Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 12:14

ripper je napisao/la:Ma riješenje je jednostavno :mrgreen: moramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba :P :lol: a ne ovako ujedanje iza tastature i monitora :mrgreen:
hmmm svakako ideja vrijedna razmišljanja :lol: :lol: :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 sep 2012, 12:21

ih arena je stari kabadahija, vazda željan kavge :lol: :lol: :mrgreen: :P eno željovcima redovno prijeti batinama i ruži ljude :D :lol: :mrgreen:

koji lik jbt kralj :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 sep 2012, 12:40

madridist je napisao/la:Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nije ovo prvi puta da pravi madridiste budu napadani na forumu a kad ludjaci i frustre ovdje trollaju nigje nikog da ih odhebe ko recimo na pdf-u Juve il Bayern.
Izvini molim te, ako ti pod pojmom "pravi madridiste" podrazumijevaš provokaciju i infantilno ili ti vrtičko podjebavanje protivnika, onda da, ja sam taj koji Realu želi loše, odnosno cules pod maskom madridiste. :roll:

Koje razmišljanje, Bože dragi... :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 sep 2012, 12:45

raul-zakon je napisao/la: Jarane, ako je tebi užitak da se posvađaš sa nekim i da ga, kako ti kažeš našamaraš, s tobom nešto debelo nije uredu, a iz ovog što sam pročitao mogu ti samo reći/napisati: ti ne voliš Real, ti mrziš Barcu...
I da, tolika razlika između tema Reala i Bayerna jeste zbog balavurdije i zbog, da se što kulturnije izrazim, malo manje inteligentnih ljudi, upravu si, ali tamo spadaš i ti, jer si, zajedno s njima, u prvom safu provokatora i trollova na ovoj temi
Ovo je zadnji off topic s moje strane na ovoj temi, odsad ovdje pišem SAMO I ISKLJUČIVO o svom voljenom klubu.
HALA MADRID ! svim normalnim navijačima Reala na forumu.
Mislim da nemas pojma, realno. Prvo i osnovno, ja se tebi ne namjeravam pravdat. Pa bi kao trebao objasnjavati da volim vise Real nego sto mrzim Barcu, boli me qrac sta ces ti u vezi sa tim mislit, samo cu ti reci da si potpuno promasio stvar. Ti mene ne poznajes i stoga pises te gluposti koje sada pises. Nail i Raul bi ti to mogli potvrditi.
Za normalne diskusije, imam normalan forum na kojemu normalno diskutujem, a opet, ponovit cu ti, ovdje je nemoguce na normalan nacin diskutovati sa nekim ko pise gluposti poput bparene, a takvih je na ovom pdf-u milion, pa sam i ja isti, samo znam da sam mnogo originalnija i inteligentija verzija. Moj post na bilo kojoj drugoj temi osim Reala i Barce ce biti normalan, ako kad sta napisem. Na ovaj forum dolazim radi razonode, da podjebajem culese i da se smijem tome kada se oni uhvate. Mada uvijek recimo vise volim diskutovati sa Mandrakom/ripperom, Batemanom, adrianom i DesimaLom koji ce takodjer uzvratiti a ne povuci se ko pichke i dati jadne argumente u odnosu na ostale. Postavio sam se pomalo arogantno, ali da ti pravo kazem, boli me ona stvar za temu Reala na ovom forumu. Za ozbiljne diskusije o Realu, imam ozbiljan forum o Realu, problem je sto tamo nema culesa, nit' mozes trolat, nit ih zajebavat, pa je ovo idealno mjesto za zajebavanje istih. Ova tema je u naglom padu otkako je forum Reala za Balkan dozivio nagli uspon, i to je po meni sasvim normalna stvar. Mani sentimentalnosti ovdje. A ti sto si zakljucio po ovim trolerskim postovima ovdje da ja vise mrzim Barcu nego sto volim Madrid, nista lave, imas pravo :D
A eto, ti od sad na ignore nas "nenormalne" navijace Reala i sve ok :lol:
ripper je napisao/la:Ma riješenje je jednostavno :mrgreen: moramo se pobiti ko ljudi da se to riješi kako treba :P :lol: a ne ovako ujedanje iza tastature i monitora :mrgreen:
Zar to nismo vec bili dogovorili :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2012, 12:52

raul-zakon je napisao/la:
madridist je napisao/la:Vas dvojica griješite ,upravo tjerate vodu na mlin culesima ,pdf-Madrid je u rasulu zbog razjedinjosti članova od kojih 2/3 posta uvlačeći se u pakšu culesima koji su trenutno brojniji ovdje.
Nije ovo prvi puta da pravi madridiste budu napadani na forumu a kad ludjaci i frustre ovdje trollaju nigje nikog da ih odhebe ko recimo na pdf-u Juve il Bayern.
Izvini molim te, ako ti pod pojmom "pravi madridiste" podrazumijevaš provokaciju i infantilno ili ti vrtičko podjebavanje protivnika, onda da, ja sam taj koji Realu želi loše, odnosno cules pod maskom madridiste. :roll:

Koje razmišljanje, Bože dragi... :roll:
Ti znaš ko si i ko ti je bliži srcu,pogrešno si skonto moj post.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 sep 2012, 12:58

ripper je napisao/la:ih arena je stari kabadahija, vazda željan kavge :lol: :lol: :mrgreen: :P eno željovcima redovno prijeti batinama i ruži ljude :D :lol: :mrgreen:

koji lik jbt kralj :mrgreen:
Ja se bojim arene :lol: Stalno mi u morama njegova slika s Barbarezom :mrgreen:
Haj sad će Clasico pa se nađemo negdje prije tekme :D

Problem ovog pdf-a je što nema ozbiljnog moderatora koji zapravo i najviše piše na njemu.Pogledajte koliko se kvaliteta diskusija popravila na Seria A otkako je @Puma mod.Bundesligaški pdf je oduvijek bio najkvalitetniji jer je tu stalno neki moderator.

Dječurlija nisu problem bparena je najstariji ovdje i d10s je već ozbiljan čovjek pa oni najviše trolaju :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 sep 2012, 12:59

Ti hoces reci da Monolog nije normalan moderator? :shock: (:D)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 sep 2012, 13:02

Da sam ja moderator, ja bih vas sve u Banoviće poslao, a ja bih sam pisao na ovom topicu :mrgreen: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 sep 2012, 15:02

slika

I onda krenu price kako je Xabi u losoj formi,kako ne igra na nivou,ccc lik je zvijer.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 sep 2012, 15:35

Ta Liverpool je i propao kad je on otišao.. :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 sep 2012, 15:39

Upravo zbog tih za'ebancija, provociranja i sl. je napravljena tema Real vs. Barca, da se te za'ebancije i slično tome prebace na tu temu, a ne da se uništavaju teme Reala i Barce...hoćeš da provociraš? Bujrum brate na temu Real vs. Barca pa "baci kost", ko se primi - primi...ha ya...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 sep 2012, 15:44

O cemu vi :D

zanimljivo mi je kako je Realova tema sustigla barceloninu po stranicama , a do "juce" je bilo +100..
isto tako prije mozda dvije godine je situacija bila obrnuta..

to se desi kad jedan @bparena napise svaki svoj post na ovoj temi..
isto vazi i obrnuto , dok je @Brnjo sa svojih 20 nikova :D terorisao barceloninu temu.

a ova tema Real vs Barca je imala efekta prvu sedmicu a sada vec normalno se na temama jednog i drugog kluba razvija ogromna diskusija , pljuvanje i slicno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 sep 2012, 15:47

Toxicity je napisao/la:Ta Liverpool je i propao kad je on otišao.. :)
Slucajnost ili ne,ali to je fakat. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 sep 2012, 15:53

Raul_64 je napisao/la: zanimljivo mi je kako je Realova tema sustigla barceloninu po stranicama , a do "juce" je bilo +100..
isto tako prije mozda dvije godine je situacija bila obrnuta..
Ovo mi je nešto najjadnije, kad vidim da neko vodi brigu oko ovoga :| bolest...
Da ne bi bilo zabune, ne kažem da si ti jedan od takvih...
Raul_64 je napisao/la:a ova tema Real vs Barca je imala efekta prvu sedmicu a sada vec normalno se na temama jednog i drugog kluba razvija ogromna diskusija , pljuvanje i slicno.
Zato jer likovi koji hoće da pljuju ne dobivaju dovoljno pažnje na toj temi, tako da se izrazim...većina forumaša uopšte ne prati tu temu, nema "publike" i samim tim nije zanimljivo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 sep 2012, 16:02

Ovo mi je nešto najjadnije, kad vidim da neko vodi brigu oko ovoga bolest...
Da ne bi bilo zabune, ne kažem da si ti jedan od takvih...
ma jok ba.
sta me briga , bas kao Darko mnogo vise i opsirnije pisem na RMB forumu.
hocu da kazem da bas bparena i slicni odrede broj stranica jer vlastitih postova imaju vise na temi "rivala".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 sep 2012, 16:07

adriano_leite je napisao/la:
madridist je napisao/la:ne znam oko čega se nas dvojica sporimo?
Napadas "ludjake" koji trolaju iz "redova Culesa" dok zelis ujedinjenje kada neko napadne Portilla, koji je isti samo u "drugoj boji". Simpatizeri Reala osude sta radi Portillo, da bi ti dosao i rekao da ga ne napadaju, da treba da vlada ujedinjenje. Ne mozes jedne pljuvati a druge braniti. Budala je budala, ma kako da je obojena.
Koliko ćeš puta spomenuti luđake ? :lol:
Smiješno mi je da gledam da simpatizeri Barcelone odjednom postaju objektivni, i to samo kada im je kurcu ćejf. Milion puta sam vidio i mogao da uporedim mišljenja navijača i jednog i drugog kluba i komotno se može reći da će svaki navijač Reala prije reći da, ukoliko klub igra loše ili gubi, da je igra loša, da Ronaldo ne igra dobro, i sl. Međutim kod vas je obrnuto. Ukoliko Barcelona igra ko kita, Messi takođe, opet ćete reć' da je isti odlično odigrao, Barcelona razvalila dotičnu ekipu i sl. Pa koliko samo puta sam vidio da isti ljudi kada Barcelona igra loše a pobijedi napišu bitna su tri boda, a ako bude bolja i izgubi kaže bitna je lijepa igra. :lol: .

I glupost je praviti se papa i dovoditi neke stvari u red. Sasvim sam uz D10S-a ovdje.
naprijed rejal

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 27 sep 2012, 16:23

Njima je bitno da "igraju svoju igru", bez obzira na rezultat. I to im je argument za sve.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 sep 2012, 16:46

Sveti je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
madridist je napisao/la:ne znam oko čega se nas dvojica sporimo?
Napadas "ludjake" koji trolaju iz "redova Culesa" dok zelis ujedinjenje kada neko napadne Portilla, koji je isti samo u "drugoj boji". Simpatizeri Reala osude sta radi Portillo, da bi ti dosao i rekao da ga ne napadaju, da treba da vlada ujedinjenje. Ne mozes jedne pljuvati a druge braniti. Budala je budala, ma kako da je obojena.
Koliko ćeš puta spomenuti luđake ? :lol:
Smiješno mi je da gledam da simpatizeri Barcelone odjednom postaju objektivni, i to samo kada im je kurcu ćejf. Milion puta sam vidio i mogao da uporedim mišljenja navijača i jednog i drugog kluba i komotno se može reći da će svaki navijač Reala prije reći da, ukoliko klub igra loše ili gubi, da je igra loša, da Ronaldo ne igra dobro, i sl. Međutim kod vas je obrnuto. Ukoliko Barcelona igra ko kita, Messi takođe, opet ćete reć' da je isti odlično odigrao, Barcelona razvalila dotičnu ekipu i sl. Pa koliko samo puta sam vidio da isti ljudi kada Barcelona igra loše a pobijedi napišu bitna su tri boda, a ako bude bolja i izgubi kaže bitna je lijepa igra. :lol: .

I glupost je praviti se papa i dovoditi neke stvari u red. Sasvim sam uz D10S-a ovdje.
Procitaj ko je spomenuo prvi ludjake ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 27 sep 2012, 17:53

Dzoni je napisao/la:slika

I onda krenu price kako je Xabi u losoj formi,kako ne igra na nivou,ccc lik je zvijer.
Ja to govorim ima milion godina (da je zvijer) ali uvijek je Penaldo bio u prvom planu kod navijača Real Madrida.

Uostalom, i ne bio kad za nas navijaju likovi poput pojedinaca ovdje na forumu...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 sep 2012, 17:58

Pa ajd provedi anketu, pa pitaj većinu " navijača " Barcelone van Španije i pitaj zbog kojeg igrača " navijaju " za Barcelonu, i sve će ti biti jasno, sve je to isto.
Meni lično Ronaldo nije najdraži u Realu, al eto ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.