- Šta ću ti pričati 60 minuta moj Avdo - uz karakteristični smiješak zapitao se Sejo,...
Nasmijao me Salihovic samo tako, pa sam to zelio podjeliti s' vama

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A zasto nas vole? Zasto bas Meksikanci?tucson je napisao/la:Nesto sam zaboravio da napisem da ce dosta Meksikanac navijati za nasu reprezentaciju jer nemate poima koliko nas vole
Ovdje mu je falijo Boban na sredini,,,ma CIRO ima svoju formaciju, jaro nedostaje ti Rahimic kod nas...ovaj nas napad i sredina su kvalitetniji od HRVATSKE u to vrijeme,al odbrana im je bila dobra sto je kod nas suprotno
Pise u avazovom sportu od petkahz stup je napisao/la:Otkud sie to cito ???amir je napisao/la:Igraci i rukovodstvo Etonije smatra da su u Zenici zasluzili vise i da rezultat nije bio realan. Konstantin Vasiljev, nogometas Nafte iz Slovenije smatra kako ce rezultat biti mnogo pristojniji.
Objektivno, BiH ima jacu reprezentaciju od Estonije ali rezultat iz prve utakmice je slucajan. Za nas bi bilo odlicno odigrati nerijeseno ili cak pobijediti. Imamo situaciju u kojoj mozemo odluciti buducnost dvije ekipe, a ja sam za reprezentaciju Turske koja je po kvaliteti ispred BiH. To znaci da cemo ici na iznenadjenje-rekao je Vasiljev.
E moj Konstantine Vasiljev budi sretan ako sutra neprimite vise od 3 gola, a necete dati nijedan
ahahha nek si podijelio...ismijah s eujutro rano opet...lijep pocetak danaKONGO je napisao/la:- Avdo, mogu li i ja nekako doći u «60 minuta», imao bih šta ispričati, pitao je jedan putnik iz biznis klase. Ipak, izdvojili smo jedan, koji je došao iz igračkih redova. Kolega Avdić zove Seju Salihovića i pita može li izjava za «60 minuta»?
- Šta ću ti pričati 60 minuta moj Avdo - uz karakteristični smiješak zapitao se Sejo,...
Nasmijao me Salihovic samo tako, pa sam to zelio podjeliti s' vama
A sad još manje....Karim_Madrid je napisao/la:Jos nesto manje od 9h odbrojavanje je pocelo
Nadam se da nasi igraci ne razmisljaju takoel-fighter je napisao/la:Ma nemaju Estonci šta tražiti protiv nas. Nek nam sad upišu tri boda i da nečekamo tekmu. Pobjednik se zna, samo gol razlika se nezna.
am333 je napisao/la:
A vidi estonskog biltena al nas ljudi "poredaše" HAHAHA.![]()
![]()
![]()
E ovakve ako ne možemo dobiti onda fakat treba biti iskren i reći sam sebi:"Nismo mi još zreli za Svjetsko"
am333 je napisao/la:
A vidi estonskog biltena al nas ljudi "poredaše" HAHAHA.![]()
![]()
![]()
E ovakve ako ne možemo dobiti onda fakat treba biti iskren i reći sam sebi:"Nismo mi još zreli za Svjetsko"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.