Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
radije cu dati nekom pare, nego vise igrat kosarku...ovo me veceras dotukloamarosim je napisao/la:Evo ko hoce sutra okusat srecu na košarci jedna informacija,kvota na Igokei je danas od jutra pa evo do sad pala sa 1,95 na 1,75....sutra cu napisati detaljniju analizu........
ma biće sutra...vendeta1921 je napisao/la:[
daj sta za sutra
Nemoze u Am. bejzbolu biti X ako i bude X u 9 Devetina igra se dodatna 9-tina sve dok neko ne pobijedisoxx je napisao/la:Jel moze biti u bejzbolu X? Pratio sam jednog sto je stavio 3 para danas al evo treci par gubi 3 2 pa reko da nece na kraju bit 3 3 pa sta onda?? Ne moze se igrat X
E brate ovako ev i ja sam uzeo ovaj bonus onako kad je dzabaneanonimni je napisao/la:prvo moraš imati 3 pogođena listića sa kvotom bar 1,5 i moraš uplatiti 10 eura, kad to završiš, možeš isplatiti pare, ali samo na ono sredstvo odakle si prvobitno uplatio, poreza nema, al' vjerovatno im moraš poslati kopiju lične/vozačke/pasoša...
tako jeda okrenes 3 puta na 1.5 kvotu i uplatis svojih 10 eura preko racuna moneybrooks npr i onda mos isplatiti koliko god da imas od ovog bonusa
soxx je napisao/la:Jel moze biti u bejzbolu X? Pratio sam jednog sto je stavio 3 para danas al evo treci par gubi 3 2 pa reko da nece na kraju bit 3 3 pa sta onda?? Ne moze se igrat X
neka dojava ili ?felix123 je napisao/la:Hokej Serevette-Zug x 4,20
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.