i kad bi moja rijeka konačno konkurirala za naslov...daleka je 1999 godina

Po mom misljenju su Rijeka, Slaven i Dinamo kandidati za titulu. Dva splitska kluba su im jako blizu, a uz neki ludi slijed dogadjaja mogli bi imat i mrtvu trku pet klubova. I ako to nebi vratilo navijace, odnosno ako tad na Maksimiru nebi bilo minimalno 6000, ako u Koprivnici nebi bio pun stadion i ako Split nebi imao barem 3000 onda treba ukinut HNLdean_ je napisao/la:kako bi bilo lijepo kad bi konačno imali zanimljivije prvenstvo....
 (Hajduk i Rijeku ne nabrojah, jer nemaju problema s gledateljima)
 (Hajduk i Rijeku ne nabrojah, jer nemaju problema s gledateljima)mislim da rijeka može uzeti 3. mjesto. dinamo je prejak tu se nema šta pričati uzimaju prvenstvo u leru. hajduk je enigma za mene vidjet ćemo.dubrava je napisao/la: Da, Rijeka nije loša, nakon početnih kikseva nanizali su tri zaredom pobjede. Dobro je da je prvenstvo bar malo zanimljivo, ali i dalje sam malo skeptičan što se tiče te Rijeke iz razloga jer je dosta novih igrača, treba to sve prilagoditi i ukomponirati. Osobno nisam ljubitelj ekipa koji se stvaraju preko noći. Sljedeće sezone neka s bore za vrh, a ova nek im bude samo dobra priprema.
eh sjećam se '99 i tekme sa osijekom i atmosfere na zapadu. nastavnica u osnovnoj nas pustila na utakmicu, nema šanse da bi ostali u školi. tolika je euforija u gradu bila niko nije ni sumnjao u neki rezultat osim pobjede. tada je bilo oko 12 hiljada navijača. evo sad protiv dinama kaže na radiju 8500. zadnji put je bilo toliko protiv partizana te '99 kada se ekipa raspala... ali krečak i mafija iz croatie tadašnje na čelu sa canjugom imala je drugih planova. poništen čist gol jel ono bio hasančić ili stipanovicz?? eh kakvu je tada rijeka ekipu imala... baš mi je drago što je ovaj talijan donio optimizma u rijeku. red je da rijeka ponovo postane bitan faktor u ligi. ja bi ove sezone bio prezadovoljan kada bi opet uzeli kup a u ligi barem 3. mjesto. FORZA FIUME!!!dean_ je napisao/la:kako bi bilo lijepo kad bi konačno imali zanimljivije prvenstvo....

Sta se cudis?starmo94 je napisao/la:Cibalia-Rijeka 3:0 u 25. minuti
Neretljak 2' (ag), Matos 16' , 25' (pen.)
 . Samo citaj moje najave HNL-a, mogu sve promasit, ali Rijeku nikad ne. Covjek mi se smijao kad sam rekao da ce Inter dobit, a evo i sad sam rekao da bodovi ostaju u Vinkovcima
 . Samo citaj moje najave HNL-a, mogu sve promasit, ali Rijeku nikad ne. Covjek mi se smijao kad sam rekao da ce Inter dobit, a evo i sad sam rekao da bodovi ostaju u Vinkovcima   . Rijeka je tipicna derbi ekipa, kad nema motivacije lako gubi, a jedina motivacija im je jak protivnik protiv kojeg se mogu pokazat. Pa ispali su u Kupu od treceligasa, sta dalje pricat.
 . Rijeka je tipicna derbi ekipa, kad nema motivacije lako gubi, a jedina motivacija im je jak protivnik protiv kojeg se mogu pokazat. Pa ispali su u Kupu od treceligasa, sta dalje pricat.Kod: Označi sve
#      Tim           OS   P   N   I    GR     B
1. Din. Zagreb       10   7   2   1   23:10   23	
2. Slaven Belupo     10   6   1   3   19:15   19	
3. Osijek            10   4   5   1   11:5    17	
4. RNK Split         10   5   1   4   15:11   16	
5. Hajduk Split      10   4   3   3   16:12   15	
6. Lok. Zagreb       10   4   3   3   14:12   15	
7. Rijeka            10   4   3   3   12:12   15	
8. Istra 1961        10   3   3   4    8:10   12	
9. Cibalia           10   3   2   5   11:14   11	
10. Inter Z.         10   2   4   4   13:14   10	
11. Zadar            10   1   4   5   10:18    7	
12. NK Zagreb	     10   1   1   8    4:23    4
Realno mogu dobit sve kad bi gledali utakmicu po utakmicu, al ja im u ovom rasporedu predvidjam 3 pobjede, remi i poraz, mada bi volio da dobiju sve i ostanu gore.nate je napisao/la:Mrša s Osijekom radi čuda i to bez nekoliko važnih igrača.Osijek nekako iz sjene dolazi i vjerujem kako mogu još više na tablici.Sada im predstoje:
Osijek - Split
Osijek - Zadar
Zagreb Osijek
Osijek - Inter
Osijek - Lokomotiva
I moguće je da ostvare sve pobjede što bi bilo fenomenalno.Mršić je odličan trener za HNL,samo što nekad zna opsovat igračima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.