Hocu ovo
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

ja bih prije dresDejaNMG je napisao/la:
Hocu ovo
Da je bilo sta, ali ovo mi je skroz full.Carlo je napisao/la:ja bih prije dresgledam u sport lifeu u sarajevu ima dres rosea i ronda, ne vidjeh da ima od NYKa. baš ću ih pitati
odličan backup za Amarea, a zainteresovani smo i za Josha Howarda.Marc Berman @NYPost_Berman
Rasheed tells #Knicks he's ready to come out of retirement and be at training camp. Nothing signed yet. http://nyp.st/P00ofz" onclick="window.open(this.href);return false;
Alan Hahn @alanhahn
Melo: "Im done trying to score 30 points a game."
Danas je bio media day:Ian Begley @IanBegley
Carmelo Anthony: "I'm done trying to score 30, 40 points in order for us to win games." Says he wants to share the ball more. #Knicks
Pablo Prigioni @PPrigioni9
After media day, ready to start training camp!!!! Very excited!!!
prigioni će biti rookie of the yearDejaNMG je napisao/la:Brewer ce biti u prvoj.![]()
A ja jedva cekam da vidim na djelu ovog covjeka.![]()
Pablo Prigioni @PPrigioni9
After media day, ready to start training camp!!!! Very excited!!!
samo što izgleda neće biti spreman za početak sezone, iako on tvrdi da bi trebao biti. on će biti važniji za tim u drugom djelu sezone i ako Bog da playoffu.neno#4 je napisao/la:'Sheed se i zvanicno vratio.
Jared Zwerling @JaredZwerling
Shurna looks good. All over Melo on D, running the wings well, leading his own fastbreak & he's explosive in paint. Won a dunk title in HS.
Jared Zwerling @JaredZwerling
And Shurna can hit the three. He offers some different things. If all things work out for him, gonna need a Novak-Shurna pairing nickname.
Felton će svakako biti startni play.Jared Zwerling @JaredZwerling
Woodson said he'll try some different things at the two early in the season with Iman out. Kidd, Felton & Prigioni could all play some 2.
Pa nije tako bilo prosle sezone, pa smo imali pehova i pehova, jednostavno pehovi nas prate u stopu.Admir_Sa je napisao/la:kako bolan neces imati kad vam 80% ekipe ima preko 33 godine
prošle sezone je bio prosjek oko 25 pa je bilo povreda i povredaAdmir_Sa je napisao/la:kako bolan neces imati kad vam 80% ekipe ima preko 33 godine
a vjerovatno da je u tome problem. da je imati doktore kao što Sunsi imaju, eh to bi bilo ekstra.Donnie Darko je napisao/la:Mozda je medicinski tim nesposoban.
Carlo je napisao/la:a vjerovatno da je u tome problem. da je imati doktore kao što Sunsi imaju, eh to bi bilo ekstra.Donnie Darko je napisao/la:Mozda je medicinski tim nesposoban.
hajd manje više za Smitha jer imamo Kidda i Prigionija koji mogu igrati na dvici. samo da se ne povrijede STAT, Melo ili Chandler.
Woody je rekao da će ga koristiti na dvici kao i Kidda ukoliko to bude potrebno.lumani je napisao/la:Carlo je napisao/la:a vjerovatno da je u tome problem. da je imati doktore kao što Sunsi imaju, eh to bi bilo ekstra.Donnie Darko je napisao/la:Mozda je medicinski tim nesposoban.
hajd manje više za Smitha jer imamo Kidda i Prigionija koji mogu igrati na dvici. samo da se ne povrijede STAT, Melo ili Chandler.
Prigioni na dvici![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.