Moggi: Istina je izašla na vidjelo
Cipriani je priznao kako je sve bilo regularno, Calciopoli je stvoren od strane Intera i Telekoma, nadam se da će Juve Romi zabiti 6 komada.
Vezano za nova saznanja o farsopoliu, Moggi je za tuttojuve dao kratak intervju.
Direktore, da li ste pročitali izjave Cipriania i Tavarolia?
"Pročitao sam i rekli su istinu, tome se ne treba čuditi. Nažalost, neki me nisu željeli slušati u prošlosti, ali sada, na kraju, znate kako je nastala cijela afera. Ova cijela situacija je napravljena od strane Intera i Telekoma, i sada to nitko ne može poreći zahvaljujući izjavama Cipriania i Tavarolia."
Sada će Inter biti pod povećalom?
"Biti će to velik problem za njih, i Telekom. Mi ćemo učinit sve da ovaj put ne prođu lišo, a Juve bi trebao dobiti natrag ono što smo osvojili i što su nam uzeli."
U subotu je na rasporedu utakmica protiv Rome. Sa Zemanom u Torinu to nije utakmica kao ostale..
"Nadamo se da će završiti 6:0 u korist Juventusa da se nauči nekim stvarima. U Rimu postoji nektko tko se pravi pametan i zove se Zeman, nadam se da će mu Juve na terenu očitati lekciju iz nogometa."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli