Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 27 sep 2012, 23:22

Pasalic je napisao/la:eh ovako.. ja sam novi na ovom forumu.. inace jaran od harisa, na forumu poznatog k`o carlo.. nadam se da ce te me fino prihvatiti... i jos nesto, carlo, imas najruzniji avatar na forumu, al` realno..
e moj pašaliću, avatar mi je najjači na forumu :D
i dobro došao kolega, ako Bog da da gledamo tekmu u subotu :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 23:25

Samo se drži ove teme i sve će biti ok. Mi nemamo običaj zalaziti daleko. I dok svi ganjaju klubove koji osvajaju titule i trofeje, gloryhunteri, Liverpool je pronašao nas i zavoljeli smo ga. ;)
Naletiće svako i ovdje, ali mi to samo preskočimo. ;) Onda im bude krivo pa se sami citiraju ili ponavljaju postove. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 27 sep 2012, 23:30

Henderson je napisao/la:Samo se drži ove teme i sve će biti ok. Mi nemamo običaj zalaziti daleko. I dok svi ganjaju klubove koji osvajaju titule i trofeje, gloryhunteri, Liverpool je pronašao nas i zavoljeli smo ga. ;)
Naletiće svako i ovdje, ali mi to samo preskočimo. ;) Onda im bude krivo pa se sami citiraju ili ponavljaju postove. :)
hehh ovo je istina :D
Dobrodosao :)
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 sep 2012, 23:37

Henderson je napisao/la:Samo se drži ove teme i sve će biti ok. Mi nemamo običaj zalaziti daleko. I dok svi ganjaju klubove koji osvajaju titule i trofeje, gloryhunteri, Liverpool je pronašao nas i zavoljeli smo ga. ;)
istina rizo, živa istina.

Pasalic
Kontakt:

Post Postao/la Pasalic » 27 sep 2012, 23:55

hvala na lijepoj dobrodoslici... sad da kazem nesto i o stanju kluba.... svi znamo da smo u losoj situaciji sto se tice rezultata u ligi i toj nekoj borbi za povratak u top 4.. mislim da trebamo vjerovati Brendanu i pustiti ga da radi svoj posao.. trebamo gledati pozitivne strane, kao npr. guranje mladjih igraca, koji stvarno imaju potencijala.. Sterling, Suso, Ibe i Sinclair prije svih, koji su biseri kluba.. onda Jack Robinson koji po meni moze postati odlican igrac.. plus tu dadaj Wisdoma, Samu, Flanagana, Coadya i ostale.. mislim da imamo finu buducnost u ovoj omladini.. ponavljam,samo dati vremena Brendanu koji ima finu filozofiju igre i dati sansu da to usvoje sve nase generacije i vremenom ce to doci na svoje.. svi bi mi volili da nas sutra kupi neki arap i ulozi miliona i milione, i da nas odma vrati u vrh, ali ne ide to tako lako.. pa zbog toga treba gledati realnost i okrenuti se onome sto imamo..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 sep 2012, 00:33

Pasalic je napisao/la:eh ovako.. ja sam novi na ovom forumu.. inace jaran od harisa, na forumu poznatog k`o carlo.. nadam se da ce te me fino prihvatiti... i jos nesto, carlo, imas najruzniji avatar na forumu, al` realno..
Dobrodošao i bolje nas našao. :D

_____

Brendan Rodgers danas kontaktirao šefa sudacke organizacije Mike Riley-a, kako bi se pozalio na sudacke odluke koje se konstantno donose na stetu Liverpoola u ovoj sezoni.

"Pozvao sam Rileya ovo jutro. Vjerujem da je ocekivao da to ucinim i ranije" rekao je Rodgers,
"Postalo je veoma ocito, narucito poslije prosle noci"
"Jordan Henderson je dozivio uzasan start nad njim i igrac nije bio cak ni kaznjen kartonom, na drugoj strani Wisdom je ucinio veoma dobar start i osvojio loptu i naravno bio je kaznjen kartonom za to. Tu je jos mnostvo drugih primjera" rekao je Rodgers.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ls-1347043" onclick="window.open(this.href);return false;

_____

I još jedan podsjednik na:

http://www.hrsport.net/kolumne/447538/n ... i-u-crnom/" onclick="window.open(this.href);return false;

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 28 sep 2012, 07:52

VolimLiverpool je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Dvije žene se udaju/ožene i zovu se Women United, a kada se dva muškarca ožene/udaju zovu se Man United. Tako da te razumijemo u potpunosti. ;)
Men United. Propade ti fora. :lol:
Man se piše,men se izgovara :mrgreen:
Ne.

Men se piše i men se izgovara.

Oprostite na offtopicu, malo edukacije nije na odmet.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 sep 2012, 10:33

Al se Nurko raspuco,vidim dva gola zabio...Ajd nece li ga krenuti u Redsima kad nije u Realu dobio sansu...
Nadam se da ce pokazati klasu i sta je naucio na Westfallenu ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 sep 2012, 15:17

smopiBVB je napisao/la:Al se Nurko raspuco,vidim dva gola zabio...Ajd nece li ga krenuti u Redsima kad nije u Realu dobio sansu...
Nadam se da ce pokazati klasu i sta je naucio na Westfallenu ;)
Ma Šahin je majstor, kakva samo smirenost u igri, to je nevjerovatno. Jedino kad je lopta kod njega ili Allena mogu odahnuti i biti siguran da neće izgubiti loptu ili dati pogrešan pas. Definitivno BR treba staviti Nurija ispred Allena i Gerrarda i golovi će doći :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 sep 2012, 17:52

Tek sam sad upratio ovaj Sahinov gol, šta je ovo, tiki-taka, ovo ono a? :mrgreen:

http://www.101greatgoals.com/gvideos/ti ... -build-up/

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 28 sep 2012, 19:41

Navodno sutra od prve minute počinju Sahin & Suso. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 sep 2012, 19:43

MarcusLFC je napisao/la:Navodno sutra od prve minute počinju Sahin & Suso. :mrgreen:
Vjerovatno Šahin umjesto Shelveyja, a Suso umjesto Borinija iako mislim da je Suso učinkovitiji na poziciji kojoj je igrao protiv WBA :D

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 28 sep 2012, 19:45

I Pacheco & Suso se bolje snalaze na poziciji iza napadača nego na krilu ili u Pachechovom slučaju u samom napadu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 sep 2012, 20:24

mandraX je napisao/la:Tek sam sad upratio ovaj Sahinov gol, šta je ovo, tiki-taka, ovo ono a? :mrgreen:

http://www.101greatgoals.com/gvideos/ti ... -build-up/
Oni su na toj utakmici pokazali pravu 'čar' tika take, dok kod prvog tima nismo mogli baš uživati u pasovima i kretnjama igrača. Sve je nekako tromo djelovalo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 sep 2012, 22:01

Liverpool FC Provisional Squad against Norwich:
Reina, Johnson, Wisdom, Agger, Skrtel, Carragher, Robinson, Gerrard, Allen, Sahin, Borini, Sterling, Suarez, Jones, Coates, Assaidi, Henderson, Suso, Yesil.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Pasalic
Kontakt:

Post Postao/la Pasalic » 28 sep 2012, 22:34

sutra ocekujem ovaj sastav..
..............Reina...........
Glen...Skrtel...Agger..Jack
..............Alen............
.....Gerrard....Sahin.......
.Sterling............Assaidi.
............Suarez............

i ako Bog da prva pobjeda... imam osjecaj da bi sutra mogli pravi liverpool da vidimo :D...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 sep 2012, 22:39

Jel iko gledao sinoc na AlJazeera English onaj dokumentarac o fudbalu, posebno su isticali LFC, pricu o vlasnicima,poslovanju, tradiciji, Hillsboroughu :?: Odlicno su ga uradili, valjda zato sto je sam reporter navijac LFCa :)

Sutra u obzir dolaze samo 3 boda.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 sep 2012, 23:03

Vjerovatno igramo sutra u ovom sastavu:

Reina - Glen, Škrtel, Agger, Enrique - Allen, Šahin, Gerrard - Sterling, Suso, Suarez.

Priča se po twitteru da će i Wisdom igrati od početka.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 sep 2012, 23:46

Biće zanimljivo vidjeti Susa u prvih XI. Sigurno ima potencijala, a sutra ćemo vidjeti koliko. Nije isto biti starter i ući sa klupe, Shelvey to stalno pokazuje :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2012, 00:01

Do sada sam pogađao prvu postavu, evo moja prognoza za sutra. :mrgreen:

Reina - Wisdom.Skrtel.Coates.Glen - Allen.Gerrard.Šahin - Sterling-Assaidi-Suarez

Svi koji dolazite u PUB sutra, vidimo se. :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.