Šteta što ovaj Mancini se ne trudi da izgovara ni imena kako treba. Novinar ga pitao za Rodwella i Nasrija, a on kaže: "Jack has injury", a čini se kao da kaže "Džeko is injury", a budući da je ovo drugo gramatički neispravno nadam se da je govorio o RodwelluEdvin_Mg je napisao/la:ma on misli na Jacka Rodwela xDfixator je napisao/la:kaye mancini da je dzeko povrijedjen i da nece igrati danas
evo ovdje na 03:59 to govori
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Interviews ... r-I?play=1
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
hahaah i ja pomislio da je dzeko... 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Danas startaju Aguero i Tevez kao i obicno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Edin Džeko opet počinje sa klupe danas 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa kako znate kad je tekma tek u 16h?Ibizevic je napisao/la:Edin Džeko opet počinje sa klupe danas
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Zvanicno ili vidovito?Ibizevic je napisao/la:Edin Džeko opet počinje sa klupe danas
Piše na njegovoj službenoj stranici na fbu.
Mancini jednostavno ne voli Edina i provodit ce on puno vremena na klupi dok je ovaj menadzer, al iskreno mislim da city ove godine nema puno izgleda za titulu, tako da ce vjerovatno zabar biti protjeran do kraja sezone. Nesto nevjerujem da ce arapi bit puno strpljivi s njim. e kako bi bilo fino da danas kiksaju 
LiliumBosniacum je napisao/la:Zvanicno ili vidovito?Ibizevic je napisao/la:Edin Džeko opet počinje sa klupe danas

FORZA MARŠAL !!!
ja nisam ni ocekivao ga u prvih 11...vec smo se navikli..
Šta ima veze, dobiti će više minuta protiv Borussie, nek' ih Džeko podsjeti na stare dane 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Subotic se vec usro.zizu1991 je napisao/la:Šta ima veze, dobiti će više minuta protiv Borussie, nek' ih Džeko podsjeti na stare dane
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja ga iskreno nisam ni ocekivao danas u startnoj postavi..Mada opet treba sacekati zvanicnu FB City-a,ali ne bi valjda ni ovi lupali napamet..Ne smije Mancini izostaviti Teveza i Balotelija iz prvih 11 dvije utakmice zaredom u prvenstvu,zna da bi bio haos..A ni Dzeku izgleda ne cijeni toliko da bi rizikovao te belaje.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Čim BHT prenosi odmah klupa. To je već tradicija.
-
karameldar
- Kontakt:
TEAM (CITY): Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Nastasic, Barry, Yaya, Garcia, Silva, Aguero, Tevez
YNWA!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Jao neigra Dzeko propade mi dan.Igra neigra igrace cuva ga necuva ga uce zadnjih 20 minuta ma nece uce Balo.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Prosto proširena nemoguca recenica..Alipasino je napisao/la:Jao neigra Dzeko propade mi dan.Igra neigra igrace cuva ga necuva ga uce zadnjih 20 minuta ma nece uce Balo.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Fulham je ekipa koja pruža sjajne partije na svom terenu i bolje za Edina da ostane na klupi i uđe zadnjih tridesetak minuta, tad je on najjači 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I sta sad??..Svi srcem uz Fulham do ulaska Dzeke jel??

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Confiance, Google Adsense [Bot], hzc1988, invincible1921, kolezeljovac, mirsonetz, nebeskasila, Scholl, signalidunapark, tuitamo, zikerrz21 i 166 gostiju.