U nedjelju na El Pratu Espanyol docekuje Atletico Madrid.
Espanyol posljednjih nekoliko sezona redovito zavrsava u sredini tablice i bez sanse za osvajanjem mjesta koje bi im donijelo ucesce u Evropi . Ipak, sudeci po igrama na pocetku ove sezone, Espanyol bi mogao imati dosta problema oko opstanka . Iako sama igra i nije toliko losa koliko to govore rezultati , prvenstveni njihov problem sto imaju velikih problema sa koncentracijom i primaju glupe golove, pogotovo pred kraj . Protiv Levantea mislim da su vodili sa 2-0 na poluvremenu ,i onda u samom finishu primili 2 gola koja su ih kostala bodova . Ista prica i protiv Athletica .
Po meni dosta su slabiji u odnosu na proslu sezonu . Ostali su bez nekih bitnih igraca iz prosle sezone poput Alvara ,Weisa,Coutinha,Javi Marqueza,Didac Ville. Doveli su i neke dobre igrace poput Simaa,Stuania,Longa,Wakasa.,Colotta...Ali mislim da su to ipak manje kvalitetni igraci od gore navedenih .
Iskusni stoper Colotto bi trebao debitovati protiv Atletica . Sto je dobra vijest za Pericose ,jer Imali su dosta problema u prethodnim utakmicama kada je zadnja linija u pitanju ,tako da se nadaju da ce s njim dobiti neku sigurnost u odbrani .
Sto se Atletica tice,nece biti Falcaa definitivno

ipak Colo ne zeli rizikovati nista ,zeli ga odmoriti za Malagu .
To je prilika za mrtvog Adriana da se konacno trgne . Nije igrao protiv Betisa,sto znaci da takav svijez,i odmoran mora pokazati vise . Cebolla i Costa su u sjajnoj formi ,a kada bi im se jos pridruzio Adrian , Falcaov izostanak vjerujem da se nebi previse ni osjetio . Licno ocekujem tesku utakmicu . Bojim se da Atleti ne izgori u ovoj prevelikoj euforiji . I da, ocekujem koji penal u nasu korist :ugeek: yawn .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡