Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
Znaci bilo nas je puno.
Pa bas i nije ako cemo realno....
Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
Znaci bilo nas je puno.
Pa bas i nije ako cemo realno....
Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
brate bez uvrede...sta ti imas davati info iz prve ruke kad sam bio tamo..cuj info iz prve ruke ..kao da se ovo desavalo na Madagaskaru jbt...haahah
Danas je Said svojim dolaskom napravio dar-mar.Jednostavno od A.Škore grad Sarajevo nije imalo popularnijeg sportiste.Sviđalo se to nekom ili ne,ali su danas autogram od Saida trazili i navijaci Zelje.
Hypnose je napisao/la:
brate bez uvrede...sta ti imas davati info iz prve ruke kad sam bio tamo..cuj info iz prve ruke ..kao da se ovo desavalo na Madagaskaru jbt...haahah
Stipu ga ba, vidiš da je neki kampanjac Pola sata na faksu i razligu.
Zadnja izmjena: Pašalić, dana/u 29 sep 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
amypitar je napisao/la:Danas je Said svojim dolaskom napravio dar-mar.Jednostavno od A.Škore grad Sarajevo nije imalo popularnijeg sportiste.Sviđalo se to nekom ili ne,ali su danas autogram od Saida trazili i navijaci Zelje.
Pa to si u pravu. Ja sam zeljovac i bas sam otisao da uzmem autogram od Saida, gdje cu to propustiti pa sam bas vidio vas je skroz malo bilo.
Ja sam mislio da ce to sve krcato biti.
amypitar je napisao/la:Danas je Said svojim dolaskom napravio dar-mar.Jednostavno od A.Škore grad Sarajevo nije imalo popularnijeg sportiste.Sviđalo se to nekom ili ne,ali su danas autogram od Saida trazili i navijaci Zelje.
Pa to si u pravu. Ja sam zeljovac i bas sam otisao da uzmem autogram od Saida, gdje cu to propustiti pa sam bas vidio vas je skroz malo bilo.
Ja sam mislio da ce to sve krcato biti.
Solidne 3,5 do 4 hiljade ljudi od kojih je siguran sam 50% ako ne i vise bilo djece ispod 13-14 godina i zena sto mi je iznimno drago.
Preostalijh 50% su bili malo stariji momci i odrasli ljudi. PONOSAM SAM
Racunaj i da je dosta ljudi radilo danas u tom periodu...
DevilS je napisao/la:@Paranoja opet ti na nasoj temi dosao da provociras??
Care. Iskuliraj ga. On je jedan napaćeni ....., kojem je najveći cilj u životu doći na temu FK Sarajevo i provocirati, i podbadati. Ne budite ludi, ne dozvolite da vas isprovocira. Desni klik Ignore.
Mora da se salis...
Ovaj grad ima sportista kojima spomenuti dvojac nije ni do koljena,racunajuci pri tom i nase i vase igrace,a i kosarkase i ostale.