a bogte bogov..pa ko Kobe pogadja ovaj crnjo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pintol_TM87 je napisao/la:gotovo nisam stigao na premier da uplatim sta na kontra..a live nemam racun sem premiera tako da nek bude sta bude..Citizen-X je napisao/la:ma ne - kazem sta ko da zna dje da zna a kako da zna ako pakaši prodaju tekmu ili se opuste....
jedino in live da branis kad vidis da ode u PM. pa da izvadis nesto kešića....
to sve mogu i razumiti..al kad ga ovako Svede namjeste..pa Gborg je taraba zesca..cccCitizen-X je napisao/la:nema tog kosarkasa koji ce ti isprognozirat prodanu utakmicupintol_TM87 je napisao/la:
da li kontru pucati imal kakav kosarkas xD
hehehe geteborgPity1900 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:gotovo nisam stigao na premier da uplatim sta na kontra..a live nemam racun sem premiera tako da nek bude sta bude..Citizen-X je napisao/la:ma ne - kazem sta ko da zna dje da zna a kako da zna ako pakaši prodaju tekmu ili se opuste....
jedino in live da branis kad vidis da ode u PM. pa da izvadis nesto kešića....
i bolje sto nisi stigao
geteborg :/
tako je mene australijska liga cini mi se sidni izyebo za posljednje pare davnopintol_TM87 je napisao/la:i ja nadjem prelazhladan tus..
Dobro dodeemir18 je napisao/la:Hvala za ovaj bonus dobro dodje
kako ostali isplacujuanonimni je napisao/la:prvo moraš imati 3 pogođena listića sa kvotom bar 1,5 i moraš uplatiti 10 eura, kad to završiš, možeš isplatiti pare, ali samo na ono sredstvo odakle si prvobitno uplatio, poreza nema, al' vjerovatno im moraš poslati kopiju lične/vozačke/pasoša...
sta bi to sad znacilo ja kad bi skupio sa ovim bonusom 100 eura ja to nebi mogao dignit dok nebi uplatio 10 euraBelminM23 je napisao/la:kako ostali isplacujuanonimni je napisao/la:prvo moraš imati 3 pogođena listića sa kvotom bar 1,5 i moraš uplatiti 10 eura, kad to završiš, možeš isplatiti pare, ali samo na ono sredstvo odakle si prvobitno uplatio, poreza nema, al' vjerovatno im moraš poslati kopiju lične/vozačke/pasoša...
vidim dosta je popularna kladionica...
tako je, al' to je najmanji problemBelminM23 je napisao/la:sta bi to sad znacilo ja kad bi skupio sa ovim bonusom 100 eura ja to nebi mogao dignit dok nebi uplatio 10 euraBelminM23 je napisao/la:kako ostali isplacujuanonimni je napisao/la:prvo moraš imati 3 pogođena listića sa kvotom bar 1,5 i moraš uplatiti 10 eura, kad to završiš, možeš isplatiti pare, ali samo na ono sredstvo odakle si prvobitno uplatio, poreza nema, al' vjerovatno im moraš poslati kopiju lične/vozačke/pasoša...
vidim dosta je popularna kladionica...
hehe ma ko šiša 10 eura kad se tamo skupi stoja heheanonimni je napisao/la: tako je, al' to je najmanji problemi tako svi isplaćuju, nije to nešto novo...
sta ima 200%,mater im rusku...all in ode u kura c,olovku okaciti u pernicui ohladiti malo od kockanja,ebo ovoamarosim je napisao/la:Unics ti je danas 200 posto siguran,svak ko je sinoc gledao le Mans-Donetsk zna o cemu govorim,Donetsk je bio kriminalno loš.Le Mans nema kvalietu da se suprostavi Unicsu........gambleSarajevo je napisao/la:odg/Umea - Trelleborg Tip:1 (kv:1.5)
Orange 20 - Zvolen Tip:2 (kv:1.2)
Unics Kazan - Le Mans Tip:1 (kv:1.25)
zžK/4.5/Siena - Bologna Tip:VIŠE (kv:1.65)
TOP/Cantu - CEZ Nymburk Tip:1 (kv:1.4)
kvota:5.2
uplata:100km
danas all in,ako ima neko neku sugestiju ili prijedlog dok jos nisam uplatio
Na Cantua bi odigrao samo radi doamceg terena jer su ove sezone mnogo losiji nego prosle dok je nymburk podjednake kavlietet kao i prosle s tim da je Cantu i tu favorit ali ne toliki kao i Unics.................
hodža je napisao/la:Bochum-K'lautern Oba daju
Grasshoppers-Luzern 1
Siena-Bologna 1
Ural-Anzhi 2
SKA St.Pet.-Salavat Ne daju oba u 1/4
Sparta S-Rosenborg 1
Valerenga-Tonsberg Over 6,5
kvota : 33,98
daj sta za sutrahodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Bochum-K'lautern Oba daju
Grasshoppers-Luzern 1
Siena-Bologna 1
Ural-Anzhi 2
SKA St.Pet.-Salavat Ne daju oba u 1/4
Sparta S-Rosenborg 1
Valerenga-Tonsberg Over 6,5
kvota : 33,98
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.