NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Za Pilavdžića završena polusezona
Pilavdžić će morati pod nož zbog povrede križnih ligamenata...
Strateg Zvijezde iz Gradačca, Zoran Kuntić, primio je nimalo prijatne vijesti. Naime, mladi talentovani veznjak, koji je pred sami početak prvenstva stigao iz Karvine, Eldar Pilavdžić, morat će na dugi prinudni odmor.
Naime, u utakmici sa Rudarom iz Ugljevika u okviru Kupa BiH, Pilavdžić je teren morao napustiti u ranim minutama susreta. Utvrđeno je da je riječ o povredi križnih ligamenata, iako se sumnjalo na meniskus.
Nemam baš dobre vijesti. Morat ću čak šest mjeseci odsustvovati sa terena. Riječ je o povredi križnih ligamenata, koja je utvrđena na magnetnoj rezonanci u klinici Azabagić u Tuzli, kazao nam je Pilavdžić, koji će uskoro biti podvrgnut operacionom zahvatu.
Morat ću na operaciju. Najvjerovatnije ću pod nož ići u Hrvatskoj. Nemam psihološkog pada. Najbitnije je da poravak teče dobro, iako sasvim sigurno neću konkurisati za sastav u ovoj godini, dodao je za Sportin.ba Eldar Pilavdžić.
Pilavdžić je brzo stekao simpatije u premierligašu iz Gradačca. Svojom brzinom, prodorima, udarcem, te osjećajem za igru oduševio je Kuntića, koji je je najozbiljnije računao na ovog 19-godišnjaka. No, on se povrijedio u najgorem mogućem trenutku.
Pilavdžić će morati pod nož zbog povrede križnih ligamenata...
Strateg Zvijezde iz Gradačca, Zoran Kuntić, primio je nimalo prijatne vijesti. Naime, mladi talentovani veznjak, koji je pred sami početak prvenstva stigao iz Karvine, Eldar Pilavdžić, morat će na dugi prinudni odmor.
Naime, u utakmici sa Rudarom iz Ugljevika u okviru Kupa BiH, Pilavdžić je teren morao napustiti u ranim minutama susreta. Utvrđeno je da je riječ o povredi križnih ligamenata, iako se sumnjalo na meniskus.
Nemam baš dobre vijesti. Morat ću čak šest mjeseci odsustvovati sa terena. Riječ je o povredi križnih ligamenata, koja je utvrđena na magnetnoj rezonanci u klinici Azabagić u Tuzli, kazao nam je Pilavdžić, koji će uskoro biti podvrgnut operacionom zahvatu.
Morat ću na operaciju. Najvjerovatnije ću pod nož ići u Hrvatskoj. Nemam psihološkog pada. Najbitnije je da poravak teče dobro, iako sasvim sigurno neću konkurisati za sastav u ovoj godini, dodao je za Sportin.ba Eldar Pilavdžić.
Pilavdžić je brzo stekao simpatije u premierligašu iz Gradačca. Svojom brzinom, prodorima, udarcem, te osjećajem za igru oduševio je Kuntića, koji je je najozbiljnije računao na ovog 19-godišnjaka. No, on se povrijedio u najgorem mogućem trenutku.
steta velika za pilavdzica,al boze moj imamo sreca dosta igraca tako da se taj izostanak ne bi trebao osjetiti.eldaru puna podrska i neka izdura ovaj tezak period i vrati se jos jaci i bolji...
negi niko nista imali kakvih info kakve su nam ambicije u kupu idemol dalje

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ode Pilavdzic ali ce se vratiti kao mnogo jaci. Uz tebe smo prijatelju nas.
Eh evo da vam postavim i ovo sto sam nasao za izbore dobra stvar, mada znam da nije mijesto uopste za politiku ali morao sam pravo dobra stvar
http://imageshack.us/f/842/opcinskiizboriubosniihe.jpg/
Eh evo da vam postavim i ovo sto sam nasao za izbore dobra stvar, mada znam da nije mijesto uopste za politiku ali morao sam pravo dobra stvar
http://imageshack.us/f/842/opcinskiizboriubosniihe.jpg/
Zao mi malog jer su svi predvidjali da je u pitanju laksi vid povrede koja se moze sanirati vrlo lako i bezbolno pa da zaigra za mjesec al nazalost ovo izadje na mnogo gore!Sam kontinuitet i kvalitet treninga je dosad izgleda bio los pa se pojavljuju ovakav vid povreda sto su nasi u upravi spoznali pa nam doveli i fitnes trenera!Cilj je sa ovim vjezbama razvijat posebne grupe misica da bi se smanjio broj ovakvih povreda!Sretno pilavdzicu da nam sto prije ozdravis i da se nagledamo tvog majsorluka sto prije!!!astra1922 je napisao/la:steta velika za pilavdzica,al boze moj imamo sreca dosta igraca tako da se taj izostanak ne bi trebao osjetiti.eldaru puna podrska i neka izdura ovaj tezak period i vrati se jos jaci i bolji...
-
- Kontakt:
Prije svega malom želim što brži oporavak,a što se tiče tih učestalih povreda kod naših igrača u BiH-a,to je po meni najviše redovno ne treniranje samog igrača,i kad dođe u neki jači klub trener naš hoće spremnog igrača,Eh onda oni sile sa treninzima(mislim na igrače ),da što prije pokažu da su kao spremni i to je to-povreda je očekivana,Kamo sreće da svaki klub novog igrača prvo testira ,a onda mu da fitnes trenera koji će ga postepeno pripremiti,i voditi mu posebnu pažnju kad je i ishrana u pitanju.Kod nas puno igrača koriste raznorazne supstance koje nisu dozvoljeni misleći da će im pomoći,a niko ih ne upozorava na to da je to po kosti ,po cjelokupan organizam jako štetno.
ko nam sudi u prijedoru.nema vas nesto imal sta novo mozel se na treninge ici
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Bjelica sudi. Tri bobe su našeastra1922 je napisao/la:ko nam sudi u prijedoru.nema vas nesto imal sta novo mozel se na treninge ici

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:Bjelica sudi. Tri bobe su našeastra1922 je napisao/la:ko nam sudi u prijedoru.nema vas nesto imal sta novo mozel se na treninge ici

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mogli bi nasi zakasnit sto se tice radova na stadionu ove god...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Ma bod/ovi su nasi nesto sam ubijedjen ako bude sve regler po pitanju mr. sudaca!!!
Kojih radova.....pomocni ??bondich je napisao/la:mogli bi nasi zakasnit sto se tice radova na stadionu ove god...
Otkud ti ta informacija? Opusti se ko na slaufu krece uskorobondich je napisao/la:mogli bi nasi zakasnit sto se tice radova na stadionu ove god...

Ti si se sam nadovezao na moj post i poceo pricu koliko pratis zvijezdu, koliko trosis na gostujuce tekme i tako to....a ovaj zmaj je samo napisao koliko je on prati a ti sto si nabrzinu procito i odma napiso iz neroveze nerazmisljajuci je prica za sebe.... recimo sta bi Nurdo ili Fadil trebali pisat i pricat po gradu sta su ucinili.... al tako to neide osim pred izborelegijard je napisao/la:da nisam smiren pisao bi drugacije nego ovo sto sam naveozmaj_Bosne je napisao/la:Eto, tvoje te godine čini ovim što si rekao. Ja tebe nisam naveo u negativnom smislu, rekao sam da si pravo dobar. Nisam ni naveo da volim klub više od tebe. Ja za klub nisam ama baš ništa uradio u ovih 15 godina, osim što sam kupio za svaku domaću utakmicu kartu jedno 90% utakmica. Nisam naveo ni da sam vredniji od tebe, ali bar sam daleko ozbiljniji i puno stariji od tebe, što mi daje za pravo da tebe i takve kao ti mogu poslat po šibicelegijard je napisao/la: sta sad, sto ja sada dajem sebe za klub, jesam li ja manje vrijedan od tebe??? pocinjes pucat glupostimozda je ovih par momaka uradilo vise za ovaj klub za ovih par godina nego ti od 98'
imas mi pricu kao oni manijaci sa juga.... to sto ja sada imam 23 godine i sto tada mozda nisam bio u mogucnosti navijat i gledat ovaj klub ne znaci da ga ti SADA VISE VOLIS OD MENE.... ako malo bolje razmislis rekao si jednu od vecih gluposti na forumu
![]()
![]()
![]()
Nemaš potrebe za takvim postom mene omaložavat jer ja tebe nisam, navijaj brate kolika ti volja za koga hoćeš i radi ono što misliš da je ispravno, budi samo malo smireniji i sve će biti onako kako drugi hoće.
![]()
![]()
![]()
![]()
vozdra..... a to da li bi slao po sibice hm

cujem danas da smo dobili i kondicionog trenera
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
fino bgm.mirzard je napisao/la:cujem danas da smo dobili i kondicionog trenera
jel' iz Subotice?mirzard je napisao/la:cujem danas da smo dobili i kondicionog trenera

jestGradacacC je napisao/la:jel' iz Subotice?mirzard je napisao/la:cujem danas da smo dobili i kondicionog trenera

Bijelo-crvena polja zvijezdina
SRETNO DANAS ZMAJEVI...sve ce zavisiti od kunticeve postavke i pripreme ekipe kvalitet imamo sigurno da se vratimo neporazeni.samo trkom mozemo do bod(ova). nadam se da to i kuntic zna.
jedna dobra vijest za nas da kod rudara ne igra najbolji igrac mikic i jedan stoper i imat cemo sigurno malo laksi posao,po meni ovo je najlakse gostovanje pogotovo zato sto je rudar u maloj krizi nakon dobrog starta i pod velikim je pritiskom danas,dok mi dosta rastereceno ulazimo u ovu utakmicu.
jedna dobra vijest za nas da kod rudara ne igra najbolji igrac mikic i jedan stoper i imat cemo sigurno malo laksi posao,po meni ovo je najlakse gostovanje pogotovo zato sto je rudar u maloj krizi nakon dobrog starta i pod velikim je pritiskom danas,dok mi dosta rastereceno ulazimo u ovu utakmicu.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dns hrabro junacki i muski !
zelimo bodove
zelimo bodove

kakve ba subotice. nas domaci iz Gradačcabondich je napisao/la:jestGradacacC je napisao/la:jel' iz Subotice?mirzard je napisao/la:cujem danas da smo dobili i kondicionog trenera![]()

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.