Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
Re: Prosjek godina forumasa ?
to je to 10 je dobro al sa 20 u džepu 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Tadašnjih 20 je isto kao današnjih 50, 20 je mnogo bilo.madridist je napisao/la:to je to 10 je dobro al sa 20 u džepu
A inače tema je extra, samo me zanima gdje se nalaze slike zaboravljenih stvari.
Evo mislio sam metnuti čuvene Unicefove teke od 7 i po listova
One svijetlo plave??Klare je napisao/la:Tadašnjih 20 je isto kao današnjih 50, 20 je mnogo bilo.madridist je napisao/la:to je to 10 je dobro al sa 20 u džepu![]()
A inače tema je extra, samo me zanima gdje se nalaze slike zaboravljenih stvari.
Evo mislio sam metnuti čuvene Unicefove teke od 7 i po listova, ali nema, ne znam naći.
Nikad necu zaboravit kad sam bio sa ekipom ima jedno 6-7 godina i sidili smo ispred zgrade, i netko slucajno naleti na staru konzervu od unicefa, i mi je iz zajebancije bacili na cestu i prigazi je kamion, kad je to zasmrdilo, pola grada je vonjalo po nekom odvratnom mirisu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Boga mi blago tebi.Senijad10 je napisao/la:kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
Ja i dan danas igram PS2,a u vrijeme moje generacije zute diskete su bile glavni pojam,pa onda i plej stejsn "kec".
i to iznajmis ga uz videoteci na 24h i iskoristis ih maksimalno.
ma druže slabo ja to više igram stisle me godine sad ću 14 pa znaš ono žene,izlasci a i propušio sam se a još nesmijem pušiti kod kuće a onda mi igranje brez cigara nije zanimljivo sad samo kafana i tako.Dzoni je napisao/la:Boga mi blago tebi.Senijad10 je napisao/la:kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
Ja i dan danas igram PS2,a u vrijeme moje generacije zute diskete su bile glavni pojam,pa onda i plej stejsn "kec".
U druze tebe stislo pravo,i to sa svih strana...ne znam,ne znam,posjeti pedagoga oni uvijek nadju konstrukticno rijesenje.Senijad10 je napisao/la:ma druže slabo ja to više igram stisle me godine sad ću 14 pa znaš ono žene,izlasci a i propušio sam se a još nesmijem pušiti kod kuće a onda mi igranje brez cigara nije zanimljivo sad samo kafana i tako.Dzoni je napisao/la:Boga mi blago tebi.Senijad10 je napisao/la:kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Dobijo si ti

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Dosadio sporti.in a?Senijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
šta je tovm22 je napisao/la:Dosadio sporti.in a?Senijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
- legenda reala
- Kontakt:
Toooooo Senčoooooooooooooooo
Deder nam koju priču iz tvog burnog djetinjstva
kad si igro lopte s Ibrom
i Mujčinom 
Deder nam koju priču iz tvog burnog djetinjstva
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Senijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ko se sjeća ove novčanice?

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Drug moj tvoja prica me je fakat potresla...Senijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
Citam i nemogu da vjerujem.
Cak sam i soundtrack nas'o,da bi emocije imale vise poticaja dok citam ( " onclick="window.open(this.href);return false;).
A ta pedagoginja...majke joj ga nabijem kako moze bit takvo djubre?!
E moj Senijade belaj crni...kad te slusam ko da vidim sebe...sve prekopirano.
Meni je moj babo nakon roditeljskog reko da je bolje da ga je za sjivu otreso nego sto me napravio.
Odtad ja vise nisam svoj.
Hahah, koja si ti legendaaaaaaaaSenijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://nintendo8.com/game/517/soccer/" onclick="window.open(this.href);return false;
soccer mog djetinstva
soccer mog djetinstva
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
I danas ih gledam 
[youtube][/youtube]
Neprevaziđeni su!
A ja sam se igr'o klikera, kuća, drmogu.za, landre, pola-cijela, žmire...
Kad odemo fudbala, obično sam donosio vodu ili stanem na gol, ako je sreće. K'o fol udariće me ko, a kad mi je razvale, dva dana pomažem što sam se postavio.
Osim toga, sjećam se da me je vlastiti učitelj udario autom. I to haj da me odveo doktoru ili makar kući (nije mi bilo ništa), nego on me odvede do jedne žene (najbliže kuće) da mi daju vode preko mašica.
I tako te stvari...
[youtube][/youtube]
Neprevaziđeni su!
A ja sam se igr'o klikera, kuća, drmogu.za, landre, pola-cijela, žmire...
Kad odemo fudbala, obično sam donosio vodu ili stanem na gol, ako je sreće. K'o fol udariće me ko, a kad mi je razvale, dva dana pomažem što sam se postavio.
Osim toga, sjećam se da me je vlastiti učitelj udario autom. I to haj da me odveo doktoru ili makar kući (nije mi bilo ništa), nego on me odvede do jedne žene (najbliže kuće) da mi daju vode preko mašica.
I tako te stvari...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
sjeca li se iko ovoga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.