KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

sasagmp
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la sasagmp » 26 sep 2012, 04:06

Vlada je uradio ono što je trebalo. Poslao ga je u Megu gdje je imao mnogo minuta (nešto što se trebalo uraditi i sa Cveletom i FMP-om prošle sezone) koje bi mu značile za ovu sezonu i umjesto da sad dobije priliku dovode se Vesterman i (vrlo moguće) novi Lafajet.
Ko prati nasu ligu zna da je to odlaganje sopstevene odgovornostu i fazonu neka ga tamo,ima minute itd.Blago receno liga nam je amaterska.On je odavno trebao dobijati po 5-10 minuta u ABA ligi za pocetak,ali se nije verovatno pravilno radilo na ojacanju i na povecavanju fizicke mase.Bezveze je sve ispalo jer je Miljenovic veliki talenat,Grobar i dobar decko koji ispasta zbog ziherastva Vlade Jovanovica.Vesterman je svakako u ovo trenutku mnogo ozbiljniji igrac od Miljenovica,a da udjes sa njima dvojicom u ABA ligu ove godine ili u EL je samoubistvo.Zamisli duel Miljenovic-Ljulj npr.

Sto se tice vecerasnje promocije vidim da je bilo krcato,kazu preko 2000 ljudi.Mene poslovne obaveze sprecise :(

Evo i par slika od veceras.

slika
slika
slika
slika
slika

I za kraj video sa promocije.

" onclick="window.open(this.href);return false;

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 sep 2012, 10:59

Žao mi je Miljenovića,sigurno je da je talenat...Svako pomalo snosi odgovornost za ovo...Ali ipak nadam seda neće propasti i da će izrrasti u dobrog pleja i da će srpska košarka imati koristi od njega jednod dana...Sve najbolje u karijerama njemu i Bešoviću,a Partizan ide po novu titulu! ;)
Mens sana in corpore sano.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 sep 2012, 00:53

Prosjek godina igrača Partizana je 21.27 :o :shock: 8-) :!: :!: :!: ..Znao sam da smo mladi ali ovoliko... :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 sep 2012, 15:40

Dosao mi ortak jutros sa putovanja iz Madrida i doneo mi narandzasto crni sal koji su iz uprave Fuenlabrade specijalno napravili za mec sa Partizanom gde stoji na sredini 1992-2012,dvadeset godina od osvajanja EL na spanskom jeziku.Prisustvovao je i utakmici,kaze nije mogao da veruje da ljudi u Fuenlabradi i dalje onoliko vole Partizan i da im je tek malo ispod Fuenlabrade po vaznosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 sep 2012, 15:57

Da sam znao ranije iskesirao bi da i meni kupi jedan.Vrednu stvarcicu imas u svojoj kolekciji :mrgreen:

Inace kao sto Djole napisa prosek godina 21,27,a bez Tomasa u ekipi samo 20,86.Zaista impresivan podatak i moze se reci ludacka hrabrost Duleta.Ali bas zato sto je on tu ne brinem.

Sutra u 20h protiv Zadra u Pioniru.Zadrani dolaze dosta oslabljeni tako da ocekujem ubedljivu pobedu pred punim Pionirom(imam neki osecaj da ce biti kao prosle sezone protiv Heliosa).

Od novosti iz kluba informacija da je Marinkovic poslat na pozajmicu u OKK BGD.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 sep 2012, 16:03

Pravo da ti kazem nisam ni ja znao da ce biti na utakmici.Otisao je tamo posto je dobio posao u nekoj okolini Madrida da zavrsi te neke detalje kad jutros na kafici donosi sal i jos neki "prospekt" sa utakmice na poklon.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 27 sep 2012, 16:37

Devil je napisao/la:Pravo da ti kazem nisam ni ja znao da ce biti na utakmici.Otisao je tamo posto je dobio posao u nekoj okolini Madrida da zavrsi te neke detalje kad jutros na kafici donosi sal i jos neki "prospekt" sa utakmice na poklon.
Imas PP.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 sep 2012, 12:53

djoleprijedor je napisao/la:Prosjek godina igrača Partizana je 21.27 :o :shock: 8-) :!: :!: :!: ..Znao sam da smo mladi ali ovoliko... :D
Sasvim sigurno najmlađa ekipa koja je ikada igrala i koja će ikada igrati u Evroligi.

Što se ostalog tiče, promocija je bila veličanstvena, crnci oduševljeni, Leo istakao kako ne može dočekati prvu tekmu od silne želje. Dule ponovio da u timu ima ogroman potencijal,te da ukoliko bi se naredne 3 sezone ostalo u istom sastavu,ni uspeh iz 92e nebi bio nedostižan.

p.s. Fuenlabrado hvala ti!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 sep 2012, 14:00

Moglo bi se veceras malo navratiti do Pionira,ionako nemam sta da radim.Da vidimo u takmicarskom mecu ovu mladjariju Partizana i sta oni mogu da nam ponude.Protivnik po meri za prvu utakmicu.U ocajnoj formi,sa tankim igrackim kadrom,sa nekim unutrasnjim problemima u klubu i sve se to odrazilo i na kladionicu koja daje +27.5 hendikep na Partizan.Ja ne verujem da ce Zadrani otici sa tolikom razlikom kuci ali opet treba sacekati i videti sta ce nam ponuditi Gagic i kompanija.

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 28 sep 2012, 19:56

http://www.balkansport.info/threads/945 ... kansport-5" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima i ovde, samo se treba reg na forum a registracija je besplatna

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 28 sep 2012, 22:11

" $ % ?,? опет ? & &... :)

? " ' $ ?. ' " $ ? ? " $....

" ово.... :)
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 sep 2012, 22:16

Kad ne ide - pljuj, psuj, prijeti, vrijeđaj, gađaj... Isključenje prelomilo utakmicu.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 28 sep 2012, 22:18

Prvo poluvrijeme nas ništa nije išlo.... Al jednostavno imamo mlad tim,momci su se borili,jednostavno šut nije išao,pri tom i sam uvod u utakmicu je bio ma lako će se,jest malo sutra, umalo da na startu doživimo neočekivan poraz. Bez obzira na mnogobrojna opravdanja za ovakvu igru, itekako treba reć da smo bili daleko ispod očekivanog nivoa, da je protivnik bio ijedan od protivnika iz grupe EL,izgubili bi glat. Bez obzira na sve slabe strane ove prve debitantske utakmice, optimista sam,jbg naše bebe moraju odrasti,a kad odrastu kidaćemo....

braoolyo

teško ti je pao ovaj poraz a? :)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 sep 2012, 22:22

Ne, zašto bi?

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 28 sep 2012, 22:25

Dule is back!!!! :D :mrgreen: Neka ga :D Dobiće kaznu za ovo ali **** ga...Veoma borbena utakmica,igrači su izgarali na terenu,odavno nisam vidio onakvo zalaganje..Šut nije išao ovu uzakmicu,a da je bio bolji bar za 20% pobjedili bi sa 20 razlike sigurno...Otčepiće se protiv Krke 8-) Musli me oduševio kao i Tomas..Bogdan,Danilo i Gagić veoma dobri,samo što je moj imenjak rano ušao u problem sa greškama,a vjerujem da bi išao do 20....Ostali pošrtvovani,ali sigurno da mogu bolje...kad se Lučić kapiten oporavi 100% tek ćemo onda biti ubojiti...Nakon ove utakmice još više vjerujem u ovaj tim!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 sep 2012, 22:26

[youtube][/youtube]

Musli je odigrao dobro..
ali je statistiku na kraju napucao na Krasicu i koga je vec cuvao ...
s druge strana vratila se agresivna igra pri ofanzivnom skoku , presing i dosta igraca Zadra je zavrsilo ranije utakmicu..
Westerman i Gordon izgorili.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 28 sep 2012, 22:27

kontam da želiš reći kako je Partizan utakmicu dobio zbog sudijske odluke da isključi Vujoševića?

Djole brate reci mi šta je to Gordon večeras dobro odradio???? :)

Za malog Bogdana se slažem,doduše i on je imao nekoliko nerezonskih poteza.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 28 sep 2012, 22:38

GT1970 je napisao/la:kontam da želiš reći kako je Partizan utakmicu dobio zbog sudijske odluke da isključi Vujoševića?

Djole brate reci mi šta je to Gordon večeras dobro odradio???? :)

Za malog Bogdana se slažem,doduše i on je imao nekoliko nerezonskih poteza.
Brate,6 poena,10 skokova i hrvanje u odbrani i stalna jurnjava za igračima i agresivna odbrana.Malo li je za prvi put? ;) :D Košgeterski je malo podbacio(2/13 za dva),ali doće to na svoje.

Evo i statistke za igrače Partizana:

Tomas 12 (6as), Milutinov, Vesterman 4 (4sk), Milosavljević 8, Bogdanović 6, Gagić 10 , Musli 12 (8sk), Čakarević 6, Đekić 3, Gordon 6 (10 sk), Anđušić 12, Bertans 2.

Musli,indeks 26 8-)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 sep 2012, 22:39

GT1970 je napisao/la:kontam da želiš reći kako je Partizan utakmicu dobio zbog sudijske odluke da isključi Vujoševića?
Da. Ne kažem da je inače ne bi dobio, ali to je u ovom slučaju prelomilo.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 28 sep 2012, 22:41

braoolyo je napisao/la:
Da. Ne kažem da je inače ne bi dobio, ali to je u ovom slučaju prelomilo.
Zadar je tom odlukom imao otvorena vrata ka pobjedi...dvocifrenu razliku,slob.bacanja,loptu sa strane,isključenog trenera protivnika i veleiki pritisak na momcima koji su u prosjeku stari 21 godinu...Sve uslove za pobjedu su imali,tako da ti ta priča druže ne pije vode.Ustvari to je tvoje mišljenje.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.