Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zgembo89 » 29 sep 2012, 17:38

Sušić kaže poziv će dobiz ZUkanović uskor oako nastavi igrati ovako,e jbg,znači treba čojk da bude na klupi pa da dobije poziv..Igrač koji je proglašen u najbolju 11torku Belgijskog prvenstva ne može bit da ne valja,al eto..

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 29 sep 2012, 18:17

zgembo89 je napisao/la:Sušić kaže poziv će dobiz ZUkanović uskor oako nastavi igrati ovako,e jbg,znači treba čojk da bude na klupi pa da dobije poziv..Igrač koji je proglašen u najbolju 11torku Belgijskog prvenstva ne može bit da ne valja,al eto..
Ako je iko zasluzio on je,prosle sedmice Safet daje izjavu da ce ga pozvati,pa sada govori o tome kao o daljoj buducnosti . :lol: Kao stoper je sigurno bolji od Vranjesa ,iako je momak odigrao korektno zadnje utakmice !!
12.9.2009.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 sep 2012, 18:40

ZEno.T. je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sušić kaže poziv će dobiz ZUkanović uskor oako nastavi igrati ovako,e jbg,znači treba čojk da bude na klupi pa da dobije poziv..Igrač koji je proglašen u najbolju 11torku Belgijskog prvenstva ne može bit da ne valja,al eto..
Ako je iko zasluzio on je,prosle sedmice Safet daje izjavu da ce ga pozvati,pa sada govori o tome kao o daljoj buducnosti . :lol: Kao stoper je sigurno bolji od Vranjesa ,iako je momak odigrao korektno zadnje utakmice !!
Fol je u tome da nam treba zdrava konkurencija u odbrani...
Plus sto meni Sunjic nikako nije psihicki na nivou A repke...Nema mi on one drskosti nikako...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

stampy

Post Postao/la stampy » 29 sep 2012, 20:54

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 29 sep 2012, 21:00

Treba ovog malca pod hitno vratiti nama, šta je mali radio Hajduku u 10 minuta, to su priče za malu dijecu. Ako može Čorluka koji je rođen u BiH igrat za Hrvatsku, može i ovaj Halilović koji je rođen u HRV igrat za BiH.

Što nemamo jednog Haruna Mahmutovića u fudbalu..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 21:13

Dati mu poziv za A-repku, kaparisati i onda dalje planirati. Sad ce se neki smjeskati na to da se daje nekom sa 16 godina poziv, ali ja bi mu ga dao, malo u inat komsijama. A poziv u A repku je boost za karijeru itekakav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 sep 2012, 21:21

Jes samo je fazon što će ga Štimac pozvati u A tim prije nas, znaju oni da ga mogu lahko izgubiti i odmaće oni njemu pritisak i u A tim ga zvati.Hrvati su to ba, niko ne zna ko oni kaparisati igrača :P
Izgubljen je on za nas :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 sep 2012, 21:27

BenjooJutub je napisao/la:Treba ovog malca pod hitno vratiti nama, šta je mali radio Hajduku u 10 minuta, to su priče za malu dijecu. Ako može Čorluka koji je rođen u BiH igrat za Hrvatsku, može i ovaj Halilović koji je rođen u HRV igrat za BiH.
da,baš će hrvatska(i mamić) dopustit da izgube takvog talenta od kojeg se puno očekuje...mali će i prije nego što ode iz dinama zaigrat za hrvatsku reprezentaciju...a hrvatska reprezentacija je bolji izlog od bih reprezentacije..

inače ćorluka je rođen u bih, ali je jako rano došao u hrvatsku i tu odrastao i postao nogometaš...ali i da je ostao u bih vjerojatno bi više htio nastupat za hrvatsku...svi znamo kako razmišljaju hrvati i srbi iz bih

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 sep 2012, 21:38

Jedan zanimljiv TV prilog za FACE TV.Mislim da bi Senad,kao utjecajan novinar mogao ovim napraviti određen pritisak na selektore da se nabrojani igraci zovu u repku.

http://www.facebook.com/photo.php?v=4306303829385
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

stampy

Post Postao/la stampy » 29 sep 2012, 21:59

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 sep 2012, 22:14

stampy je napisao/la:Može li sportsport.ba stupiti u kontakt sa njegovim ocem

Sejadom Halilovićem bivšim BiH reprezentativcem ?

slika
ma kakav SS.ba uz duzno postovanje,ali onaj ko treba stupiti u kontakt sa njima jeste Fudbalski savez BiH i treba vrsiti pritisak sve dok i matematicki ne bude nedaj boze izgubljen.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 22:22

TMovac je napisao/la:

slika
ma kakav SS.ba uz duzno postovanje,ali onaj ko treba stupiti u kontakt sa njima jeste Fudbalski savez BiH i treba vrsiti pritisak sve dok i matematicki ne bude nedaj boze izgubljen.
Mali je vec na vrijeme dobio poziv u repku BIH za njegov uzrast.Znaci odavno je kontakt obavljen.Medjutim to je glat odbio a i babo mu se nesto nije plaho satrao objasnjavajuci gdje ce igrati.
Ne mozes izgubiti nesto,sto nikad nisi ni imao.Mali je kockasti od glave do pete.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

stampy

Post Postao/la stampy » 29 sep 2012, 22:32

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 29 sep 2012, 22:34

Ibizevic je napisao/la:U jučerašnjem meču nije bio ni na klupi ali kakogod ne znam koliki je problem ukucati par brojeva na telefonu i potrošiti par minuta na nešto što će svakako biti korisno...
Nije ni mogao biti na klupi, jer je isti dan bio na gostovanju u Siegenu sa drugom ekipom. :) Dobili su 2:1, a Sead je zamjenjen u 65-toj minuti.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 sep 2012, 22:36

harishp je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

slika
Mali je vec na vrijeme dobio poziv u repku BIH za njegov uzrast.Znaci odavno je kontakt obavljen.Medjutim to je glat odbio a i babo mu se nesto nije plaho satrao objasnjavajuci gdje ce igrati.
Ne mozes izgubiti nesto,sto nikad nisi ni imao.Mali je kockasti od glave do pete.
jebga Hare nije lako zivjeti u tudjoj zemlji.pogotovo ako si jos sportista i to jako talentiran.i pogotovo u ovim nasim zemljama balkana.tu lako moze i da glava leti.pricekajmo dok mali ne debituje za A repku u zvanicnoj utakmici
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 22:39

stampy je napisao/la:slika
23.01.2010.
Sejad Halilović: "Moj sin Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine"

slika

U Hrvatskoj se ne stišava bura, oko Alena Halilovića (13), najvećeg fudbalskog talenta u Hrvatskoj.
Radi se o pioniru Dinama i sinu bivšeg veznog igrača bh. reprezentacije.

Hrvatski su mediji "provalili" kako je talentovani Halilović bio na probi u madridskom Realu, bez znanja Dinama. U Maksimiru je nastala prava uzbuna, jer "mali" nema ugovora, pa se boje da će ostati bez miliona eura.

Evo što je za San rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.

"Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", izjavio je Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...

http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ovine.html
Svaka cast za googlanje ovoga.

Mali ispade kockasti kao sto je Kolasinac iz Sandzaka, ali malo morgen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 sep 2012, 22:42

Principatus je napisao/la:
stampy je napisao/la:slika
23.01.2010.
Sejad Halilović: "Moj sin Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine"

slika

U Hrvatskoj se ne stišava bura, oko Alena Halilovića (13), najvećeg fudbalskog talenta u Hrvatskoj.
Radi se o pioniru Dinama i sinu bivšeg veznog igrača bh. reprezentacije.

Hrvatski su mediji "provalili" kako je talentovani Halilović bio na probi u madridskom Realu, bez znanja Dinama. U Maksimiru je nastala prava uzbuna, jer "mali" nema ugovora, pa se boje da će ostati bez miliona eura.

Evo što je za San rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.

"Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", izjavio je Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...

http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ovine.html
Svaka cast za googlanje ovoga.

Mali ispade kockasti kao sto je Kolasinac iz Sandzaka, ali malo morgen.
ma mali cim ispali iz Dinama ispalice i iz Hr repke tj odabrace BiH.barem je to moje misljenje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 22:43

Gdje ce glava,jest balkan blentav ali nije Kolumbija.
Imas kvalitet,propasti neces.
Ali kad je kod nas mentalitet ko qlinac.
Ako mu je otac Bosnjo ud'o se,mater pa naravno opet se udala.
Jednostavno malokrvnost u indentitetu.
Taj naslov je star tri godine.U medjuvremenu je kako rekoh dobio poziv za U-17 BIH i odbio ga isti moment.
Mamic je vec do tada obavio par razgovora sa babom.Yebe ga djevojacko prezime.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 sep 2012, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 22:44

Momak se mora sto brze osloboditi Dinama, pa da nemora vise glumiti.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 sep 2012, 22:45

Mali možda nije kockasti, ali bojim se da je on za nas izgubljen.
Ne pita se on tu puno, oni njega ako pozovu u A tim, za neku narednu utakmicu(a mislim da hoće), on to neće moći odbiti :roll:

Kolašinac po meni šanse su 50-50 da zaigra, dok za ovog malog nešto ne vjerujem da će biti naš, još ako nastavi sa ovakvim razvojem, nema šanse :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.