FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ScooTeR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ScooTeR » 28 sep 2012, 23:03

nane58 je napisao/la:Ima li prenosa na tv-u ?
Ima na Bh telecom Moja TV.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 28 sep 2012, 23:20

Da.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 28 sep 2012, 23:22

ScooTeR je napisao/la:
a nista bht bez tog "moja tv" ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 sep 2012, 23:23

Ako neko napravi stream gledat ćete, ako ne napravi jbg
DRUG NEBI TI PUNCA

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 28 sep 2012, 23:32

nane58 je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:
a nista bht bez tog "moja tv" ?
NE,ali ne brini,trebao bi neko stream da postavi,budi na forumu u vrijeme tekme,mozda bude link,pozz
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 28 sep 2012, 23:43

Svraka čeka odgovor Maccabija

Odlične igre koje su ga dovele do dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine, donijele su Muameru Svraki status "najpoželjnijeg" igrača Željezničara. U ljetnom prijelaznom roku nekoliko klubova željelo ga je angažirati.

Dogovor nije postignut, ali jedna priča još traje, ona izraelska. Makabi Haifa želi dovesti Željinog veznjeka, pregovori već uveliko traju, a Izraelci imaju još samo nekoliko dana da odluče hoće li pristati na uvjete.

- Prijelazni rok u Izraelu još nije završen, dogovorili smo uvjete za klub i za mene i vrlo brzo će se znati hoće li se transfer realizirati. Tamo je Edin Cocalić, odlično su ga prihvatili.

Krenuli su izuzetno loše u sezoni, možda će i to utjecati, ali ne opterećujem se previše. Radim i treniram kao da ću do kraja karijere ostati u Želji - rekao je Svraka.

Mladić koji je ponikao na Grbavici, stalno potcrtava kako želi da njegov matični klub bude zadovoljan.

- Otići ću samo uz obeštećenje koje Željezničar bude tražio, Amaru Osimu dugujem mnogo i zna da sa mnom sigurno neće imati problema - kaže vezni fudbaler.

Nismo u krizi

Nakon poraza od Zrinjskog i remija s Radnikom, Željo ide na teško gostovanje Čeliku. Dvije slabe partije ipak ne zabrinjavaju Svraku previše.

- Nismo u krizi iako vidim da se često potencira ta priča. Pa mi smo sa mnogo težim rasporedom od svih konkurenata drugi na tabeli, to se definitivno ne može zvati krizom. U Zenici očekujem pravi derbi meč, sudar ekipa koje žele igrati na punom stadionu.
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 sep 2012, 23:48

Ništa od tog transfera bar do zime, a možda i do ljeta ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 29 sep 2012, 00:11

Ode Svraka tika-taka ;)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 sep 2012, 00:14

Pošto vidim da još nije niko napisao, da vam kažem da sutra Zeba neće 99 % igrati, povrijedio je zadnju ložu, nije trenirao ovih par dana, samo je trčao. Današnji trening nije izdržao do kraja tako da ne bi trebao ni igrati.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 29 sep 2012, 00:20

Ima tu Bekrija da ga zamijeni.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 sep 2012, 00:21

damirfile je napisao/la:Ima tu Bekrija da ga zamijeni.
Ma tesko da ce Bekrija, izvuci ce Osim nekog drugog iz dzepa.... :mrgreen:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2012, 00:33

kralj_je_mrtav je napisao/la: Radi ovakvih stvari nam igraci i drkaju onu stvar po terenu i u ekipi se prave klanovi. Kakav transfer, da li je moguc transfer, a da o istom menadzer kluba nista ne zna. Fakat ne kontam vise ove price, a odgovorno tvrdim da Sir o tome nista ne zna.
A kako onda Svraka zna ? Ovo je sve 100 % iz njegovih usta odgovorno tvrdim !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 sep 2012, 00:37

Ovo za Svarku je tačno. Samo se ne zna hoće li ići sad ili u januaru.

Zna se ko je počeo da pravi klanove u ekipi još na jednom od treninga poslije ispadanja od Maribora. Neću o imenima, a sami znate ko je najlošiji od početke sezone, a mi se najviše u njega uzdamo. ;)
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2012, 00:42

kralj_je_mrtav je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Radi ovakvih stvari nam igraci i drkaju onu stvar po terenu i u ekipi se prave klanovi. Kakav transfer, da li je moguc transfer, a da o istom menadzer kluba nista ne zna. Fakat ne kontam vise ove price, a odgovorno tvrdim da Sir o tome nista ne zna.
A kako onda Svraka zna ? Ovo je sve 100 % iz njegovih usta odgovorno tvrdim !
E, pa onda Svraka radi mimo menadjera, jutros smo o tome imali burnu raspravu, kaze da mu je pun kujac tih prica i da su mu igraci radi toga svugdje, a ne na utakmicama. Bas zapjenio bio. Rekao sam ti jos prije mjesec dana sta je i kako je i od tada nema nista novo, bar Sir ne zna.
Bice sta bude. Ustvari kako Amar odluci!
Meni je bitnije da dobijemo celik trenutno, ako je ikako moguce da oni povedu a mi im zabijemo onda jedno dva komada.Da bude tako da se ponadaju da mogu do bodova a onda da zbijemo dva komda i KRAJ PRICE.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 sep 2012, 00:47

kralj_je_mrtav je napisao/la:
LJOZE1921 je napisao/la:Svraka čeka odgovor Maccabija

Odlične igre koje su ga dovele do dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine, donijele su Muameru Svraki status "najpoželjnijeg" igrača Željezničara. U ljetnom prijelaznom roku nekoliko klubova željelo ga je angažirati.

Dogovor nije postignut, ali jedna priča još traje, ona izraelska. Makabi Haifa želi dovesti Željinog veznjeka, pregovori već uveliko traju, a Izraelci imaju još samo nekoliko dana da odluče hoće li pristati na uvjete.

- Prijelazni rok u Izraelu još nije završen, dogovorili smo uvjete za klub i za mene i vrlo brzo će se znati hoće li se transfer realizirati. Tamo je Edin Cocalić, odlično su ga prihvatili.

Krenuli su izuzetno loše u sezoni, možda će i to utjecati, ali ne opterećujem se previše. Radim i treniram kao da ću do kraja karijere ostati u Želji - rekao je Svraka.

Mladić koji je ponikao na Grbavici, stalno potcrtava kako želi da njegov matični klub bude zadovoljan.

- Otići ću samo uz obeštećenje koje Željezničar bude tražio, Amaru Osimu dugujem mnogo i zna da sa mnom sigurno neće imati problema - kaže vezni fudbaler.

Nismo u krizi

Nakon poraza od Zrinjskog i remija s Radnikom, Željo ide na teško gostovanje Čeliku. Dvije slabe partije ipak ne zabrinjavaju Svraku previše.

- Nismo u krizi iako vidim da se često potencira ta priča. Pa mi smo sa mnogo težim rasporedom od svih konkurenata drugi na tabeli, to se definitivno ne može zvati krizom. U Zenici očekujem pravi derbi meč, sudar ekipa koje žele igrati na punom stadionu.
Radi ovakvih stvari nam igraci i drkaju onu stvar po terenu i u ekipi se prave klanovi. Kakav transfer, da li je moguc transfer, a da o istom menadzer kluba nista ne zna. Fakat ne kontam vise ove price, a odgovorno tvrdim da Sir o tome nista ne zna.
ne tvrdi ODGOVORNO druze pomislit cu da se opet motaju oko kluba hh :lol: :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 sep 2012, 00:49

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ovo za Svarku je tačno. Samo se ne zna hoće li ići sad ili u januaru.

Zna se ko je počeo da pravi klanove u ekipi još na jednom od treninga poslije ispadanja od Maribora. Neću o imenima, a sami znate ko je najlošiji od početke sezone, a mi se najviše u njega uzdamo. ;)
Joj neces o imenima, pa sto onda pocinjes tu temu? Reci ko je i zdravo.
NO PYRO NO PARTY

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 29 sep 2012, 00:53

Teorije zavjere pocele. Opleti Hamo ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 29 sep 2012, 01:11

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ovo za Svarku je tačno. Samo se ne zna hoće li ići sad ili u januaru.

ZEBA!! nije valjda on :P.
Pardon bekric je u pitanju :P.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 sep 2012, 09:22

Odes na par treninga i sve ti se samo kaže... To poslije Maribora je ako se ne varam bilo kada su dva iskusna prvotimca udaljena s treninga, od tad sve počinje, ni kapitenska oko Svrakine ruke nije pomogla... Imamo u ekipi više zvijezda od Reala. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nanek

Post Postao/la nanek » 29 sep 2012, 10:59

Jedino ako sam ja cetveronoske hodo sa zebom jucer po gradu, i sa zenom mu. Igrat ce 99 posto, jest da osjeca bol, al ne bi kaze ovo propustio nema sanse.

Evo malo za jutarnje budjenje forumasima.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, sassari i 20 gostiju.