evo uzeo sam bonus..eh sad koliko trebam osvojiti da bih mogao podici pare?deno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
http://www.coupon.de/gutschein/betathomecom" onclick="window.open(this.href);return false;
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
HAHA I JA BAS ISTO HTIO DA PITAMMoggiano je napisao/la:evo uzeo sam bonus..eh sad koliko trebam osvojiti da bih mogao podici pare?deno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
http://www.coupon.de/gutschein/betathomecom" onclick="window.open(this.href);return false;
kako sad dalje , mislim sa igrom ... sta je fazon
moraš ga 3 puta uplatit na kvotu 1,5 i veću...i min. isplata je 10 €, ali isplate ti na onaj način na koji si prije uplatio na račun min. 10 €, tj. na karticu ili Moneybookers....znači, da bi digao pare, moraš uplatiti 10€ 
valjda si skont'o
valjda si skont'o
FORZA MARŠAL !!!
to efendijahodža je napisao/la:moraš ga 3 puta uplatit na kvotu 1,5 i veću...i min. isplata je 10 €, ali isplate ti na onaj način na koji si prije uplatio na račun min. 10 €, tj. na karticu ili Moneybookers....znači, da bi digao pare, moraš uplatiti 10€
valjda si skont'o
E jarane samo da te pitam kako uzmete ovo, jer meni cim kliknem na taj link izbaci mi to u gornjem desnom uglu al samo prvih 15 slova i brojeva i skroz brzo mi udje na bet-at-home. Ako mi mozete reci gdje grijesim bio bih vam zahvalandeno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
Ja sam uspio tako sto sam oznacio te brojeve,dva puta kliknuo i copyd-will je napisao/la:E jarane samo da te pitam kako uzmete ovo, jer meni cim kliknem na taj link izbaci mi to u gornjem desnom uglu al samo prvih 15 slova i brojeva i skroz brzo mi udje na bet-at-home. Ako mi mozete reci gdje grijesim bio bih vam zahvalandeno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
Ma probo sam tako, al mi fali ona zadnja serija brojeva sto ih je 6, nju ne vidim tako da ne mogu to uradit a ne moze se pomjerit nistaFKKrajina je napisao/la:Ja sam uspio tako sto sam oznacio te brojeve,dva puta kliknuo i copyd-will je napisao/la:E jarane samo da te pitam kako uzmete ovo, jer meni cim kliknem na taj link izbaci mi to u gornjem desnom uglu al samo prvih 15 slova i brojeva i skroz brzo mi udje na bet-at-home. Ako mi mozete reci gdje grijesim bio bih vam zahvalandeno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
http://www.coupon.de/gutschein/betathomecom" onclick="window.open(this.href);return false;I onda u wordu paste i tako pepisem broj
Evo sad moze, hvala ti puno
- pintol_TM87
- Kontakt:
svaka ti cast..hvala postavi opet nesto ovako..felix123 je napisao/la:19:00
Saarbrucken -Unterhacking pm5 (pobjeda gosta u oba poluvremena) kvota 10,4
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
hvaladeno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala care na bonusu 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

za prvo okretanje
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Thun-YB oba daju ,X,2
Volim te Celik ! ! !
e koji sam peh nemoze mi ovodeno_TM87 je napisao/la:Na ovom linku imate 5EURA kupon za BET-AT-HOME. Trebate samo pritisnuti "Jetzt einlösen" i pojavi se u gornjem desnom cosku. Poz i sretno.
kako ? imaš kod u gornjem desnom uglu, kopiraj ga u Word/Notepad/Sticky notes, napravi račun ako ga nemaš i idi na Uplata, upiši kladiteljski bonus čini mi se i prekucaj to, klikni na to pored x,xx EUR i vidjećeš 5 eura na računu 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E živ i zdrav bio,prvi put sam na ovom bet-at-homuanonimni je napisao/la:kako ? imaš kod u gornjem desnom uglu, kopiraj ga u Word/Notepad/Sticky notes, napravi račun ako ga nemaš i idi na Uplata, upiši kladiteljski bonus čini mi se i prekucaj to, klikni na to pored x,xx EUR i vidjećeš 5 eura na računu
pa jesi napravio račun ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa napravio sam ja racun ali nisa znao ovaj dio sto si mi ti objasnioanonimni je napisao/la:pa jesi napravio račun ?
i sad je sve uredu ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la:i sad je sve uredu ?
Da
dobro je onda 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.