Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bistrikboy
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la bistrikboy » 25 sep 2012, 11:17

voltron30 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Drago mi je da je ova sezona do sada regularna jer Željo nije prvi,vidjecemo hocel' tako ostati! :mrgreen:
Ma vidi se odmah da se regularnost popravila, čim mi ne možemo Radnika dobiti, znači babo više ne pomaže. Hajd' dobro je bilo dok je trajalo. :D
Uskoro savez uvodi 5-tog sudiju na svakoj utakmici da ovaj objasni pomocnom koji nama rezultat odgovara na drugim utakmicama da on to pogura,bice nekog hajra kazem ti :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 sep 2012, 19:59

AnelZ je napisao/la:Sto se tice ove sezone, ako se ukljuci Dzafic i Gavran, 9 od prvog kola ove sezone, od kraja prosle sezone (od 1. juna) cak 12 :D
već ? :shock: puno, previše...
bistrikboy je napisao/la: Uskoro savez uvodi 5-tog sudiju na svakoj utakmici da ovaj objasni pomocnom koji nama rezultat odgovara na drugim utakmicama da on to pogura,bice nekog hajra kazem ti :mrgreen:
eh tako treba, ja bih čak i uveo zamjenu za 5-og sudiju u slučaju da se 5. malo zabroji, razboli ili ga malo prenese :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 sep 2012, 21:29

Vidi ih sto pripremaju teren ako kojim slucajem "babo" zavuce rukav...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 sep 2012, 11:30

26. 09. 2012

PRESS RS

Navijači Rudara ogorčeni na ponašanje banjalučke policije
"Tukli i invalide"!

Najvatreniji navijači Rudar Prijedora tvrde da su peživeli nezapamćeni torturu pre, za vreme i nakon derbija sa Borcem, odigranog u Banjaluci pre tri dana.
NISMO ZASLUŽILI BATINE Navijači Rudar Prijedora
Naime, u pismu kojim su se popularni "Alkohol bojsi" obratili našoj redakciji, stoji da se banjalučka policija "bukvalno iživljavala na njima", i to od momenta kada su izašli iz kombija i autobusa, a epilog svega su razbijene i krvave glave.
- Policija je momcima lupala glave, udarala po nogama i preponama... Prilikom pretresa nikome nije bilo dozvoljeno da se okrene jer bi završavao u marici! Lupanje stakla na prozoru kombija dogodilo se bez ikakvog povoda. Nakon toga odbili su da pruže medicinsku pomoć momku kojem je ta ista policija razbila glavu, uz poruku da kaže da je sam pao. Vrhunac je bio prebijanje invalida koji ima fiksator u nozi - stoji, između ostalog, u dopisu prijedorskih "Alkohol bojsa".
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2012, 11:41

ma nebi oni vas, šta ti je ...
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 sep 2012, 23:22

I Terek će platiti 20 tisuća rubalja (500 eura) zbog toga jer su navijači bacali upaljače, kovanice i ostale "rekvizite" po gostujućim nogometašima za vrijeme susreta.
Znači navijači u Rusiji za raznorazne ispade dobiju kaznu manju od 1000 KM, a kod nas zbog jedne baklje se mora platiti 1500.

A svi znamo koliko je ruska liga finansijski jaka i opet kažnjavaju s mizernim kaznama, a kod nas klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju i opet ovolike kazne.

Nije mi jasna ova Disciplinska komisija nikako.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2012, 23:24

GaziHusrevbeg je napisao/la:
I Terek će platiti 20 tisuća rubalja (500 eura) zbog toga jer su navijači bacali upaljače, kovanice i ostale "rekvizite" po gostujućim nogometašima za vrijeme susreta.
Znači navijači u Rusiji za raznorazne ispade dobiju kaznu manju od 1000 KM, a kod nas zbog jedne baklje se mora platiti 1500.

A svi znamo koliko je ruska liga finansijski jaka i opet kažnjavaju s mizernim kaznama, a kod nas klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju i opet ovolike kazne.

pa sta treba biti kazna 20 km pa da svi koriste pirotehniku i da divljaju po stadionima.stari moj male su to kazne jos .savez bi trebao jos povecati kazne pa ko voli nek izvoli
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 sep 2012, 23:30

Po meni bi najbolje bilo prvi put kazna od 1000 KM, drugi put od 2000, a svaka sljedeća kazna jedna utakmica bez gledalaca.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 sep 2012, 23:58

Grad je nas DS je napisao/la:26. 09. 2012

PRESS RS

Navijači Rudara ogorčeni na ponašanje banjalučke policije
"Tukli i invalide"!

Najvatreniji navijači Rudar Prijedora tvrde da su peživeli nezapamćeni torturu pre, za vreme i nakon derbija sa Borcem, odigranog u Banjaluci pre tri dana.
NISMO ZASLUŽILI BATINE Navijači Rudar Prijedora
Naime, u pismu kojim su se popularni "Alkohol bojsi" obratili našoj redakciji, stoji da se banjalučka policija "bukvalno iživljavala na njima", i to od momenta kada su izašli iz kombija i autobusa, a epilog svega su razbijene i krvave glave.
- Policija je momcima lupala glave, udarala po nogama i preponama... Prilikom pretresa nikome nije bilo dozvoljeno da se okrene jer bi završavao u marici! Lupanje stakla na prozoru kombija dogodilo se bez ikakvog povoda. Nakon toga odbili su da pruže medicinsku pomoć momku kojem je ta ista policija razbila glavu, uz poruku da kaže da je sam pao. Vrhunac je bio prebijanje invalida koji ima fiksator u nozi - stoji, između ostalog, u dopisu prijedorskih "Alkohol bojsa".
samo pichke pisu saopstenja o policijskoj torturi...to nije nista novo,svaka grupa bi mogla romane o tome napisati.

ccc,mislio sam da su oni niksicani jedini klenovi,ali nisu :( :(

idu na jedno gostovanje u sezoni i odmah kmece,joj istuklo me :oops: :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 00:16

e čuj ovog :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 27 sep 2012, 00:18

Nije ovo nikakvo saopštenje, nit se kod iz grupe obraćao novinarima, ovo je neki od novinara kopirao post sa jednog drugog navijačkog foruma.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 sep 2012, 00:22

Naime, u pismu kojim su se popularni "Alkohol bojsi" obratili našoj redakciji, stoji
stoji, između ostalog, u dopisu prijedorskih "Alkohol bojsa".
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 27 sep 2012, 09:56

Armagedon, ako sam dobro shvatio, kad te zandar prebije bez razloga, treba cutati ili..? :? Citam vise puta ovo sto si napisao i nikako skontati sustinu..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 sep 2012, 10:16

Ovo kolo jeste porazno sa posjetom a sljedeće će biti zavidna posjeta (čelik - željo sarajevo - široki)

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 27 sep 2012, 12:53

FCS je napisao/la:Ovo kolo jeste porazno sa posjetom a sljedeće će biti zavidna posjeta (čelik - željo sarajevo - široki)
Clanak redakcije ss.ba mi je zaista nejasan...Normalno je da ce ovo kolo biti slaba posjeta kad je Zeljo igrao bez publike, a od 3 preostala kluba sa iole znacajnom posjetom (Borac, Sarajevo, Zrinjski) dva su igrala u gostima...Ako uzmemo u obzir da i Celik ima solidnu posjetu (solidnu za uslove ove lige), njihova utakmica u gostima je jos jedan faktor...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2012, 13:41

iggy_tm87 je napisao/la:
FCS je napisao/la:Ovo kolo jeste porazno sa posjetom a sljedeće će biti zavidna posjeta (čelik - željo sarajevo - široki)
Clanak redakcije ss.ba mi je zaista nejasan...Normalno je da ce ovo kolo biti slaba posjeta kad je Zeljo igrao bez publike, a od 3 preostala kluba sa iole znacajnom posjetom (Borac, Sarajevo, Zrinjski) dva su igrala u gostima...Ako uzmemo u obzir da i Celik ima solidnu posjetu (solidnu za uslove ove lige), njihova utakmica u gostima je jos jedan faktor...
pa kad se dodaju i Željinih 3000 i Čelikovih 2000 opet je porazno

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 sep 2012, 14:19

seven je napisao/la:
iggy_tm87 je napisao/la:
pa kad se dodaju i Željinih 3000 i Čelikovih 2000 opet je porazno
Zeljo je do ove utakmice imao prosjek od 4500, a Celik 3833 i sigurno bi imali i veci prosjek da nisu igrali na kamberovic polju. Za sada u ovih 56 utakmica koje su do sada odigrane, Celik je imao najvecu posjetu protiv Borca kada je bilo oko 6000 ljudi.

Evo kako nakon 7 kola izgleda prosjecna posjeta sa podacima iz NFSBiH (u zagrdi broj domacih utakmica):

Čelik 3833 (3)
Željezničar 3000 (3); bez utakmice bez publike 4500 (2+1)
Sarajevo 2875 (4)
Zrinjski 2500 (3)
Zvijezda 1933 (3)
Rudar 1433 (3)
Travnik 1400 (4)
Borac 1325 (4)
Radnik 917 (3)
Olimpic 900 (3)
Leotar 850 (4)
Gradina 800 (4)
Slavija 667 (3)
Velež 575 (4)
GOŠK 467 (3)
Široki 388 (4)

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 sep 2012, 15:36

GaziHusrevbeg je napisao/la:

Kazna je preniska sve dok ne sprečava to što treba. Dakle ako je kazna 1.500 a navijači opet pale, ne valja i treba biti još strožiji. Kakve veze imaju ruske kazne s nama?

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 sep 2012, 15:45

Anele, otkud ti ti podaci o posjetama?

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 27 sep 2012, 16:00

Zbog opštinskih izbora
U subotu 06. oktobra sve utakmice 9. kola Premijer lige.
Od 14:00 sati uz direktan TV prenos igrat će Travnik - Sarajevo, dok će od 15:30 sati snage odmjeriti Leotar - GOŠK, Zvijezda - Gradina, Široki - Velež, Slavija - Čelik, te Zrinjski - Radnik, a od 18:30 igrat će Borac - Olimpic i Željezničar - Rudar. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MostarReds22, ristagrad i 31 gost.