Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
tooooooooooooooooo kralju moj

- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
k'o Ole Gunar Solskjaer
k'o Ole Gunar Solskjaer
- raul-zakon
- Kontakt:
On će ove sezone izgleda biti nešto kao Berbatov prije sezonu-dvije, svaku ulaziti sa klupe i na kraju biti najbolji strijelac lige. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Hocete li vi konacno izbacit nekog igraca da vrijedi ili ce te i dalje ostati orjentisani na otpadke s druge strane Drine?SA1946 je napisao/la:amaw zna
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Dobro eto ne može igrač koji se nazabijo golova i uvjek igrao u početnim odjednom postat džoker preko noći, mancini da ga stavi na stopera par tekmi poceli bi svi govorit da je za stopera a ne za napadaca.admirone je napisao/la: Ne mjesaj repku u ovo, govorim za situaciju u shity-u.
270 minuta 3 gola ove sezone u EPLPirke je napisao/la:Da mi je znati kolilo mu minuta prosječno treba da zabije gol...
Sent from my LT15a using Tapatalk 2
28 minuta 1 gol u Ligi prvaka
Ukupno, svakih 75 minuta da gol
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Evo pogodak u HD-u:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Na Goal-u Dzeko bez ocjene..Igrac utakmice David Silva 3.5 ocjena..Ne znam po cemu on al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mancini je.bla te skonjkača
Drago mi je sto je Dzeko dao gol, ali mi nije drago sto je opet izvukao Mancinija
Drago mi je sto je Dzeko dao gol, ali mi nije drago sto je opet izvukao Mancinija
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Protiv QPRa prošle sezone,Džeko dao gol , a Aguero pokupio zasluge
Sad Aguero dao gol,a Džeko pokupio zasluge
Šalu na stranu , ona protiv QPRa je bila totalno drukčija,ali sjajno , i vidi se da do 87 minute nisu mogli bez Edina.Svaka čast. Odo sad na bluemoon vidjet šta pišu tamo
Sad Aguero dao gol,a Džeko pokupio zasluge
Šalu na stranu , ona protiv QPRa je bila totalno drukčija,ali sjajno , i vidi se da do 87 minute nisu mogli bez Edina.Svaka čast. Odo sad na bluemoon vidjet šta pišu tamo
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cuj ovo sad..Dzeko dzoker sa klupe..
pa i Balo udje sa klupe pa corak..ona dvojica tarabasa propast..dadose gol na nerezonski sut Teveza i pod sretnom zvijezdom...
Mozete pricat sta hocete ali DZEKO DOMINIRA...to sto proslu nije dao gol sigurno sto je imao lopti kao na dlanu(jeste li vi uopste gledali utakmicu protiv Arsenala??)ljudi dominirali a Dzeko je trebao uzeti loptu od Harta i zabiti,ha?
Hajde Dzeko napusti tog cigana trenera i dodji u Juventus kod profesora Contea..ima sve da osvojis sto se osvojiti moze..
Manciniju ocigledno smeta kad se ori sa tribina OOOOOooOOOOoooOOOoooo EDIN DZEKOOOOO !!!!!
Mozete pricat sta hocete ali DZEKO DOMINIRA...to sto proslu nije dao gol sigurno sto je imao lopti kao na dlanu(jeste li vi uopste gledali utakmicu protiv Arsenala??)ljudi dominirali a Dzeko je trebao uzeti loptu od Harta i zabiti,ha?
Hajde Dzeko napusti tog cigana trenera i dodji u Juventus kod profesora Contea..ima sve da osvojis sto se osvojiti moze..
Manciniju ocigledno smeta kad se ori sa tribina OOOOOooOOOOoooOOOoooo EDIN DZEKOOOOO !!!!!
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Tema je Dzeko.Mi nemamo nikakve veze s njim.Ja kao neutralac imam pravo reci da je DZeko WC igrac a da je amaw seljacina kojoj se ponjamk u stau sto price lose o nasem najboljem igracu.admirone je napisao/la:Hocete li vi konacno izbacit nekog igraca da vrijedi ili ce te i dalje ostati orjentisani na otpadke s druge strane Drine?SA1946 je napisao/la:amaw zna
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Sagnite se velikanu! BRAVO EDINE! 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Oni nisu normalni..Silva se ubio za Barcelonu..mogao bi da mrlja oko sesnaesterca koliko mu voljaRios je napisao/la:Na Goal-u Dzeko bez ocjene..Igrac utakmice David Silva 3.5 ocjena..Ne znam po cemu on al eto..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Bravo dijamantu. A tek ovaj dres (da ne kažem bordo) kako mu puno ljepše stoji nego plavi

Emir Spahic
6 minutes ago via mobile
Mancini zabaru jedan odvratni.

6 minutes ago via mobile
Mancini zabaru jedan odvratni.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Čitam po bluemoonu i malo mi je smiješno koliko ovi obožavaju Mancinija i dižu ga u nebo. I to 90% samo zato što su osvojili titulu s njim . A to što su jako loše počeli novu sezonu,boli ih ku*ac za to .
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 29 sep 2012, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Amaw ga je bukvalno sa podsmijehom utopio Cehu za mizernih 50 000.Sad vrijedi 30 miliona.O cemu mi uopste pricamokralj_je_mrtav je napisao/la:JOHNNYJUVE je napisao/la:NIJE NI CUDO STO VAS EDIN ne može ocima ni vas ni AMAWAkralj_je_mrtav je napisao/la:Bravo Roberto, jos jednom si pokazao koliko si veliki trener. Mourinho, pa ti. Jbg, Dzeko je sam sebi obezbijedio 10 minuta, odnosno mjesto djokera, iskreno, isto mu mnogo bolje lezi nego da je starter. Objasnio je to Amar, dosta mu 5 minuta ili Sauthampton.
Da li sam ja nesto slagao, pustite tu bubuljicarsku pricu, nego argumente na stol. Da li Mancini uzima trofeje sa svakim klubom? Da li Dijamant bolje igra kao djoker, odnosno da li Mancini pogadja sa njegovim statusom. Argumenti, kratko i jasno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pogledajte temu : http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&start=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Velika većina ih glasa za Džeku
osim ako to nisu oni naši bosanci došli pa počeli da pišu haha
Velika većina ih glasa za Džeku
- LarryDavid
- Kontakt:
nije ni cudo...pa covjek je za 2 godine od prosjeka napravio gotov najbolji i najpopularniji klub...viKK je napisao/la:Čitam po bluemoonu i malo mi je smiješno koliko ovi obožavaju Mancinija i dižu ga u nebo. I to 90% samo zato što su osvojili titulu s njim . A to što su jako loše počeli novu sezonu,boli ih ku*ac za to .
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...