Zar nije 2 dao?LarryDavid je napisao/la:hattrick Ibre!
Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Paris Saint-Germain FC
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledo na Livescore, pa umjesto zutog kartona ucinilo mu se da je treci gol 

- LarryDavid
- Kontakt:
hehe vidovit si , svaka ti dala!Donnie Darko je napisao/la:Gledo na Livescore, pa umjesto zutog kartona ucinilo mu se da je treci gol

p.s. jos mi samo reci sto su mi Kolumnu pobrisali na forumu, koliko taj sadrzaj mora biti subverzivan da bi ti rezim obrisao kolumnu?!

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
0:4 protiv Bastie kako je to moguce ??
Ibra Bog 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- _karabaja_
- Kontakt:
Vjerovatno zbog toga sto sam ja rekao da se obriseLarryDavid je napisao/la:
p.s. jos mi samo reci sto su mi Kolumnu pobrisali na forumu, koliko taj sadrzaj mora biti subverzivan da bi ti rezim obrisao kolumnu?!

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Šeici spremni da šokiraju svet: Nejmar od januara u PSŽ-u za 107 miliona evra?
Tako će zimski prelazni rok možda proteći mirno i bez senzacija a možda će ući u istoriju ukoliko Santos pristane da proda najveću zvezdu za 107 miliona evra!
Toliko je PSŽ spreman da izdvoji za Brazilca, s kojim bi konačno zadovoljio apetite i krenuo na pokoravanje Evrope.
Glavni adut će im zapravo biti ugovor koji bi Nejmar dobio, a po kojem bi godišnje zarađivao više i od zvezde Anžija, Kamerunca Semjuela Etoa.
Plata iskusnog Etoa je na godišnjem nivou 20 miliona evra a Nejmar bi sigurno zarađivao koji milion više.
Tako će zimski prelazni rok možda proteći mirno i bez senzacija a možda će ući u istoriju ukoliko Santos pristane da proda najveću zvezdu za 107 miliona evra!
Toliko je PSŽ spreman da izdvoji za Brazilca, s kojim bi konačno zadovoljio apetite i krenuo na pokoravanje Evrope.
Glavni adut će im zapravo biti ugovor koji bi Nejmar dobio, a po kojem bi godišnje zarađivao više i od zvezde Anžija, Kamerunca Semjuela Etoa.
Plata iskusnog Etoa je na godišnjem nivou 20 miliona evra a Nejmar bi sigurno zarađivao koji milion više.
- Marseille_CU84
- Kontakt:
to bi bio jadan i idiotski potezharry_90 je napisao/la:Šeici spremni da šokiraju svet: Nejmar od januara u PSŽ-u za 107 miliona evra?

MARSEILLE EN FORCE !
Marseille_CU84 je napisao/la:to bi bio jadan i idiotski potezharry_90 je napisao/la:Šeici spremni da šokiraju svet: Nejmar od januara u PSŽ-u za 107 miliona evra?

Po cemu... Sta vam je krivo sto su seici u njima vidjeli zdravu sredinu, tj. klub u koji je moguce ulagati a osvajati..... Nesto poput Man Citya....
Ko je kriv sto je Marseille neatraktivan za razliku od Parizana pa niko i nece da ih kupi, a rado bi i oni dali guze za malo petrodolara.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva glupost
Čuj 107 miliona eura, kakvi kreteni braćo mila
AGAINST MODERN FOOTBALL

AGAINST MODERN FOOTBALL
DRUG NEBI TI PUNCA
- LarryDavid
- Kontakt:
što glupost, jes ti to ekonomista pa znas da se nece isplatit incvesticija?bagrcavi je napisao/la:Kakva glupost![]()
Čuj 107 miliona eura, kakvi kreteni braćo mila
![]()
AGAINST MODERN FOOTBALL

za ono ciganče ako daju 107 miliona, ja prestajem pratiti fudbal.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Zenichanin
- Kontakt:
Nemam nista protiv toga da kupe Neymara, samo nek prestanu srat vise o njemu ovi medij,
cak sta vise nek i mene vode, trazio bih 15.ak miliona
cak sta vise nek i mene vode, trazio bih 15.ak miliona

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Neutralan88
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:za ono ciganče ako daju 107 miliona, ja prestajem pratiti fudbal.
pa iskreno otislo je ovo sve u PM..
CR iz Man utd u Real i to je previse, pa i Kaka iz milana u Real pa itd
uglavnom debili su navijaci koji placaju i kupuju konstatno ulazice i dresove jer pretjerano je ovo sve barem sto se tice nogometa!
komotno po jednu nulu svi u platama i transferima mogu oduzeti

- Marseille_CU84
- Kontakt:
Marseille se sam snalazi i dere bez kojekakvih seikova, OM je instititucija za psg, stariji je od psg-a 70 godina, osvajao je ligu francuske dok psg nije ni postojao, jedini je francuski klub koji je osvojio LP, najtrofejniji su francuski klub a i jedni su od najtrofejnijih u evropi i pored finansijkse krize u kojoj se sad nalaze prvi su sa 100% procentom pobjeda, pariz jos pure mora da pojede da bude blizu Marseille-u.. i jos samo da kazem da iako je ovo za nejmara medijska suplja kad bi se nekim cudom desilo bilo bi jadno...Hypnose je napisao/la:Marseille_CU84 je napisao/la:to bi bio jadan i idiotski potezharry_90 je napisao/la:Šeici spremni da šokiraju svet: Nejmar od januara u PSŽ-u za 107 miliona evra?
Plata iskusnog Etoa je na godišnjem nivou 20 miliona evra a Nejmar bi sigurno zarađivao koji milion više.![]()
![]()
Po cemu... Sta vam je krivo sto su seici u njima vidjeli zdravu sredinu, tj. klub u koji je moguce ulagati a osvajati..... Nesto poput Man Citya....
Ko je kriv sto je Marseille neatraktivan za razliku od Parizana pa niko i nece da ih kupi, a rado bi i oni dali guze za malo petrodolara.....

MARSEILLE EN FORCE !
**** jarane, znas onu Njegosevu: " Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore". Od slave se ne zivi. Polako, ima jos dosta do kraja prvenstva. Kako su Real, Barcelona, MU, Milan, Inter, Juventus, Bayern,... postali veliki? Vjerujem da oni nisu igrace placali runjama. Siguran sam da su ih placali parama. Kakvim, kojim,...parama? Kakva je razlika izmedju petroldolara (eura) i nekih drugih. Cruyff, Platini, Maradona, Van Basten, Gullit, Zidane, Ronaldo, Ronaldinjo,.................................................. gdje su oni igrali, ko ih je i kako placao? Zar drzavna prvenstva, kupovi, CL,...trebaju jos uvijek biti privilegija samo ovih gore nabrojanih klubova. Dosta vise jarane. Ako Real moze platiti C.Ronalda 90 mil (prije 3 godine), Kaku 75 mil (prije 4 godine), Barcelona Ibrahimovica 60+Eto'o (prije 3 godine),...zasto bi bilo cudno i jadno ako neki PSG ako ima para plati igraca 100 mil. Tebi i tebi slicnim je cudno i jadno ako PSG plati igraca 100 mil. ali vam ne bi bilo cudno i jadno da tog istog igraca Real ili Barcelona plate 100 mil. E pa, dosta vise i Reala i Barcelone i MU i Milana i Juventusa i Bayerna i ...........Marseille_CU84 je napisao/la: Marseille se sam snalazi i dere bez kojekakvih seikova, OM je instititucija za psg, stariji je od psg-a 70 godina, osvajao je ligu francuske dok psg nije ni postojao, jedini je francuski klub koji je osvojio LP, najtrofejniji su francuski klub a i jedni su od najtrofejnijih u evropi i pored finansijkse krize u kojoj se sad nalaze prvi su sa 100% procentom pobjeda, pariz jos pure mora da pojede da bude blizu Marseille-u.. i jos samo da kazem da iako je ovo za nejmara medijska suplja kad bi se nekim cudom desilo bilo bi jadno...
Per aspera ad astra!
Neka dadnu 200 miliona eura za igraca samo radi ovakvih kao navijac Marseille koji se odmah vadi na historiju kluba... sta ces imaju se para,moze se kupit samo najbolje 

- raul-zakon
- Kontakt:
Sve to stoji, neka kupuju, šta me briga, ali ako ovaj Neymar postane WC igrač, ja odmah idem da se bacim sa Avaza ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Tebi ako je normalno da se za igrača daje 100 miliona eura, onda razmisli malo bolje.Valjda će uvesti više taj finansijski fair play, da se ne mogu rasipati parama pojedinci.Mecong je napisao/la:**** jarane, znas onu Njegosevu: " Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore". Od slave se ne zivi. Polako, ima jos dosta do kraja prvenstva. Kako su Real, Barcelona, MU, Milan, Inter, Juventus, Bayern,... postali veliki? Vjerujem da oni nisu igrace placali runjama. Siguran sam da su ih placali parama. Kakvim, kojim,...parama? Kakva je razlika izmedju petroldolara (eura) i nekih drugih. Cruyff, Platini, Maradona, Van Basten, Gullit, Zidane, Ronaldo, Ronaldinjo,.................................................. gdje su oni igrali, ko ih je i kako placao? Zar drzavna prvenstva, kupovi, CL,...trebaju jos uvijek biti privilegija samo ovih gore nabrojanih klubova. Dosta vise jarane. Ako Real moze platiti C.Ronalda 90 mil (prije 3 godine), Kaku 75 mil (prije 4 godine), Barcelona Ibrahimovica 60+Eto'o (prije 3 godine),...zasto bi bilo cudno i jadno ako neki PSG ako ima para plati igraca 100 mil. Tebi i tebi slicnim je cudno i jadno ako PSG plati igraca 100 mil. ali vam ne bi bilo cudno i jadno da tog istog igraca Real ili Barcelona plate 100 mil. E pa, dosta vise i Reala i Barcelone i MU i Milana i Juventusa i Bayerna i ...........Marseille_CU84 je napisao/la: Marseille se sam snalazi i dere bez kojekakvih seikova, OM je instititucija za psg, stariji je od psg-a 70 godina, osvajao je ligu francuske dok psg nije ni postojao, jedini je francuski klub koji je osvojio LP, najtrofejniji su francuski klub a i jedni su od najtrofejnijih u evropi i pored finansijkse krize u kojoj se sad nalaze prvi su sa 100% procentom pobjeda, pariz jos pure mora da pojede da bude blizu Marseille-u.. i jos samo da kazem da iako je ovo za nejmara medijska suplja kad bi se nekim cudom desilo bilo bi jadno...
DRUG NEBI TI PUNCA
- LarryDavid
- Kontakt:
znaci bolje da mu pare stoje u kasi nego da se ulazu u fudbal?bagrcavi je napisao/la:
Tebi ako je normalno da se za igrača daje 100 miliona eura, onda razmisli malo bolje.Valjda će uvesti više taj finansijski fair play, da se ne mogu rasipati parama pojedinci.
Tebi ako je normalno da se za igrača daje 100 miliona eura, onda razmisli malo bolje.Valjda će uvesti više taj finansijski fair play, da se ne mogu rasipati parama pojedinci.[/quote]bagrcavi je napisao/la:**** jarane, znas onu Njegosevu: " Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore". Od slave se ne zivi. Polako, ima jos dosta do kraja prvenstva. Kako su Real, Barcelona, MU, Milan, Inter, Juventus, Bayern,... postali veliki? Vjerujem da oni nisu igrace placali runjama. Siguran sam da su ih placali parama. Kakvim, kojim,...parama? Kakva je razlika izmedju petroldolara (eura) i nekih drugih. Cruyff, Platini, Maradona, Van Basten, Gullit, Zidane, Ronaldo, Ronaldinjo,.................................................. gdje su oni igrali, ko ih je i kako placao? Zar drzavna prvenstva, kupovi, CL,...trebaju jos uvijek biti privilegija samo ovih gore nabrojanih klubova. Dosta vise jarane. Ako Real moze platiti C.Ronalda 90 mil (prije 3 godine), Kaku 75 mil (prije 4 godine), Barcelona Ibrahimovica 60+Eto'o (prije 3 godine),...zasto bi bilo cudno i jadno ako neki PSG ako ima para plati igraca 100 mil. Tebi i tebi slicnim je cudno i jadno ako PSG plati igraca 100 mil. ali vam ne bi bilo cudno i jadno da tog istog igraca Real ili Barcelona plate 100 mil. E pa, dosta vise i Reala i Barcelone i MU i Milana i Juventusa i Bayerna i ...........Mecong je napisao/la:
Jarane, nit sam ja, nit si ti, nit su fudfaleri pravili fudbalsko trziste. Ne vjerujem da su vlasnici ovih velikih klubova toliko glupi da plate fudbalera 50 ili vise mil da bi na njemu izgubili. Ekipe eksperata dobro proracunaju koliko se moze zaraditi na nekom igracu (prodaja dresova, veca posjeta, vise sponzora, titule,...). Meni nije normalno ni da jedan vrhunski fudbaler ima vecu mjesecnu platu od jednog vrhunskog hirurga. Al', j....., ja se ne pitam. Svi u fudbalu zardjuju ogromne pare, na zalost OGROMNE. Finansiski fair play je goli k.... s njim se nista ne postize. Jednosdtavno, klub (vlasnik kluba) ne smije da potrosi vise para nego sto je zaradio. Ali zato sponzor tog kluba moze da da pare za kupovinu igraca. Francuzi se vec smiju Platiniju zbog Finansijskog fair playa.
Medjutim, ovdje je vise rijec o tome da su se na srecu pojavili jos neki ljubitelji fudbala spremni da ulazu velike pare u manje klubove. Da vise osvajanje domacih titula, evropskih i svjetskih takmicenja nije samo privilegija onih nekoliko klubova koje sam gore nabrojao. I oni su vise dokur.... sa kupovinom svega sto valja na fudbalskoj pijaci. Sada su bas i najglasniji navijaci tih "velikih" klubova. Sada su oni za Finansijski faiy play. Gdje su bili do sada?
Per aspera ad astra!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.