19TM87 je napisao/la:ma tacno me strah obuzeo kad sam vidio kolki je korteo![]()
aahahahah!!!joj jarane i mene!!Vidis da ih nema svega 19 navijaca i 20-ti sudija naravno potplacen!!:DDD

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
19TM87 je napisao/la:ma tacno me strah obuzeo kad sam vidio kolki je korteo![]()
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ako su rastreseni zbog financija i potrazivanja, moze nesto biti u slucaju iznadprosjecne utakmice Širokog. Sve ostalo je debelo na stranu Cibone...
Ma, je da zna potegnuti, i da voli potegnuti, i da zna pogoditi, narocito kad treba, i da je srcan, i hrabar, al i voli ispaliti pa imati 1/10 sut katkad, sto je cesto slucaj u gostima... al se uvijek iskupi u obrani.
koliko znam obe ekipe su u punom sastavu...škripar je napisao/la:igra li široki u punom sastavu vcrs,ima li ozljeda ikakvih?
Barney Stinson je napisao/la:je li istina da todor gecevski potpisuje za široki??
danas u gradu neki momci za kavom pricaju da ko naime potpisuje ali nesto mi nisu bili uvjereni zato i pitam... i ja cisto sumnjam u to ali da bi dobro dosao bi i to kako...košarkaš je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:je li istina da todor gecevski potpisuje za široki??
odakle iznjedri ovaka bomba![]()
čisto sumnjam, nemamo mi para za todora, ali bi nam todor sjeo kao budali šamarčina....
jesi vidio koliko je dobar ovaj nixon kojeg si ti bio digao do ranga NBA zvijezde.bosnas_ je napisao/la:20 razlike ste izgubili protiv Cibone,koju smo mi umalo pobjedili! Siroki ce nas samo obrukati,nemate vi nista bolju ekipu od Bosne,ustvari tu smo negdje! stim sto cemo na kraju mi imati vjerovatno koju pobjedu vise,kao i obicno kada je u pitanju NLB liga!
Mi Bosanci Zmajevi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.