, a nije ti ni zanimljivo na tom nivou diskutovat nekim kojemu su argumenti toliko jadni da mu moras reci da je glup. Zasto je tolika razlika izmedju teme Bayerna i Reala na ovom forumu? Zato sto na Bayernovoj temi pisu ozbiljni forumasi i diskusija je odlicna, dok to ovdje nije slucaj.
Jarane, ako je tebi užitak da se posvađaš sa nekim i da ga, kako ti kažeš našamaraš, s tobom nešto debelo nije uredu, a iz ovog što sam pročitao mogu ti samo reći/napisati: ti ne voliš Real, ti mrziš Barcu...
I da, tolika razlika između tema Reala i Bayerna jeste zbog balavurdije i zbog, da se što kulturnije izrazim, malo manje inteligentnih ljudi, upravu si, ali tamo spadaš i ti, jer si, zajedno s njima, u prvom safu provokatora i trollova na ovoj temi.
Ovo je zadnji off topic s moje strane na ovoj temi, odsad ovdje pišem SAMO I ISKLJUČIVO o svom voljenom klubu.
HALA MADRID ! svim normalnim navijačima Reala na forumu.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !