Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Iznova i iznova se neke stvari moraju objašnjavati ljudima.
Uleti padobranac kao što je @ Elegant sa svojom pričom i onda ljudi povjeruju u to i lijepe se k'o muha na *ovno ( p.s. žao mi je na poređenju, al to mi je prvo na pameti bilo )
Niko od nas koji je ikada pomenuo neke od tih igrača, nije napisao da će navedeni biti u startnih 11 svaku utakmicu, da će predstavljati ikonu, ili da se zove u sred kvalifikacija da upadnu u prvih 11, nego jednostavno da se oproba u prijateljskoj utakmici, prijateljskoj znači, a što neki stalno izvrću priču i vraćaju se na nešto što se pisalo ima " 100 godina ", to je druga stvar.
Uleti padobranac kao što je @ Elegant sa svojom pričom i onda ljudi povjeruju u to i lijepe se k'o muha na *ovno ( p.s. žao mi je na poređenju, al to mi je prvo na pameti bilo )
Niko od nas koji je ikada pomenuo neke od tih igrača, nije napisao da će navedeni biti u startnih 11 svaku utakmicu, da će predstavljati ikonu, ili da se zove u sred kvalifikacija da upadnu u prvih 11, nego jednostavno da se oproba u prijateljskoj utakmici, prijateljskoj znači, a što neki stalno izvrću priču i vraćaju se na nešto što se pisalo ima " 100 godina ", to je druga stvar.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo je sva poenta price..Ni ja nikad nisam rekao da cemo s njima postati fudbalska velesila ili sigurno otici na SP..Ali sam govorio,i dalje tvrdim,da su momci zasluzili svojim partijama sansu da pokazu sta znaju..Imali smo nakon baraza 4 prijateljske utakmice i mogli su dobiti sansu..O tome se radi..Kad su je dobili Vrsajevici,Svrake,Vrancici,Sunjici,makazice Vranjes mogu i njih dvojica..Pa onda nek pokazuju koliko mogu ili ne mogu..zizu1991 je napisao/la:Iznova i iznova se neke stvari moraju objašnjavati ljudima.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bilo bi odlicno kada bi pozvao 5 igraca na prijateljsku u novembru,oko kojih se dize najvise prasine,i stavio ih u startnih 11.Imali bi odlicne suigrace da se dokazu ako imaju talenta.Slicno kao sto je uradio sa vranjesom,vrancicem i stevanovicem protiv mexica.Stevanovic proso,ovu dvojicu ne treba zvat i gotovo.Ali cisto sumnjam da ce to uraditi sto me sve vise i vise iritira kod papeta.
Nikako mi nije jasan taj stav susica...
Nikako mi nije jasan taj stav susica...
Nad tobom sunce najljepše sja
@pinoglavi
Zar cemo mi igrati neku prijateljsku u novembru?..Elem..Ja sam ovdje ranije pisao da je u ove 4 utakmice zvao po 3 nova igraca to bi sad bilo 12 potencijalnih imena..A bilo je kandidata,evo dvojicu smo vec spomenuli..Trebali su dobiti sansu ali nisu..Valjda je samo Papetu jasno zbog cega..Doduse neki od kandidata koji se pominju (Hadzic,Bicakcic,Kolasinac i Hajrovic) nemaju papire jos uvijek..Eh tu onda dolazi drugi problem,a taj je da se tim momcima treba pomoci oko toga..Zaduziti administracija Saveza da im se nadje pri ruci,da se ta procedura max ubrza,itd..
Na kraju,ja sam da se u tim prijateljskim pruzi sansa svakom igracu koji iole valja i igra u nekoj ligi od ugleda..Dobiju brate sansu,dovoljno vremena i prostora i nek pokazu koliko mogu..
Zar cemo mi igrati neku prijateljsku u novembru?..Elem..Ja sam ovdje ranije pisao da je u ove 4 utakmice zvao po 3 nova igraca to bi sad bilo 12 potencijalnih imena..A bilo je kandidata,evo dvojicu smo vec spomenuli..Trebali su dobiti sansu ali nisu..Valjda je samo Papetu jasno zbog cega..Doduse neki od kandidata koji se pominju (Hadzic,Bicakcic,Kolasinac i Hajrovic) nemaju papire jos uvijek..Eh tu onda dolazi drugi problem,a taj je da se tim momcima treba pomoci oko toga..Zaduziti administracija Saveza da im se nadje pri ruci,da se ta procedura max ubrza,itd..
Na kraju,ja sam da se u tim prijateljskim pruzi sansa svakom igracu koji iole valja i igra u nekoj ligi od ugleda..Dobiju brate sansu,dovoljno vremena i prostora i nek pokazu koliko mogu..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
@ Rios,
zizu1991 je napisao/la:NEZVANIČNO & NEPOTVRĐENO!!!!!
BiH igra protiv Alžira 14. novembra
Ovu informaciju saopštio nam je danas Salem Halilhodžić, brat Vahida, selektora reprezentacije Alžira.
„Utakmica se igra u okviru obilježavanja 50. godišnjice nezavisnosti Alžira. Bilo je govora da će Alžir, tim povodom, odigrati meč sa selekcijom Brazila, ali je Vahid insistirao da se igra sa našom reprezentacijom, što su čelnici alžirskog saveza i prihvatili“, kazao je Salem Halilhodžić za portal Nova.slobo.da . b.a.
Nekad kad pišete po forumu dobijem osjećaj da smo u '95. il' '96. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
@ arnelinho :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Sušić u ponedjeljak diktira imena Zmajeva za Grčku i Litvaniju

Selektor fudbalske "A" selekcije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u ponedjeljak, 1. oktobra, objavit će spisak pozvanih igrača za kvalifikacione utakmice protiv Grčke i Litvanije
Sušić će imena Zmajeva pozvanih za pomenute mečeve u Atini i Zenici saopštiti na konferenciji za medije zakazanoj u Hotelu "Art" 1. oktobra u 11,00 sati.
Očekuje se kako će spisak pozvanih reprezentativaca za predstojeće mečeve biti isti onome koji je Sušić izdiktirao prije mjesec dana za utakmice protiv Lihtešntajna i Latvije, s tim da će prema najavama naša "A" selekcija biti pojačana mladim reprezentativcima Stevanovićem i Bešićem. ( Reprezentacija . ba )

Selektor fudbalske "A" selekcije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u ponedjeljak, 1. oktobra, objavit će spisak pozvanih igrača za kvalifikacione utakmice protiv Grčke i Litvanije
Sušić će imena Zmajeva pozvanih za pomenute mečeve u Atini i Zenici saopštiti na konferenciji za medije zakazanoj u Hotelu "Art" 1. oktobra u 11,00 sati.
Očekuje se kako će spisak pozvanih reprezentativaca za predstojeće mečeve biti isti onome koji je Sušić izdiktirao prije mjesec dana za utakmice protiv Lihtešntajna i Latvije, s tim da će prema najavama naša "A" selekcija biti pojačana mladim reprezentativcima Stevanovićem i Bešićem. ( Reprezentacija . ba )
"Isprobati''igraca.Mac sa dvije ostrice.U kvalifikacionom mecu pogotovo,u prijateljskim i nije bas neko isprobavanje jer vecinom ni protivnici ne igraju u punoj nekoj snazi.tako da i i prosjecni igraca ako malo bolje ''zagrize''moze ispasti kvalitetan.Zato trebaju skauti.Koji ce duze vremena pratiti potencionalne igrace u timovima.Ali skaut nece raditi na havu,nego za pare.Posto u savezu pare nisu problem,para nema,nema i nista od toga.Rios je napisao/la:@pinoglavi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako Mancini može u LP protiv Reala stavit CB koji je tek došao u klub može i Safet u kvalifikacijama. 

Jednu veoma važnu stvar si zaboravio .... Safet nije ManciniZekoo je napisao/la:Ako Mancini može u LP protiv Reala stavit CB koji je tek došao u klub može i Safet u kvalifikacijama.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
To je sreca, inace dzeko ne bi nigdje igraozizu1991 je napisao/la:Jednu veoma važnu stvar si zaboravio .... Safet nije ManciniZekoo je napisao/la:Ako Mancini može u LP protiv Reala stavit CB koji je tek došao u klub može i Safet u kvalifikacijama.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Aha,ali zato bi imali Aquera,Teveza, Balu i makar Yaju da zamjeni RahimicaPapastathopoulos je napisao/la:To je sreca, inace dzeko ne bi nigdje igraozizu1991 je napisao/la:Jednu veoma važnu stvar si zaboravio .... Safet nije ManciniZekoo je napisao/la:Ako Mancini može u LP protiv Reala stavit CB koji je tek došao u klub može i Safet u kvalifikacijama.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa fino..Ako se obistini naravno..Samo me zanima gdje bi se igrala,ko nas,negdje u Europi ili bi nasi putovali u Afriku?zizu1991 je napisao/la:@ Rios,zizu1991 je napisao/la:NEZVANIČNO & NEPOTVRĐENO!!!!!
BiH igra protiv Alžira 14. novembra
Ovu informaciju saopštio nam je danas Salem Halilhodžić, brat Vahida, selektora reprezentacije Alžira.
„Utakmica se igra u okviru obilježavanja 50. godišnjice nezavisnosti Alžira. Bilo je govora da će Alžir, tim povodom, odigrati meč sa selekcijom Brazila, ali je Vahid insistirao da se igra sa našom reprezentacijom, što su čelnici alžirskog saveza i prihvatili“, kazao je Salem Halilhodžić za portal Nova.slobo.da . b.a.

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Najvjerovatnije bi se tamo igralo u AlžiruRios je napisao/la: Pa fino..Ako se obistini naravno..Samo me zanima gdje bi se igrala,ko nas,negdje u Europi ili bi nasi putovali u Afriku?![]()
Ovako, Grcka 11ta na Fifa listi.gringobih je napisao/la:Samo ne znam koga kriviti ako slucajno izgubimo...Mozda Australske Maore ili Eskime, mozda Talibane...Ko ce ga znati...
Grcka igrala EP. Nedavno bila prvak EP. Igramo u Grckoj i realno je da cemo izgubiti.
Trebamo biti sretni sa bodom, o tri....
Ne znam sta kolutas bezze...
"Nedavno" proslo vec 7+1 god tako da ....soko je napisao/la:Ovako, Grcka 11ta na Fifa listi.gringobih je napisao/la:Samo ne znam koga kriviti ako slucajno izgubimo...Mozda Australske Maore ili Eskime, mozda Talibane...Ko ce ga znati...
Grcka igrala EP. Nedavno bila prvak EP. Igramo u Grckoj i realno je da cemo izgubiti.
Ne bi me cudilo da im damo 3-4 mada ni nasa mreza ne bi mirovala ugl .. nisu nest specijalno samo smo mi glup narod..podcjenjujemo sebe zato nikad nist i ne napravimo...

U kratkim crtama.soko je napisao/la:Ovako, Grcka 11ta na Fifa listi.gringobih je napisao/la:Samo ne znam koga kriviti ako slucajno izgubimo...Mozda Australske Maore ili Eskime, mozda Talibane...Ko ce ga znati...

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Jao dizanja Grka u nebesa. Pa ja bih tako vise imao straha od Madjara, jer su `45 i neke bili velesila. Nedaj boze da nam pred nasim golom vise 90 minuta Dzeko i Ibisevic, ispade Gekas Rambo za njih.
BTW evo ga dobio poziv, hvala bogu ja se vec zabrinuo, sad mozemo na megdan sa Grcima:
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3189" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW evo ga dobio poziv, hvala bogu ja se vec zabrinuo, sad mozemo na megdan sa Grcima:
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3189" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.