Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
Gomezu je i to puno, kad zna dat gol samo s 2mBayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
- schweinsteiger
- Kontakt:
Gomez prosle sezone u 61nom nastupu 51 gol,a pretprosle 48 nastupa i 42 gola - oficijalne utakmice,racunajuci klupska takmicenja (BL,LŠ) i internacionlna (prijateljske,kvalifikacione i EP).Hammer je napisao/la:Gomezu je i to puno, kad zna dat gol samo s 2mBayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
Sve ti statistika govori
#miasanmia
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Smijesno sto je gomez losiji od falcaa ili sto je falcao samo za dlaku bolji od Gomeza?Bayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
- TheVerminator
- Kontakt:
A kada za Džeku nabrajamo statistiku, on je za neke i dalje kloc, iako je po statistici, drugi napadač Evrope.schweinsteiger je napisao/la:Gomez prosle sezone u 61nom nastupu 51 gol,a pretprosle 48 nastupa i 42 gola - oficijalne utakmice,racunajuci klupska takmicenja (BL,LŠ) i internacionlna (prijateljske,kvalifikacione i EP).Hammer je napisao/la:Gomezu je i to puno, kad zna dat gol samo s 2mBayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
Sve ti statistika govori
ot: Kakav vam je ovaj Soccer, da ne skidam džaba ako ne valja
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Meni je solidan..Ima malo promjena u odnosu na pes 12,ali nije sad nista ono spektakularno.Od Sljedeceg pesa se može ocekivati svasta..Znam da se tako svake godine govori,ali sljedece godine ide novi Engine,tako da ce se sljedece godine dosta stvari promijeniti,da ne kazem sve.
Ali Ako mislis igrati pes bez patcheva,bolje nemoj,jer je bez patcheva glupo i dosadno.
Ali Ako mislis igrati pes bez patcheva,bolje nemoj,jer je bez patcheva glupo i dosadno.
Nisam gledao po ovim forumima, imal ovaj patch sa dresovima i to ?
Edit: nasao sam patch, ne treba.
@Drina.
Na high detaljima neces moc 100%, na low detaljima bi vjerovatno trebao. Procesor je kod mene athlon dual core 2.7 i tamo mi je ocjena BAD :s
Edit: nasao sam patch, ne treba.
@Drina.
Na high detaljima neces moc 100%, na low detaljima bi vjerovatno trebao. Procesor je kod mene athlon dual core 2.7 i tamo mi je ocjena BAD :s
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 27 sep 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
DrinaLights
- Kontakt:
procesor dual core 2,0 ghz, ram 2 gb ddr2, graficka 1 gb pcix nvidia gt210.
da li bi mogao igrati pes 13 ? neki mi cak govore da bi mogo igrati na high detaljima. hvala
da li bi mogao igrati pes 13 ? neki mi cak govore da bi mogo igrati na high detaljima. hvala
- muha milanez
- Kontakt:
Jel moze neko postavit link sa downloadom pes13 ?? il da mi pošalje u pp-u ??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
mozes igratDrinaLights je napisao/la:procesor dual core 2,0 ghz, ram 2 gb ddr2, graficka 1 gb pcix nvidia gt210.
download na pirate bay reloaded verzija. Kako ne znate korsitit torent ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
[youtube][/youtube]
Dominacija Svakako
Dominacija Svakako
Znaci skinuo sam onu verziju reloaded i krenem da instaliram soku kad mi izbaci da moram ukucati neki pasvord,zna li ko koji je pasvord,nacekao se sto godina dok se skinulo sad mi trazi nakav pasvord ccccccccc
Pomagajte ljudi
Pomagajte ljudi
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- schweinsteiger
- Kontakt:
jarane,mene bi bilo stid ovo postavit',a kamo li se hvalit'beli je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dominacija Svakako
jos dominacija
na treningu,ubijas rezerve
i da je makar neki gol,nego prvo nesto Iniestom potez ni za sta,a onda Messiu golman na treningu odbrani,pa si zaobis'o golmana
a sto me nasmija
#miasanmia
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nece da mi prihvati ovaj 1.1 patch.Instaliram i sve to na kraju pise complete ja udjem i jos je 1.0
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- raul-zakon
- Kontakt:
Igram obu igricu oko pola dana i već je na dobrom putu da mi dosadi.
Bio sam zakleti PES-ovac, ali ovo što nam KONAMI radi iz godine u godinu već par godina, je za plakat'.
Bio sam zakleti PES-ovac, ali ovo što nam KONAMI radi iz godine u godinu već par godina, je za plakat'.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Ultras1921
- Kontakt:
http://torrents.to/search/isohunt/pes%202013" onclick="window.open(this.href);return false; ako znas torrent koristitimuha milanez je napisao/la:Jel moze neko postavit link sa downloadom pes13 ?? il da mi pošalje u pp-u ??
Evo i patch 1.1 jedino sto je preko magnet linkova, ali isto ti ga dodje! http://thepiratebay.se/torrent/7676386/ ... _Patch_1.1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja oboje skino i radi
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- raul-zakon
- Kontakt:
Ljudi, PES mi je do maloprije radio normalno, ali sada kad uđem u njega i kad trebam započeti utakmicu, izbaci me uz upozorenje: "PES 2013 has stopped working. Windows can check the internet for a solution".
Isto mi se svako malo dešava i na Google Chrome, i na Mozilli(tu doduše malo rjeđe).
Do čega je?
Isto mi se svako malo dešava i na Google Chrome, i na Mozilli(tu doduše malo rjeđe).
Do čega je?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Bravo bravogojzerica je napisao/la:Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta...
Pa kojeg drugog ja sam drugog zaposlio i ? nista nemam :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.