FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onda bolje da devils ne dolazi ne sređuj mu ništa može pojesti božiju kišu, kažu ima trakavicu (šala)
Sarajevo ljubavi moja!
Fina sala nema sta.
, ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o. 
@sekac mogu pojesti tako i bolje je sto ne mogu doci.

@sekac mogu pojesti tako i bolje je sto ne mogu doci.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
brate fakat se šalim i ne poznam te ali ok nadam se da se ne ljutiš opali i ti meni neki zez nema problema razumijem te ja tako je kad se radi i ja šljakam volio bi da neko postavi nešto sa sutrašnje fešte na forum da ovi kao ti ne budu uskračeni totalno.DevilS je napisao/la:Fina sala nema sta., ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o.
@sekac mogu pojesti tako i bolje je sto ne mogu doci.![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Drug moj ti i High ste momci za deset stvarno i vidim da se volite i saliti a ne ko neki odmah sta god po meni vakav nakav itd..sekac je napisao/la:brate fakat se šalim i ne poznam te ali ok nadam se da se ne ljutiš opali i ti meni neki zez nema problema razumijem te ja tako je kad se radi i ja šljakam volio bi da neko postavi nešto sa sutrašnje fešte na forum da ovi kao ti ne budu uskračeni totalno.DevilS je napisao/la:Fina sala nema sta., ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o.
Ali hajde nema veze radit se mora sta ces imam neke fine godine ma nema veze postavili ili ne postavili nek se fino svi provedu i popiju, pojedu isto kao i da sam ja tu.
payton je napisao/la:ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
Pokažimo još jednom koliko VOLIMO SVOJE SARAJEVO
zato ja sa rajom idem na Zapad .....mislim da bi mnogi to trebali da kupe sto skuplju kartu!!! da se lova prikupi!!!
Prijatelju na svaku se utakmicu treba ici i kupovati karte da bi pomogao klubu. Ne mozes s jednom utakmicom pomoci nikako a protiv Gradine, Radnika ne bude ni hiljada.azizmpj je napisao/la:payton je napisao/la:ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
zato ja sa rajom idem na Zapad .....mislim da bi mnogi to trebali da kupe sto skuplju kartu!!! da se lova prikupi!!!
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Paranoja je napisao/la:Prijatelju na svaku se utakmicu treba ici i kupovati karte da bi pomogao klubu. Ne mozes s jednom utakmicom pomoci nikako a protiv Gradine, Radnika ne bude ni hiljada.azizmpj je napisao/la:payton je napisao/la:ponavljam..
brate, ja imam jednu kutiju od obuce kuci kod staraca punu karti sa sjeveera i zapada .....sjevera kad sam bio mladji, a poslije iskljucivo zapad ..... strasna je cifra koju sam dao za karte i ne zalim ...kus dalje kad sam bio i na utakmici sa Visockom Bosnom kad nas je na tribinama bilo manje od sluzbenih lica i kada su igraci ugodno caskali sa nama, osim Smijecanina koji se kacio sa rajom ....naime jedan lik je dobacio ....ubaci je Dzemo ....a Dzemo njemu ''neka ti je mama ubaci''
bez zamjerke prijatelju ali kosevo je moj zivot, moja druga kuca, nedaleko od stadiona je sletjela moja dusa na dunjaluk u porodilistu na jezeru ....a zapad je moja stalna destinacija ......
Ne kazem tebi licno. Kazem ovim derbi i evropa navijacima. Nek ne dolaze ni prekosutra. Klubu se pomaze tokom cijele sezone a ne jedna tekma.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prva pametna od tebe.Paranoja je napisao/la:Ne kazem tebi licno. Kazem ovim derbi i evropa navijacima. Nek ne dolaze ni prekosutra. Klubu se pomaze tokom cijele sezone a ne jedna tekma.
PS treba naruziti Trbu, ne mozes slat poruke dok sam na nastavi bolan bolan
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šefa za uho i reci mu da se nacrta na utakmici u nedjelju, i sutra na Bordo Day da se ne bi na ortopediji crtoDevilS je napisao/la:Fina sala nema sta., ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o.
Vala, volio bi kad bi svi mogli makar po jednog tipa dovesti. Ja sam već 2 smunto, reko sam ako treba, ovu ja plaćam, ali da i iduće 2 idu. Poz
4.10.2009.
koalem je napisao/la:Šefa za uho i reci mu da se nacrta na utakmici u nedjelju, i sutra na Bordo Day da se ne bi na ortopediji crtoDevilS je napisao/la:Fina sala nema sta., ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o.
hehe
Vala, volio bi kad bi svi mogli makar po jednog tipa dovesti. Ja sam već 2 smunto, reko sam ako treba, ovu ja plaćam, ali da i iduće 2 idu. Poz
ja dovodim nekog kome je to prva utakmica u zivotu .....a navija za Sarajevo!
prva utakmica, to je nesto posebno ....
Paranoja je napisao/la:Ne kazem tebi licno. Kazem ovim derbi i evropa navijacima. Nek ne dolaze ni prekosutra. Klubu se pomaze tokom cijele sezone a ne jedna tekma.
priznaj ....europpa, derbi neb ni bili posebni kada bi bili isti ko i ostale tekme ....meni se to jako dopada kod nas juznjaka ....to varijabilno interesovanje, nalozenost itd ...nekako zanimljivo ....za razliku od engleske ...monotonija koja ubija, koja nije ni malo zanimljiva ...
hajd ope svabe su svabe pa to znaju zaciniti ....zato i jesu najbolja liga na svijetu.....
stoga, gradina, gosk ..neka ih takve utakmice neka shuste lagano ...osdrzavaju formu ...ali za derbi, za Levski, za GENK se zivi ...i ti dani su nezaboravni!!!!
- HannahMontana
- Kontakt:
Opet paranoja dosao serendat po temi...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Jbg i ja sam mogao povesti nekog ali sta ces ima uvijek prece od preceg.koalem je napisao/la:Šefa za uho i reci mu da se nacrta na utakmici u nedjelju, i sutra na Bordo Day da se ne bi na ortopediji crtoDevilS je napisao/la:Fina sala nema sta., ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o.
hehe
Cisto sumljam prosto ne vjerujem ali opet mi nemoj vjerovati.Dzonii je napisao/la:Hoće l' biti kakvih besplatnih majica danas?
U koliko pocinje Bordo Day???
U subotu sa početkom u 12h na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović održat će se "Bordo day", događaj u organizaciji FK Sarajevo.
U subotu sa početkom u 12h na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović održat će se "Bordo day", događaj u organizaciji FK Sarajevo, koji ima za zadatak da okupi navijače FK Sarajevo koji će se kroz raznovrsan sadržaj družiti sa igračima bordo tima, igrati mali fudbal, pucati penale, učlaniti u klub, vidjeti koji su novi artikli u pokretnom fan shopu i mnogo toga još...
Pored navedenog sadržaja sutra će na istom mjestu biti održana press konferencija povodom utakmice Sarajevo - Široki Brijeg koja je na programu u nedjelju od 18h.
Edit: za one koji ne znaju. 
U subotu sa početkom u 12h na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović održat će se "Bordo day", događaj u organizaciji FK Sarajevo, koji ima za zadatak da okupi navijače FK Sarajevo koji će se kroz raznovrsan sadržaj družiti sa igračima bordo tima, igrati mali fudbal, pucati penale, učlaniti u klub, vidjeti koji su novi artikli u pokretnom fan shopu i mnogo toga još...
Pored navedenog sadržaja sutra će na istom mjestu biti održana press konferencija povodom utakmice Sarajevo - Široki Brijeg koja je na programu u nedjelju od 18h.
dan bijese suncan i lijep ...predobro ispalo,ko nije doso dobro se zajeb'o...ubrzo ponovit ovo,samo nek bude bordo noc 
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 12 gostiju.